Antena

Elena Gheorghe a oferit noi detalii despre starea de sănătate a fetiței sale. Cântăreața trage un semnal de alarmă îngrijorător

Recent, cântăreața a publicat, în mediul online, o fotografie copleșitoare cu fiica ei pe patul de spital. Află din rândurile de mai jos ce noi detalii a oferit Elena Gheorghe despre starea de sănătate a micuței. Vedeta a transmis și un avertistemnt pentru părinți!

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Vineri, 24 Martie 2023, 12:40 | Actualizat: Duminica, 07 Mai 2023, 08:57
Galerie de imagini
Elena Gheorghe a oferit noi detalii despre starea de sănătate a fetiței sale. Cântăreața trage și un semnal de alarmă îngrijorător
Captură Instagram

Elena Gheorghe a publicat, în urmă cu doar câteva zile, o imagine îngrijorătoare, care o surprindea pe fetița ei, Amelie Nicole, cu branula în mână. În acele momente, cântăreața a dat de înțeles că trece prin clipe dificile, însă nu a oferit prea multe detalii despre problema de sănătate a copilei.

Acum, vedeta a revenit cu o actualizare despre starea fetiței, trăgând, totodată, și un semnal de alarmă!

Pe aceeași temă

Elena Gheorghe a oferit noi detalii despre starea de sănătate a fetiței sale: „Cu ajutorul lui Dumnezeu”

Deși este foarte discretă în ceea ce privește familia sa, Elena Gheorghe nu a ezitat să împărtășească cu urmăritorii din mediul online momentele grele prin care trece. După ce și-a pozat micuța cu branula în mână, pe patul de spital, acum, cântăreața a mărturisit care a fost motivul concret pentru care Amelie Nicole a ajuns pe mâinile medicilor.

Pe aceeași temă

Pe contul său de Instagram, la Instastory, Elena Gheorghe a publicat o imagine alb-negru, care o surprinde pe fetița ei întinsă pe patul de spital, în continuare cu branula în mână. Alături de imaginea copleșitoare, cântăreața a publicat și un text îngrijorător.

După ce a mulțumit pentru mesajele de susținere, Elena Gheorghe le-a transmis fanilor, într-o notă optimistă, că speră ca, în curând, fetița să fie externată. Ea a mărturisit că motivul pentru care Amelie Nicole a ajuns pe mâna medicilor a fost dat de o viroză.

În plus, cântăreața a ținut să îi avertizeze pe părinți că, în această perioadă, circulă o gripă agresivă, iar spitalele sunt pline de copii.

Pe lângă semnalul de alarmă pe care l-a tras, vedeta a povestit și cum au început simptomele în cazul fetiței sale, dar și la ce ar trebui să fie atenți adulții în legătură cu cei mici:

Recomandari A1

„Mulțumim din suflet pentru toate mesajele și toată grija pe care ne-o purtați. Mâine cu ajutorul lui Dumnezeu vom pleca acasă. Aveți mare grijă că circulă foarte multe viroze, gripe etc, care dau bătăi de cap tuturor inclusiv cadrelor medicale. Sunt mult mai agresive, iar spitalele sunt pline de copii. La Amelie a debutat acum trei săptămâni cu ușoară febră, durere de cap și nas înfundat. A doua zi a consultat-o medicalul care ne-a prescris antibiotic.”, a mărturisit Elena Gheorghe pe Instagram.

„După o săptămână, simptomele persistau, iar tusea era tot mai supărătoare. Am fost la un control și ni s-a dat un alt antibiotic, dar nici acesta nu a făcut față. Ajunși iarăși la control, ni s-a recomandat să ne internăm, pentru că radiografia și analizele ne arătau o pneumonie urâtă, deși simptomele nu indicau asta. Acum se simte bine, e vioaie și nerăbdătoare să meargă acasă, dar încă este sub tratament.”, a mai adăugat cântăreața, potrivit mesajului publicat la Instastory.

Pe aceeași temă
Whatsapp LinkedIn
elena gheorghe fiică elena gheorghe probleme de sănătate
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami 2024 e LIVE online în AntenaPLAY 🏁 Pe 3, 4 și 5 mai, vezi toate etapele pe canalul dedicat.
Stirile zilei "Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era avansul pentru casa pe care şi-o doreau în SUA
Citește și
Hello Chef sezonul 7, 8 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Elenei...
Hello Chef sezonul 7, 8 martie 2024. Roxana Blenche vs. chef Samuel. Rețetele dorite de Elena Gheorghe:...
Super Neatza, ediţii speciale de Sărbătoare, la Antena 1
Elena Gheorghe, despre problemele de sănătate pe care le are: „Am fost la mai mulți medici”. A stat...
Video recomandate
Video
Citește și
Ultimele știri
EDIŢIE SPECIALĂ. Cea mai importantă sărbătoare a Creştinătăţii se vede şi se aude la Observator Antena 1: transmisiuni LIVE
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un fast-food celebru: „Era viu și mișca”
Mireasa sezon 9, 2 mai 2024. Încălcare gravă de regulament! Sancțiunea implică o cursă de eliminare
Mireasa sezon 9, 2 mai 2024. Antonia a intrat în direct prin telefon la Mireasa. Ce i-a spus lui Cristian
Prințesa Charlotte, portretul adorabil publicat chiar de ziua ei, la 9 ani. Ce detaliu au observat experții regali
Reality show-ul matrimonial Mireasa, ediţie specială de Paşte. Maria Cârneci petrece a doua zi de Paşte în casa Mireasa
(P) Cum alegi locația perfectă pentru nuntă?
Chefi la cuțite, lider de audiență. Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară
Ilona și Ristei, duet de senzaţie la Te cunosc de undeva!, transformaţi ȋn Ozana Barabancea și Horia Brenciu
Cum arată Vlăduța Lupău în costum de baie, însărcinată în luna a șaptea. Vedeta se află în vacanță în Dubai
Mai multe