Antena

Kate Winslet a împlinit 46 de ani. Cum arăta celebra actriță din Titanic în copilărie și adolescență

Kate Winslet își serbează ziua de naștere pe 5 octombrie, iar anul acesta a împlinit 46 de ani. Iată cum arăta actrița din Titanic când era mică și cum s-a transformat dintr-o fetiță destul de timidă într-un star al cinematografiei internaționale.

Publicat: Marti, 05 Octombrie 2021, 11:51 | Actualizat: Marti, 05 Octombrie 2021, 14:32
Galerie de imagini
Kate Winslet a împlinit 46 de ani pe 5 octombrie 2021
Getty Images

Kate Winslet s-a născut să fie una dintre cele mai bune actrițe, a relatat presa străină. A doua dintre cele trei surori, și sora ei mai mică, și sora cea mare sunt amândouă actrițe și la fel și părinții, și bunicii lor. În fotografia de mai jos, Kate Winslet (stânga), o fetiță încă destul de timidă pe atunci, apare împreună cu părinții, surorile și fratele ei.

Pe aceeași temă

Kate Winslet, cariera impresionantă. Filmul preferat în care a jucat

Kate Winslet s-a născut într-o familie de actori, așa că nu e de mirare că și ea a ales să studieze actoria. Prima apariție pe un ecran a avut-o la vârsta de 15 ani, în seria televizată Dark Season (1991), dar mai importantă a fost cea care a urmat, din Heavenly Creatures (1994, Peter Jackson).

Pe numele ei întreg - Kate Elizabeth Winslet, Kate Winslet a cucerit întreaga lume cu rolul ei din Titanic (1997, James Cameron). Interpretând-o pe Rose DeWitt Bukater, Kate Winslet a devenit un star internațional, conform paginii ei de pe IMDB.

După Titanic, actrița a fost ofertată cu alte roluri în producții importante, precum "Shakespeare in Love" (1998) și "Anna and the King" (1999), roluri pe care le-a refuzat, însă, arată aceeași sursă menționată mai sus, doar ca să accepte să joace în filme independente precum "Hideous Kinky" (1998) și "Holy Smoke" (1999).

Un alt film de referință în care a jucat magistral a fost "Eternal Sunshine of the Spotless Mind" (2004), în care Kate Winslet a portretizat o femeie care își șterge din memorie, printr-o procedură medicală, amintirile dureroase ale unei relații. Actrița a declarat că este filmul ei preferat în care a jucat, iar rolul i-a adus o altă nominalizare la Premiile Oscar, după cea din pelicula "Iris" (2001).

Au urmat alte filme importante pentru ea, precum "Finding Neverland" (2004), "Little Children" (2006) și "Revolutionary Road" (2008).

Câțiva ani mai târziu, Winslet obținea primul Oscar pentru Cea mai bună actiță, datorită rolului ei din "The Reader" (2008). Pentru "Mildred Pierce" (2011) și, cel mai recent, pentru "Mare of Easttown" (2021), actrița a obținut Premiile Emmy.

Kate Winslet, viața personală. Trei copii, din trei căsnicii diferite

Kate Winslet are trei copii - pe Mia, Joe și Bear - din trei căsnicii diferite: cu Jim Threapleton, Sam Mendes și actualul soț, Edward Abel Smith, se arată în acest articol.

Recomandari A1

În timp ce filma Dark Season, Kate Winslet, în vârstă de 15 ani, a început o legătură romantică cu actorul și scriitorul Stephen Tredre, care era cu 12 ani mai în vârstă decât ea. A fost unul dintre cei mai importanți oameni din viața ei, conform Wikipedia.

Deși s-au despărțit în 1995, cei doi au păstrat o relație strânsă, până când Stephen Tredre a murit de cancer la oase doi ani mai târziu. Ca să ajungă la funeraliile lui, Kate Winslet a decis să rateze premiera filmului Titanic, iar în 2008, într-un interviu, actrița declara că încă nu trecuse peste moartea acestuia, arată aceeași sursă menționată mai sus.

Primul soț al actriței a fost Jim Threapleton, pe care l-a cunoscut când filma "Hideous Kinky". Cei doi s-au căsătorit în 1998, în 2000 s-a născut fiica lor, Mia, însă un an mai târziu, Winslet și Threapleton au divorțat.

Din 2002 și până în 2011, Kate Winslet a fost căsătorită cu producătorul de film Sam Mendes, iar din 2012, actrița este soția lui Edward Abel Smith.

Kate Winslet a dat naștere primului ei copil, Mia, prin cezariană, declarând însă "că nu a fost o naștere așa cum ar fi trebuit să fie", conform paginii ei de pe IMDB. A declarat acest lucru după ce l-a adus pe lume pe fiul ei Joe, pe care a vrut să îl nască natural, arată aceeași sursă menționată mai sus.

Totodată, Kate Winslet și Leonardo DiCaprio au o relație foarte strânsă de prietenie, iar cei trei copii ai ei i se adresează cu "unchiul Leo", a scris presa străină. Totodată, DiCaprio i-a făcut cadou actriței un inel din aur, inscripționat, însă Kate Winslet nu a dezvăluit niciodată ce mesaj este scris pe bijuterie.

Whatsapp LinkedIn
vedete internationale kate winslet copilarie
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Marele Premiu de Formula 1™ al Austriei 2024 se vede LIVE online în AntenaPLAY 🏁 În perioada 28 - 30 iunie, vezi LIVE pe canalul dedicat!
Stirile zilei Mihaela merge la mare în fiecare an, dar n-a mai dat bani pe hotel de decenii. Cum reuşeşte: "Ne simţim ca acasă"
Videoclipul zilei
Citește și
Kevin Jonas, diagnosticat cu cancer. Care este starea de sănătate a artistului, după ce a fost operat de...
Roberto Cavalli a murit. Cine a fost alături de celebrul creator de modă până la ultima suflare
Cum a putut să intre Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, în biserică. Fanii au criticat-o...
Vedeta care a pozat nud la plajă, fără inhibiții. A renunțat la costumul de baie și s-a afișat...
Video recomandate
Video
Citește și
Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare. Nativii care se pot baza pe Univers Catine.ro
Primele imagini de la nunta Dilettei Leotta cu Loris Karius. Cum a arătat rochia de mireasă și ce rol a avut... Happy Channel
Soția bărbatului ucis în accidentul comis de Mario Iorgulescu va merge la CEDO: „Nu mă las bătută. Mai bine... Libertatea.ro
Cât au ajuns să coste un șezlong, o limonadă, o cafea și un covrig pe plajă, în Constanța Ziare.com
Decizia radicală luată de fiica lui Irinel Columbeanu, după ce tatăl ei a ajuns falit într-un azil de bătrâni AntenaSport
Fanii au felicitat-o în număr impresionant! Anunțul special făcut de Andreea Bănică după 16 ani de... Elle
Gestul halucinant al unui bărbat din Medgidia, după ce a aflat că soția l-a înșelat a doua oară. Și-a ieșit... Spynews.ro
Maria Dragomiroiu, la un pas de moarte! „Am simțit-o pe mama dintr-o data lângă mine!“ BZI
Babs s-a afișat cu un milionar celebru! Cum a fost surprinsă fosta iubită a lui Dorian Popa BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Spumă de căpșuni cu albușuri. Un desert simplu și savuros, gata în 10 minute HelloTaste.ro
Ce compensații trebuie să primească angajații care lucrează de Rusalii. Amenzi de până la 10.000 de lei pentru... Antena3.ro
„Linia roșie” care îți arată că hackerii au intrat în contul tău. Google a dezvăluit semnul secret la... useit
Horoscopul zilei de 24 iunie 2024. Balanțele pierd sume mari de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Evaluare Națională 2024: Ce subiecte au primit elevii la limba și literatura română și cum trebuiau rezolvate Wall-Street
Misha, primele declarații după zvonurile legate de împăcarea cu Connect-R: Ca să clarific toate aspectele... Kudika
Pensionarii care NU vor primi bani după recalculare. Veste de ULTIMA ORĂ Playtech
Care sunt subiectele care au picat la limba română, la Evaluarea Națională Redactia.ro
Subiecte la Evaluarea Națională 2024 - română. Elevii au avut de caracterizat un personaj din Cireșarii Observator
Xilitolul, un îndulcitor foarte popular, poate crește riscul de infarct și atac cerebral MediCOOL
Înghețată de căpșuni cu banane. Rețetă simplă de desert răcoros HelloTaste
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în... ProSport
Meteorologii Accuweather anunță o lună iulie fără PRECEDENT în România. Țara fierbe, la propriu! Temperaturi... Gandul
Pepe a spus adevărul despre banii încasaţi la nunta cu Yasmine. Ce a găsit în plicuri CanCan
Torticolis: tipuri, cauze, simptome și tratament DeParinti
Taylor Swift l-a adus pe Travis Kelce pe scenă în timpul concertului de pe stadionul Wembley. Cei doi și-au... ZUTV
Elon Musk a devenit din nou tată la începutul anului. De ce s-a aflat abia acum despre cel de-al 12-lea copil al... UseIT
Chec guguluf cu mascarpone și zmeură, glazurat cu lămâie Hello Taste