Antena

Ce iubită frumoasă are Victor Slav. Imaginile la care și mama prezentatorului TV a comentat

Victor Slav este o prezență discretă în showbizul românesc. Prezentatorul TV preferă să-și țină privată viața personală și să nu se afișeze în mediul online cu frumoasa lui iubită.

Publicat: Vineri, 07 Mai 2021, 15:03 | Actualizat: Vineri, 07 Mai 2021, 17:18
Victor Slav preferă să-și țină privată viața personală și să nu se afișeze în mediul online cu frumoasa lui iubită
Instagram/ Victor Slav

Se pare că tânăra, o frumoasă blondină, nu-și dorește să fie în lumina reflectoarelor, spre deosebire de fostele cuceriri ale lui Victor Slav.

Nici pe rețelele de socializare, aceasta nu este foarte activă. Selina S, așa cum este username-ul ei pe Instagram, urcă rar imagini pe internet.

Însă, atunci când o face, mama lui Victor Slav nu scapă ocazia de a-i lăsa un comentariu cu inimioare. Nora sa îi răspunde în aceeași manieră, semn că cele două au o relație foarte frumoasă.

Singura fotografie publică cu Victor Slav și iubita sa

Singura fotografie pe care Victor Slav a postat-o cu actuala sa iubită a fost realizată în prima zi a anului 2021.

În poza respectivă, partenera lui Victor Slav poartă o ținută elegantă, accesorizată cu cercei ultradimensionali și machiaj festiv, semn că fotografia a fost realizată la puțin timp după miezul nopții de Revelion.

Pe aceeași temă

De cealaltă parte, Victor a ales un outfit all-black, ce abia se observa în poza alb-negru urcată pe internet.

Imaginea a primit peste 25 de mii de inimioare pe Instagram, dar pentru că Victor a oprit comentariile, utilizatorii platformei nu au avut ocazia să scrie nimic despre noul cuplu.

Nu acealași lucru s-a întâmplat și pe Facebook, acolo unde internauții au complimentat-o pe partenera fostului soț al Biancăi Drăgușanu.

Recomandari A1

Victor Slav și Bianca Drăgușanu au divorțat după câteva luni

Victor Slav și Bianca Drăgușanu s-au cununat pe 6 septembrie 2013 și divorțau la doar câteva luni diferență. Motivul era, conform spuselor bărbatului, infidelitatea femeii.

Curând, însă, au decis să-și mai dea o șansă. Anunțul era făcut chiar de Bianca Drăgușanu care anunța faptul că vor deveni și părinți.

Pe aceeași temă

Micuța Sofia a venit pe lume în septembrie 2016, iar la doi ani distanță, părinții ei au decis să meargă pe drumuri separate.

De-a lungul timpului, ambii au mai fost implicați în relații. Victor Slav s-a iubit cu Raluca Silea, iar Bianca a format un cuplu cu Tristan Tate și încă un afacerist controversat, cu care s-a și căsătorit.

Whatsapp LinkedIn
victor slav mihaela slav
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami 2024 se vede LIVE online în AntenaPLAY 🏁 Pe 3, 4 și 5 mai, vezi toate etapele pe canalul dedicat.
Stirile zilei Sfânta şi Marea Joi din Săptămâna Patimilor. Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în Joia Neagră sau Joimăriţa
Citește și
iMai Mult Umor cu Omul cu Tourette, episodul 7, sezonul 16. Cosmin Natanticu: „Eu îmi arăt adevărata...
iUmor sezonul 16, 10 martie 2024. Victor Slav, super moment de umor dedicat zilei de 8 Martie
Victor Slav aduce primăvara pe scena iUmor, duminică, de la 20:00, la Antena 1: „Cum suportați să...
Cine e Victor Slav de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Ce dezvăluire neașteptată a făcut...
Video recomandate
Video
Citește și
Ultimele știri
Prognoza meteo 2 mai 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi
Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Un concurent a fost salvat de la eliminare de Ștefan Popescu. Pe cine risca să piardă Orlando Zaharia
Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Situație fără precedent în sezonul 13. Ce s-a întâmplat cu Orlando Zaharia: „Nu se simte bine!”
Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Lăcrămioara Pintilie, accidentare dureroasă în timpul duelului. Irina Fodor a intervenit imediat
Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Ce verdict uluitor a adus banda în battle șase. Două concurente și-au adresat replici acide
Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Ștefan Popescu a sunat alarma pentru amuletă și toți chefii au făcut ochii mari. Ce a urmat
Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Orlando Zaharia, înfuriat de gestul făcut de Alexandru Săbădeanu. Ce a anunțat Irina Fodor
Prognoza meteo 5 mai 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
Mireasa, sezon 7. Dani, primele declarații după ce Daiana a anunțat că e însărcinată. Ce spune viitorul tătic
Mai multe