Antena

Ema Uta și-a cumpărat un animal pe care mulți nici nu vor să îl vadă. Cu ce reptilă înfășurată în jurul gâtului a apărut în online

Make-up artistul vedetelor s-a întrecut pe sine! Iată ce animal de companie mai puțin obișnuit și-a cumpărat!

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Sambata, 05 Octombrie 2024, 17:41 | Actualizat: Sambata, 05 Octombrie 2024, 18:06
Galerie de imagini
Ema Uta și-a cumpărat un animal pe care mulți nici nu vor să îl vadă
Shutterstock.com

Ema Uta și-a cumpărat un animal de companie neobișnuit și a uimit pe toată lumea!

Make-up artistul vedetelor a ieșit din nou din zona de confort și a decis să își cumpere o reptilă care îi va fi alături mulți ani de acum înainte.

Pe aceeași temă

Iată ce este animalul târâtor și cum a apărut în mediul online alături de el!

Ce reptilă și-a cumpărat Ema Uta

Ema Uta și-a luat din nou prin surprindere comunitatea de pe Instagram după ce a luat decizia de a-și achiziționa un șarpe drept animale de companie.

Vedeta nu a stat prea mult pe gânduri și l-a și botezat imediat, făcându-i o introducere inedită în mediul online:

Se pare că animalul este de fapt o femelă care urmează să apară „la brațul” Emei de acum înainte în mediul online ori de câte ori are ocazia.

”Azi devin mămică! Faceți cunoștință cu fetița mea, Kaa. În cinci ani va avea doi metri”, este mesajul transmis de către Ema Uta pe pagina sa de Instagram, arătându-le tuturor reptila.

Iată fotografia!

Pe aceeași temă
Recomandari A1

Ema și-a obișnuit fanii cu alegeri excentrice și ieșite din comun, însă de data aceasta s-a întrecut pe sine.

Mai mult decât atât, astăzi ea și-a dorit să se asorteze cu noua ei prietenă, alegând să poarte o pereche de pantaloni cu imprimeu de piele de șarpe.

Deși acum animalul este mic, Ema a recunoscut că în următorii 5 ani femela ar putea să ajungă la o lungime de nici mai mult, nici mai puțin de 2 metri!

Pe aceeași temă

Ema și Alex Bodi s-au despărțit din nou

Deși relația lor a fost una ca în povești, se pare că povestea de iubire a ajuns la final. Cu toate că au existat multe certuri și împăcări, acum vedetele au luat-o pe drumuri separate, încercând să treacă peste despărțire.

Alex Bodi nu s-a sfiit să recunoască faptul că simte că Ema este sufletul său pereche.

„Eu nu vreau să o numesc slăbiciune. Eu cred că este sufletul meu pereche (n.r. Ema Uta). Nu contează câte greutăți, câte obstacole se pun sau ce încearcă lumea să facă, să împiedice, să le devieze drumurile, două persoane predestinate nu se vor despăți niciodată, dacă este să fie menit.

Dacă nu este, atunci se rupe la prima cădere toul. Au fost trei ani între noi, dar a fost foarte intens. Când este ceva și trăiești la intensitate și când trăiești lucrurile în doi ani ca și cum le-ai trăit în prima săptămână, acesta este un lucru foarte mare”, a declarat Alex Bodi în cadrul unui podcast moderat, potrivit Spy News.ro .

Whatsapp LinkedIn
ema uta șarpe reptilă
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Turneul de tenis de masă | WTT China Smash 2024 se desfășoară LIVE în AntenaPLAY. Până pe 6 octombrie, fii alături de sportivii români!
Stirile zilei Pasiunea pentru viteză l-a trimis în Cer. Octavian a murit după ce a intrat cu maşina într-un stâlp, în Argeş. Primise zeci de amenzi în 2 ani de permis
Videoclipul zilei
Citește și
Ema Uta trece la atac. Make-up artistul vedetelor îl dă în judecată pe Alex Bodi!
Adevărul despre legătura dintre Ema Uta și Pescobar, după ce zvonit că ar fi împreună. Ce spun...
Cine este Catrina, noua iubită a lui Alex Bodi. A dat-o uitării pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Cu cine s-a întâlnit Alex Bodi, imediat după ce a rupt logodna cu Ema Uta
Video recomandate
Video
Citește și