Antena

Care este starea de sănătate în prezent a lui Florin Piersic. Ce este nevoit să facă pentru a-și reveni și unde s-a internat

Celebrul actor român Florin Piersic se află în plin proces de recuperare după ce a suferit o intervenție chirurgicală la genunchi.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Marti, 09 Iulie 2024, 13:47 | Actualizat: Marti, 09 Iulie 2024, 14:48
Care este starea de sănătate în prezent a lui Florin Piersic. Ce este nevoit să facă pentru a-și reveni și unde s-a internat
Hepta

După ce a fost externat la începutul lunii iunie din Spitalul Clinic de Ortopedie-Traumatologie și TBC Osteoarticular „Foișor”, unde a fost internat timp de o lună și jumătate pentru a îndepărta o proteză de genunchi infectată, Piersic a făcut pasul următor în direcția recuperării.

Care este starea de sănătate în prezent a lui Florin Piersic. Ce este nevoit să facă pentru a-și reveni și unde s-a internat

Actorul în vârstă de 88 de ani a confirmat că se află acum internat într-o clinică de recuperare, unde participă activ la sesiuni de kinetoterapie. „Mă simt mai bine. Fac antrenamente cu piciorul. E bine! Fac recuperare. Da, da. Dacă eram în formă nu îți mai spuneam că fac recuperare. Îți spuneam că nu mai fac nimic, sunt bine. Dar mai fac recuperare. Mai am nevoie să fac recuperare, asta e… ca să merg bine. (…) Eu nu sunt la Cluj acum. Sunt la un spital care nu este nici în București, nici în Cluj. O clinică de recuperare care este în altă parte', a spus Florin Piersic, potrivit viva.ro.

Despre planurile sale de revenire pe scenă, Piersic a explicat că, deși vara aceasta este momentul concediilor pentru teatre, el vizează o posibilă apariție în septembrie sau octombrie, „dacă recuperarea merge bine și merg frumos”.

Pe aceeași temă

Operațiunea de extragere a protezei de genunchi a fost vitală pentru actor, aceasta devenind o sursă de infecție care îi punea în pericol viața. În prezent, Piersic se concentrează pe recuperare și speră să revină în formă maximă pentru a-și îndeplini pasiunea pentru teatru.

„Pe scenă nu mă revedeți pentru că acum este concediu la teatre. Numai cine joacă… e dement, pe căldurile astea grozave. Suntem în iulie. August, poate… în septembrie, octombrie o să fiu pe scenă dacă recuperarea merge bine și merg frumos', a adăugat acesta pentru sursa citată.

Pe aceeași temă
Whatsapp LinkedIn
florin piersic florin piersic varsta
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera serialului Our Kind of People e în AntenaPLAY. Când un secret din trecutul familiei sale iese la iveală, viața protagonistei Angela Vaughn se schimbă complet. Vezi acum.
Stirile zilei Reacţia Dianei Şoşoacă, după ce BEC i-a respins candidatura la prezidenţiale. Cine a votat împotriva preşedintei SOS
Videoclipul zilei
Citește și
Florin Piersic își pregătește turneul de retragere. Care e starea de sănătate a actorului în prezent
Cum se simte în prezent Florin Piersic după operațiile suferite. De ce nu se va întoarce curând pe scenă
Când ar putea fi externat Florin Piersic. Actorul vrea să revină pe scenă mai repede decât s-ar fi...
Primul mesaj al lui Florin Piersic de când este internat în spital, în stare gravă! Cuvintele...
Video recomandate
Video
Citește și