Antena

Carmina Vârciu, schimbare totală de look. Cum arată acum fiica lui Liviu Vârciu. Tânăra a postat rezultatul în mediul online

Carmina Vârciu a optat pentru o schimbare radicală de look, pe care a postat-o și pe rețelele de socializare. Iată cum arată acum fiica lui Liviu Vârciu!

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Marti, 25 Iunie 2024, 15:14 | Actualizat: Marti, 25 Iunie 2024, 15:37
Galerie de imagini
Carmina Vârciu, schimbare totală de look. Cum arată acum fiica lui Liviu Vârciu. Tânăra a postat rezultatul în mediul online
Captură Instagram

Carmina Vârciu, fiica lui Liviu Vârciu din relația cu Ami Teiceanu, a decis că este momentul pentru o schimbare de look. Tânăra s-a afișat pe contul personal de Instagram cu noua tunsoare, iar urmăritorii ei fost extrem de încântați de rezultatul final.

Pe aceeași temă

Fiica lui Liviu Vârciu, schimbare radicală de look. Cum s-a afișat în mediul online

Carmina Vârciu a postat un videoclip pe rețelele de socializare pentru a împărtăși cu urmăritorii săi schimbarea la care a decis să apeleze de curând. Tânăra s-a decis să renunțe la părul lung și să își facă o tunsoare Bob, mai ales că a venit vara.

„Am vrut un Bob mai scurt în spate și mai lung în față. E superb, mie îmi place tare mult. (...) Am simțit nevoia de schimbare, asta e schimbarea perfectă”, a transmis Carmina Vârciu în mediul online, citată de Spynews.

O postare distribuită de 〰️Teiceanu Carmina Vârciu〰️ (@carminaaaat)

Pe aceeași temă

Ce relație are Carmina Vârciu cu Anda Călin, partenera lui Liviu Vârciu: „Pentru mine nu există părinți vitregi”

Carmina Vârciu a oferit declarații despre relația sa cu Anda Călin. Iată cum explică de ce nu o poate numi mamă vitregă!

„Am mai zis și o să mai zic că pentru mine nu există părinți vitregi. Cel puțin în cazul meu, nu pot agrea termenii aceștia, nu știu de ce, pur și simplu, nu îi simt. Sunt de acord cu titulatura de părinte vitreg doar în cazurile în care copilul crește cu acel părinte vitreg de mic și se creează o legătură specială, însă la mine nu se potrivește. Pentru mine este doar partenera tatălui meu și așa va rămâne. Poate că asociez cu termenul de <<mamă>>, iar pentru mine mama mea e ceva sfânt și nu pot numi pe altcineva <<mamă>>, chiar dacă vorbim despre altă relație”, a zis Carmina Vârciu despre Anda Călin, partenera cu care tatăl său, Liviu Vârciu, are doi copii.

În anul 2022, Carmina Vârciu afirma: „Pentru mine nu există niciodată mamă vitregă, nimeni, indiferent cine ar fi, și nu există nici tată vitreg. Sunt partenerii, bărbatul sau femeia, cu care ai mei și-au refăcut viața”.

Whatsapp LinkedIn
carmina vârciu liviu vârciu schimbare de look
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei Sub ameninţarea celei mai puternice furtuni din ultimii 20 de ani, oamenii din localităţile de pe Dunăre stau cu bagajele făcute: "Frică ne este. Ce o vrea Dumnezeu"
Videoclipul zilei
Citește și
Cu ce se ocupă Carmina Vârciu în prezent. Fiica lui Liviu Vârciu studiază jurnalismul, însă nu mai...
Video recomandate
Video
Citește și