Antena

Gestul făcut de Jador după ce Oana Ciocan a negat că a fost violent cu ea. Ce mesaj a postat acesta pe grupurile de Facebook

Zanni l-a acuzat pe Jador că a fost violent cu Oana Ciocan. Aceasta a negat, însă manelistul își promovează noua piesă punând-o într-o postură neplăcută.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Luni, 07 Octombrie 2024, 13:29 | Actualizat: Luni, 07 Octombrie 2024, 14:10
Galerie de imagini
Zanni l-a acuzat pe Jador că a fost violent cu Oana Ciocan. Aceasta a negat, însă manelistul își promovează noua piesă punând-o într-o postură neplăcută.

În urmă cu câteva zile, Zanni a spus că Jador o lovea pe Oana Ciocan și că nu o lăsa să iasă din casă. Acesta a explicat și de ce a ales să intervină: ”Oana Ciocan mi-a zis că o șantajează cu niște postări, că o scoate pe ea de femeie ușoară prin postări. El postează să dea de înțeles că ei s-au despărțit pentru că a prins-o cu altcineva. În timp ce ea plângea că se duce la centuriste și dame de companie să își facă treburile și când ea îi cerea să o respecte, o mai pălmuia că el își permitea să o țină sub papuc”.

Pe aceeași temă

Gestul făcut de Jador după ce Oana Ciocan a negat că a fost violent cu ea. Ce mesaj a postat acesta pe grupurile de Facebook

Însă Oana Ciocan a negat faptul că Jador a fost violent cu ea și spune că nu știe de ce Zanni a decis să se bage în relația lor.

„Nu au existat niciodată altercații între mine și Ionuț. Nu au fost niciodată violențe între noi doi. Ne-am iubit foarte mult, ne purtăm un respect. Ionuț este un om extraordinar care m-a iubit, m-a respectat, mi-a acordat atenție, a fost un om foarte, foarte bun. L-am iubit extraordinar de mult. Nu am vorbit și nici nu ținem legătura pentru că suntem două pietre tari. Despărțirea noastră a venit în urma faptului că el muncește extraordinar de mult și, cumva, noi nu aveam timp unul pentru celălalt, iar asta ne-a cauzat cumva.

Poate că la momentul respectiv nu ne-am acordat răbdare unul altuia, nu știu exact. Au fost lucruri minore, doar că alegerea noastră a fost să ne despărțim. Toți oamenii care îl cunosc pe el știu ce suflet are, știu că el a ajutat foarte mulți oameni, fără a se posta sau să vorbească cu presa. De multe ori, a ajutat și doar eu am văzut. A ajutat oameni care i-au făcut foarte mult rău, iar eu îi spuneam să nu îi ajute.”, a declarat Oana Ciocan pe Instagram.

Pe aceeași temă

Ea a mai adăugat: „Este un om blând, iertător, afectuos. Dacă l-am iubit și îl iubesc, asta înseamnă că este un om bun. Părinții mei știu cum a fost relația noastră. Dacă se întâmpla ceva grav între noi doi, maltratare, injurii, lucruri care nu sunt normale că suntem în 2024, vă asigur că poliția știa treaba asta, părinții mei știau treaba asta. Nimeni din exterior nu are dreptul să își spună o părere despre o relație în care nu a fost niciodată și nici nu știe. Nu trebuie să te bagi niciodată între doi oameni. Este foarte trist ca tu ca om să te bucuri de răul altcuiva. Nu ai în sufletul tău o fărâmă de bucurie, de iubire.”, a mai spus fosta iubită a lui Jador.

Doar că la scurt timp, Jador a făcut un gest prin care își pune fosta iubită într-o postură neplăcută. El a distribuit noua sa melodie pe grupuri de Facebook și a promovat-o scriind: ”Buna ziua, oamneni buni. Vă las clipul unde am văzut-o pe Oana cu noul ei iubit. Miercuri la ora 19:00 o să-l vedeți”.

Whatsapp LinkedIn
jador oana ciocan
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera serialului Our Kind of People e în AntenaPLAY. Când un secret din trecutul familiei sale iese la iveală, viața protagonistei Angela Vaughn se schimbă complet. Vezi acum.
Stirile zilei Cel mai ieftin bilet de avion vândut toamna asta a costat 30 de euro. Ruta aleasă de tot mai mulţi români
Videoclipul zilei
Citește și
Oana Ciocan face lumină! Ce a putut să spună după ce Zanni l-a acuzat pe Jador de violență: „răul...
Zanni, în război cu Jador. Spune că artistul a fost violent cu Oana Ciocan și povestește un episod la...
Jador și Oana, iubita de care s-a despărțit de curând, s-au împăcat. Cum au fost surprinși cei doi...
Gestul impresionant pe care l-a făcut Jador față de o fană când ea a vrut să-i ofere bani. Ce i-a zis...
Video recomandate
Video
Citește și