Antena

Cum arată acum mormântul Denisei Răducu. Internauții au fost revoltați pentru că nu avea lumânare aprinsă

Denisa Răducu s-a stins din viață în urmă cu aproape 7 ani! Iată cum arată acum mormântul artistei și de ce internauții s-au revoltat când au aflat că nu are lumânare aprinsă!

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Miercuri, 05 Iunie 2024, 15:10 | Actualizat: Miercuri, 05 Iunie 2024, 16:08
Cum arată acum mormântul Denisei Răducu.
Tik Tok @alisa.badea1307 / Facebook

Regretata Denisa Răducu s-a stins din viață la vârsta de doar 27 ani, suferind de o boală cruntă.

Mii de fani au rămas cu multă tristețe în suflet după ce artista a plecat din această lume, lăsând în urmă lacrimi și suferință atât în rândul familiei, cât și în rândul celor apropiați.

Pe aceeași temă

Chiar și acum, la o distanță de aproape 7 ani de la deces, fanii nu au uitat de ea și trec pe la mormânt pentru a-i aprinde o lumânare ori de câte ori au ocazia.

Cu toate acestea, un videoclip postat recent în mediul a stârnit controverse după ce o internaută a găsit mormântul fără lumânare aprinsă!

Cum arată acum mormântul Denisei Răducu

Familia cântăreței trece de fiecare dată când are ocazia pe la cimitir pentru a-i aprinde o lumânare, așa cum Denisa și-a dorit să aibă, însă, zilele trecute o utilizatoare a platformei Tik Tok a postat un videoclip în care arată tuturor că nu există nici o lumânare aprinsă la locul de veci al artistei.

Comentariile au început să apară imediat, oamenii împărțindu-se în două tabere.

În timp ce unii susțineau că toți au uitat-o pe regretata artistă, alții spuneau că mama ei se ocupă zilnic de mormânt, însă în această perioadă a fost la spital, confruntându-se cu probleme de sănătate ce nu i-au permis să vină pentru a se ruga la mormântul Denisei Răducu.

Pe aceeași temă

„Când a murit toți o plângeau, acum au uitat-o...”, „pai mama ei spune că merge zilnic la ea...cum nu are lumânare.....”, „A spus cineva că bate vântul la mormântul ei. Păcat!😭😭😭”, „Nu este posibil așa ceva, are rudele în acel sat. Inadmisibil!” sunt doar câteva dintre comentariile care nu înțeleg cum celebra manelistă a rămas fără lumină la mormânt.

Cea care a postat videoclipul i-a lămurit pe internauții revoltați, menționând că mama Denisei a fost la spital în ziua în care ea a filmat.

Recomandari A1

„era la spital când m-am dus eu .. nu o zic cu răutate .. Dar totuși din atâția oameni ...” a explicat aceasta cu părere de rău.

Pentru că au existat suspiciuni cu privire la data în care videoclipul a fost filmat, internauta a confirmat că videoclipul a fost făcut în urmă cu doar câteva zile.

Cum arată acum mormântul Denisei Răducu

Imaginile sfâșietoare i-au întristat profund pe utilizatorii platformei Tik Tok atunci când au văzut cum arată mormântul regretatei cântărețe de manele.

Iată videoclipul!

@alisa.badea1307 DENISA RADUCU ....copilărie fericita ! @In memory of Denisa Raducu 🕊️ @𝐷𝑒𝑛𝑖𝑠𝑎 𝑅𝑎𝑑𝑢𝑐𝑢❤️ ♬ sunet original - Robert

Mai mult decât atât, pentru a reda intensitatea sentimentelor, cea care a încărcat videoclipul în mediul online a ales o melodie interpretată de Denisa Răducu care descrie perfect imaginile.

Iată versurile!

„Eu la cruce nu vreau lumânare, lângă ea să îmi sădiți o floare

Și lăutarii să-mi cânte și din groapă să m-ascult”

De asemenea, internauta i-a transmis un mesaj artistei prin intermediul acestui clip:

„Te-au ”ascultat” Deni... eu totuși ți-am adus una”

Pe aceeași temă
Whatsapp LinkedIn
denisa răducu manele muzică cântăreață artistă mormânt
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei Fabrica unde se produce zahărul 100% românesc. 500 de fermieri din ţară contribuie la producţia impresionantă
Videoclipul zilei
Citește și
Ea este tânăra care seamănă izbitor de tare cu Denisa Răducu. Cum a reacționat tatăl cântăreței...
Ce a apărut la mormântul Denisei Răducu, la șase ani de când s-a stins din viață. Tatăl...
Clipe de groază pentru familia Denisei Răducu! Mormântul artistei a fost cuprins de flăcări
Familia Denisei Răducu le-a oferit fanilor un dar de neprețuit de Crăciun: colinde cântate de artiste,...
Video recomandate
Video
Citește și