Antena

Lora a izbucnit! Mesajul tranșant adresat românilor în contextul pandemiei: „Credeți ce vreți, dar purtați mască!”

Lora a izbucnit din cauza conflictelor existente în România, în contextul pandemiei de coronavirus. Aflată de aproximativ cinci luni izolată pe insula Bali, cântăreața a scris pe internet un mesaj dur adresat tuturor oamenilor sceptici, care doar judecă și nu acționează cu responsabilitate în această perioadă.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Miercuri, 15 Iulie 2020, 23:40 | Actualizat: Miercuri, 15 Iulie 2020, 23:39
Galerie de imagini
Lora

Lora a transmis pe contul personal de Facebook că i se pare ireal faptul că în plină pandemie mondială de COVID-19, românii „negociază” și se întreabă dacă să poarte mască de protecție sau nu.

Artista este de părere că această perioadă trebuie privită cu seriozitate și responsabilitate. Ea și iubitul ei Ghenu sunt blocați în Bali, din cauza pandemiei, din luna martie a acestui an, când au plecat în vacanță acolo.

Și Cruduța ar fi INVIDIOASĂ! Daniela Gyorfi a recunoscut câte operații estetice are: "Am avut intervenții care mi-au căzut la un moment dat"

„Pot înțelege multe pe lumea asta. Mai mult decât această pandemie mă îngrijorează alta. Pandemia de EGO. Și la cei mai modești intelectual dar şi la cei mai înzestrați, ego-ul se manifestă prin convingerea că „ei ştiu mai bine”. Pot înțelege lipsa de încredere în anumite autorități. De când lumea cei de la putere au fost acuzați de tot felul de abuzuri, unele pe bună dreptate. Ce nu înțeleg acești oameni e că indiferent cine se îmbogățește în această perioadă dintr-o speculă financiară nu ar trebui să vă fure atenția de la existența acestui virus. Așa cum există oameni care fac bani producând și vânzând de la hârtie igienică și tampoane până la telefoane, biciclete și mașini, cei care produc acum măști și le vând o fac pentru că lumea are nevoie. La fel și cu testele. Că există preț poate prea mare pentru asta, aici e specula financiară și lăcomia.”, și-a început Lora discursul răsunător pe internet.

„Este ireal să existe dispute despre purtarea măștii”

„În general „tunurile” de genul ăsta sunt date peste tot în lume pentru că lăcomia e peste tot. Nimeni, nu are niciun interes să vă țină în casă. De aia acum, cu cazuri mai multe decât în perioada de urgență sunteți liberi să vă faceți treaba. Orice virus are mutații și orice virus nou creează confuzie chiar și printre autorități, oameni de știință, doctori. Acum, în lupta cu un dușman invizibil care se transmite pe calea aerului..mi se pare ireal că există dispute despre purtarea măștii. E ca și cum ar exista dispute despre ștergerea la fund. Doar pentru că este o situație nouă cu care tuturor ne este greu să ne obișnuim și să o acceptăm, nu dă dreptul nimănui să acuze oameni ca mine de „luare de mită” sau alte tâmpenii. Doar pentru că unii au mințit ca să obțină mai știu eu ce bani asta nu înseamnă că acest virus nu este real și că nu trebuie purtată o mască până trece pericolul sau până măcar știm cu ce să îl tratăm.”, a mai adăugat Lora.

Connect-R, momentul adevărului! Secretul succesului a fost dezvăluit chiar de el: "Dacă nu apărea femeia în viața mea, ajungeam fotbalist"

„Dacă nu aveam afacerea mea, pe lângă muzică, eram într-o situație gravă!”

Recomandari A1

„Cineva scria că eu nu am dreptul să comentez că sunt în Bali și nu știu. Wow! Eu sunt în Bali pentru că este pandemie, adică virus care se răspândește rapid la nivel mondial. Nu m-am putut întoarce acasă și dacă nu aveam afacerea mea pe lângă muzică acum probabil eram într-o situație gravă. În altă ordine de idei..credeți ce vreți voi despre acest virus dar purtați mască. Pentru că dintre cele 2 tabere, dacă tabăra celor care cred în gravitatea acestei situații are dreptate, e nasol. Dacă cei care nu cred au dreptate atunci, în cel mai rău caz, toți am purtat mască şi pe lângă „banii” pe care majoritatea i-am pierdut și anumite libertăți, altceva grav și de neredresat nu există.”, a spus cântăreața.

Alina Eremia este de nerecunoscut! Cum arată artista fără strop de machiaj, la primele ore ale dimineții | FOTO

„Mama a murit cu mine de mână. M-am simțit abandonată chiar și de medicul ei curant”

Vizavi de subiectul pandemiei, Lora a făcut o comparație extrem de dureroasă, în care a povestit despre cea mai îngrozitoare experiență din viața sa – decesul mamei ei.

„Cineva din păcate, a adus-o pe mama mea în subiect. Nu era pandemie când mama mea murea cu mine de mână, în casă și abia am găsit ajutor pentru toată perioada aia, cea mai îngrozitoare din existența mea. Am fost ignorată și m-am simțit abandonată chiar și de medicul ei curant. Oameni buni şi oameni de kkt care ne fac să ne pierdem încrederea şi speranța în „mai bine” sunt peste tot. Oameni care vor și ei atenție într-o situație de genul ăsta, care sunt în stare să spună și să facă orice sunt peste tot. „Turma” celor care spun „poartă mască în p… mea” este cea care indiferent de ceea ce crede știe că nu e momentul să pariem cu viața și să ne jucăm de-a „hoții şi vardiştii” cu virusul, oamenii și viețile lor. TOŢI am pierdut ceva în perioada asta. Unii bani, alții familie, unii încredere, afaceri, libertate..etc dar e momentul să ne focusăm pe depășirea acestui coșmar aşa cum încearcă toată planeta. E greu, pentru că suntem ființe libere și sociale dar cu cât suntem mai uniți şi scădem riscurile îmbolnăvirilor cu atât și cadrele medicale alea bune, vor avea timp să trateze lumea. Multă sănătate vă doresc.”, a încheiat Lora mesajul pe Facebook.

Whatsapp LinkedIn
lora mesaj pandemie masca de protectie romania imagini provocatoare sexy criticata bali ionut ghenu vedete carantina
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ și Porsche Supercup™ de la Monaco 2024 sunt LIVE online în AntenaPLAY. În perioada 23-26 mai, urmărește pe canalele dedicate.
Stirile zilei Film de groază în Botoşani. O fetiţă de 8 ani, ucisă şi violată de unchi. Bărbatul şi-a recunoscut fapta: "N-am vrut s-o omor, băutura e de vină"
Citește și
Lora, schimbare neașteptată de look! Cum arată cântăreața după ce a renunțat complet la blond
Lora, mișcări lascive în cel mai nou videoclip. Cu un trup de zeiță, cântăreața a făcut furori...
Lora, extrem de sexy în timp ce dansează doar în costum de baie. Cum a arătat ținuta când s-a întors...
Lora, dezvăluiri cu privire la ipostaza de mămică. Artista a ales să spună adevărul: „Nu am ales eu...
Video recomandate
Video
Citește și
Gnocchi alla Sorrentina. Rețetă din bucătăria italiană Catine.ro
Halil Ibrahim Ceyhan este pregătit să-și continuie cariera profesională. Actorul va călători în America Happy Channel
FOTO. Locul din România despre care CNN spune: „vă face să vă pierdeți mințile” Libertatea.ro
Una dintre facultățile la modă în ultimii ani, la care concurența este uriașă, desființată de o... Ziare.com
Ce studii are unica fiică a lui Miodrag Belodedici! Zandalee este de o frumuseţe răpitoare AntenaSport
Regele Felipe al VI-lea și Regina Letizia a Spaniei sărbătoresc 20 de ani de căsnicie. Ce imagini de colecție au... Elle
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei!... Spynews.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au... BZI
Este vestea momentului despre marele maestru: Medicii au explicat care este starea lui Florin Piersic BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Cât timp se pot păstra sarmalele la congelator. Termenul pe care e indicat să nu-l depășești HelloTaste.ro
Gaura covrigului e doar o iluzie. Numărul uriaș de calorii al produselor din patiserii Antena3.ro
O aliniere de planete extrem de rară va avea loc în 2024. Când poți urmări „parada” spectaculoasă useit
Horoscopul zilei de 26 mai 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
FOTO: Vânzătorii de pantofi au călcat strâmb. Raid ANPC: amenzi de peste 800.000 de lei Wall-Street
Jennifer Lopez, reacție dură în urma speculațiilor legate de divorț. Răspunsul tranșant al vedetei Kudika
Horoscopul banilor 27 mai- 2 iunie cu Remus Ionescu. 3 zile de bani pentru această zodie! Playtech
Cine este Florian Coldea, celebrul general SRI acuzat de trafic de influență și spălare de bani. Ar fi cerut sute... Redactia.ro
Vremea 27 mai - 24 iunie 2024. Început de vară cu temperaturi de peste 30 de grade Celsius, dar şi fenomene meteo... Observator
Când se scot amigdalele. Factorii care favorizează amigdalita MediCOOL
Tort cu două tipuri de mousse, unul de ciocolată și altul de căpșuni HelloTaste
FOTO. Cum arată blonda care l-a asaltat pe fiul celebrului milionar român ProSport
Nu e caricatură! Cum arată Kate Middleton în portretul „REGAL”. Prințesa a rămas fără cuvinte! Gandul
Cum arată apartamentul de 2460 de metri pătrați al lui Ion Țiriac. Detaliile din interior sunt unice | FOTO CanCan
Ar trebui să-ți faci copilul să-și ceară iertare? La ce concluzii au ajuns specialiștii în parenting DeParinti
Cine este Pattie Mallette, mama susținătoare a lui Justin Bieber. Relația ei cu Hailey, soția cântărețului ZUTV
Singurul animal care ar supraviețui apocalipsei, potrivit experților. Cum ar rezista când toate celelalte... UseIT
Ai folosit doar gălbenușurile? Iată 5 rețete cu albușurile rămase Hello Taste