Antena

Cine ar fi, de fapt, iubita lui Babasha. Artistul nu se mai ascunde: „Fără cuvinte”

Babasha este de câteva săptămâni în atenția publicului din România. Artistul și-a pus fanii pe jar, declarându-și iubirea pentru o tânără.

Publicat: Sambata, 06 Iulie 2024, 14:16 | Actualizat: Sambata, 21 Septembrie 2024, 11:11
Babasha nu-și mai ține relația secretă
Instagram

Numele lui Babasha a ajuns să fie pe buzele aproape tuturor românilor. Artistul a devenit rapid faimos odată cu invitația primită de la trupa Coldplay pentru a cânta alături pe scenă.

Reacțiile virulente din timpul momentului, dar și de după concert l-au propulsat printre cei mai cunoscuți artiști români.

Pe aceeași temă

Babasha a intrat în atenția publicului din România

Acesta se afla deja în topul artiștilor din online, însă acum este recunoscut de o țară întreagă.

„Încep ușor, ușor să-mi revin din nebunia care s-a petrecut în ultimele două zile. Repet, este o veste pe care am primit-o pe neașteptate și sunt convins că oricine ar fi acceptat în locul meu această uriașă oportunitate. Mulțumesc celor de la Coldplay și echipelor noastre că s-au ocupat să devină adevărat acest eveniment.

Cred că este la voia lui Dumnezeu să fie așa mare contrast între cele două zile de concert. Sper din toată inima să apară schimbări și sunt împlinit sufletește că am văzut atâta solidaritate și atât de multă susținere din partea atâtor oameni normali, virali, vedete, toate națiile posibile, țigani, români și străini. Vreau doar să vă mulțumesc!” ra mesajul transmis de tânăr pe rețelele de socializare după cele două experiențe extrem de diferite de la concertul Coldplay.

Pe aceeași temă

O întrebare a rămas însă fără răspuns, și anume dacă tânărul de 22 de ani are parteneră sau nu. Deși mulți au considerat că are o relație cu Ruxi, cântăreața alături de care a lansat și o piesă, lucrurile nu stau chiar așa.

Cine ar fi, de fapt, iubita lui Babasha

Potrivit unei surse, Babasha are o relație amoroasă cu Mălina Ciubotariu, noua protagonistă din clipul său muzical. Comentariile celor doi din mediul online au fost urmărite cu atenție de fanii care îi consideră deja un cuplu.

Recomandari A1

Potrivit sursei menționate anterio, Mălina este designer vestimentar. Tânăra care cochetează cu lumea modei și cu lumea muzicală, este foarte activă în mediul online.

Babasha a postat o fotografie cu ea pentru a promova noua piesă, iar mai mulți internauți i-au comentat la postare.

„Ce frumos se uită Babasha”, a scris un urmăritor, surprinzând privirea artistului.

Însă nu a fost singurul care a remarcat modul în care Babasha se uită la Mălina: „Acea privire🙂‍↔️”, a comentat altcineva.

„O fată superbă în sfârșit 😍😍”, a scris un altul.

Pe aceeași temă

Bianca Dragomir a notat: „Vă iubesc”, iar Mălina i-a răspuns: „Te iubiiimmmm”, ceea ce a aprins și mai mult spiritele.

Nici Babasha nu a lipsit din comentariile de pe profilul de Instagram al Mălinei. Acesta a postat o inimioară, iar Mălina i-a răspuns în același mod.

„Nu era cu Ruxi?”, a întrebat cineva.

„Era”, a răspuns iubita lui Babasha.

„Și din rău m-am făcut bine”, a comentat manelistul.

„Fără cuvinte”, i-a răspuns Mălina.

Pe aceeași temă

Cei doi nu au confirmat încă speculațiile, însă interacțiunile din online par să fie destul de clare. Bineînțeles, fanii pun comentariile și pe seama promovării noii piese, însă în același timp se bucură pentru o nouă etapă în viața tânărului artist.

Whatsapp LinkedIn
babasha iubita lui babasha coldplay concert mălina ciobotariu
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Turneul de tenis de masă | WTT China Smash 2024 se desfășoară LIVE în AntenaPLAY. Până pe 6 octombrie, fii alături de sportivii români!
Stirile zilei Afacerea deschisă în ţară de Florida și Mihai, după zeci de ani de muncă în Spania. Preţurile ajung şi la 15.000 de lei
Videoclipul zilei
Citește și
Reacția lui Babasha când cineva a aruncat cu telefonul pe scenă, în timp ce cânta: „M-ai lovit!”....
Babasha, prima imagine cu iubita lui. În ce ipostază tandră au apărut cei doi și cine e ea. Ce mesaj...
Babasha a gătit alături de sora lui pentru jurații Chefi la cuțite. Artistul i-a surprins pe chefi, la...
Câți bani cere acum Babasha pentru un concert, după ce a fost huiduit la Coldplay. Tariful i-a crescut...
Video recomandate
Video
Citește și