Antena

Bunica lui Pescobar, indignată de ce a văzut la botezului strănepotului ei. Ce i-a reproșat patronului de la Taverna Racilor

Pescobar și Gianina Crișan și-au botezat fiul, iar la eveniment au fost prezente foarte multe persoane, printre care și bunica omului de afaceri. Iată ce a nemulțumit-o pe femeie la petrecerea organizată în cinstea strănepotului ei!

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Marti, 04 Iunie 2024, 14:15 | Actualizat: Marti, 04 Iunie 2024, 14:44
Bunica lui Pescobar, indignată de ce a văzut la botezului strănepotului ei. Ce i-a reproșat patronului de la Taverna Racilor
Captură Instagram

În luna martie a acestui an, Pescobar a devenit tată pentru a doua oară. Gianina Crișan a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, iar, acum, micuțul a fost creștinat. Cu această ocazie, Paul Nicolau a dat o petrecere de zile mari, de la care nu a lipsit nici fiica sa, dintr-o relație anterioară. Aceasta a venit însoțită de bunică, care s-a arătat, la un moment dat, nemulțumită. Iată ce a zis!

Pe aceeași temă

Bunica lui Pescobar, nemulțumită la botezul strănepotului ei

Cu toate că Pescobar a avut grijă ca botezul să fie făcut ca la carte, bunica patronului de la Taverna Racilor a avut câteva obiecții. În momentul în care camerele de filmat au fost îndreptate către ea, femeia și-a exprimat nemulțumirea cu privire la îmbrăcămintea unor dimnișoare prezente la botez.

Întrebată de Pescobar dacă s-a simțit bine, aceasta nu a ezitat și a răspuns cu sinceritate. Femeia a precizat că s-a simțit bine, însă nu a prea agreat ținutele fetelor prezente la eveniment, considerând că sunt prea sumar îmbrăcate. De asemenea, pe bunica lui Pescobar ar fi supărat-o și multitudinea de poze.

„Pescobar: O avem pe bunicuța, cum să nu fie prezentă bunicuța la botezul băiatului meu. Ia zi, bunică, cum ți s-a părut prima sesiune, la biserică?

Bunica: Așa cu preoții frumos, dar cu îmbrăcămintea și cu atâtea poze multe nu mi-a plăcut. Nu e credința așa. Credința e puțin mai restrânsă. Prea multe poze, prea multe mode din astea care sunt prea dezbrăcate. La botez lumea trebuie să vină așa un pic mai serios, e botez, nu e nuntă. Așa Paul să faci!

Pescobar: Dar aici, cum am organizat restaurantul, îți place?

Bunica: Asta-i minunat, prea, prea minunat” La mulți ani! Te vreau cu credință mai multă și cu mai multă ordine.

Pescobar: Ai zice mai multe…dar nu mai zici că e botezul.

Bunica: Aș zice, dar da, gata!”, a fost dialogul celor doi, citat de Cancan.

Botezul a avut loc pe data de 31 mai. În ziua marelui eveniment, familia și prietenii lui Pescobar au mers la biserică, iar mai apoi petrecerea a continuat în Herăstrău, la Pescobar Sushi. Omul de afaceri a dezvăluit și numele pe care îl poartă fiul său, anume Marc Paul.

Recomandari A1
Pe aceeași temă
Whatsapp LinkedIn
pescobar paul nicolau botez
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei Fabrica unde se produce zahărul 100% românesc. 500 de fermieri din ţară contribuie la producţia impresionantă
Videoclipul zilei
Citește și
Suma de bani uriașă cu care Pescobar a sponsorizat un bal al bobocilor din Rădăuți. Elevilor nu le-a...
Larisa Popa a recunoscut ce relație a existat între ea și Pescobar la 6 luni după ce și-a dat demisia....
Pescobar își extinde afacerea în afara țării. Ce locație a ales și de ce țintește asupra unui...
Pescobar, implicat într-un nou scandal. Pentru ce ar fi acuzat proprietarul de la Taverna Racilor
Video recomandate
Video
Citește și