Antena

Paula Seling și fiica ei adoptată, Elena, apar împreună într-un videoclip emoționant. Ce mesaj a transmis artista

Paula Seling le-a pregătit o surpriză fanilor săi, chiar de ziua sa de naștere. Împreună cu fiica ei adoptată, Elena, au apărut într-un videoclip emoționant.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Miercuri, 28 Decembrie 2022, 13:19 | Actualizat: Miercuri, 28 Decembrie 2022, 14:22
Paula Seling și fiica ei adoptată, Elena, apar împreună într-un videoclip emoționant. Ce mesaj a transmis artista
Instagram, Facebook

Îndrăgita cântăreață a împlinit frumoasa vârstă de 44 de ani, pe data de 25 decembrie. Cu ocazia aniversării sale, a lansat piesa „S-a născut în iesle”, compusă de Lucian Mârza.

Pe aceeași temă

Paula Seling și fiica ei adoptată, Elena, apar împreună într-un videoclip emoționant. Ce mesaj a transmis artista

Acum câteva zile, Paula Seling a făcut un anunț cu totul neașteptat. Artista este destul de discretă în ceea ce privește viața personală, dar de această dată, ea le-a mărturisit fanilor faptul că este mămică.

Acum șase ani, vedeta și fostul ei soț și manager, Radu Bucura, au adoptat o fetiță, pe Elena, în vârstă de nouă ani. Totul a fost ținut secret, departe de ochii curioșilor și de lumina reflectoarelor.

Recent, în ziua de Crăciun, Paula Seling a mai făcut un anunț important, care i-a înduioșat pe urmăritorii ei de pe rețelele sociale. De ziua sa de naștere, când a împlinit 44 de ani, cântăreața a lansat piesa „S-a născut în iesle”, iar în videoclip apare și fiica ei, Elena.

„Azi, de Crăciun, aniversez, și eu, ziua de naștere. Iubirea voastră, gândurile și felul în care îmi sunteți alături de atâta timp sunt cadourile prețioase pe care le port în inima, an de an, de ziua mea. Vă mulțumesc că îmi sunteți ! Crăciun fericit și tot binele din lume !”, a scris ea, prin intermediul unei postări, pe pagina de Facebook.

Paula Seling a anunțat că ea și Radu Bucura au adoptat o fetiță acum șase ani

Acum aproape o săptămână, cântăreața le-a dat vestea cea mare fanilor prin intermediul paginii de Facebook.

Artista a anunțat că Elena Bucura Seling, fetița sa adoptată, este cel mai frumos cadou pe care i l-a dat viața. Vedeta are numai cuvinte de laudă la adresa fiicei sale, spunând că este frumoasă, bună, sensibilă, iar părinții ei adoptivi o iubesc necondiționat.

Recomandari A1

„La cei aproape 9 ani pe care îi are Elena, a petrecut aproape șase in familia noastră si de atunci suntem cei mai fericiți părinți iar bunicii sunt in al noualea cer. Pana azi am ales discreția în fața opiniei publice ca urmare a unei întâmplări nedorite când a venit plângând acasa.

Viața unui copil născut din inimă poate fi uneori complicată, copiii uneori preiau discuții din cadrul familial si pot sa se necajească unii pe alții, in comunitate.

Nu este vina lor, poate ca societatea are anumite moșteniri din vremea veche, asa ca am preferat sa nu comunicam această bucurie pana când Elena nu va fi suficient de matură sa înțeleagă ce i se întâmplă si să fie puternică in fata oricaror situații.

Nu m-a interesat daca oamenii ma vorbesc sau isi pun întrebări la întâlnirea cu noi, singurul lucru important pentru mine era echilibrul Elenei și starea ei de fiecare zi.

Elena este un copil extrem de sensibil, iubitor, determinat, muncitor si talentat in tot ce isi propune. M-a uimit evoluția ei, felul in care relaționează cu ceilalți copii, spiritul de leader si dorința ei de a fi mereu prima.

Pe aceeași temă

Ne iubim enorm si am sentimentul ca Dumnezeu ne-a pregătit pentru venirea ei, de mult timp. Cu toate întâmplările din vietile noaste, tatal ei este foarte implicat in creșterea ei, ii este foarte apropiat si face tot posibilul să petreacă mult timp împreună.

In ultima perioada, media a început sa scrie tot felul de lucuri, unele total pe lângă realitate. Nu ma afecteaza si nici nu doresc sa comentez nimic. Insa daca o afectează pe ea, este grav.

Intr-o zi m-a luat la discuții si mi-a spus ca o prietena i-a atras atenția asupra unui articol ce spunea ca "Paula Seling nu are copii !".

Inainte de acest moment, eu am evitat sa răspund la întrebări in interviurile mele, despre intimitatea familiei si am încercat sa ma asigur ca răspunsurile mele nu pot fi interpretate in asa fel încât sa o afecteze pe ea.

S-au gasit, însă, jurnaliști care nu înțeleg ca intimitatea este un drept și ca un răspuns evitat are un anumit rost iar titlurile mereu sunt puse de alte persoane care au meseria de a găsi hook uri incitante pentru click-uri.

M-am mirat si m-a afectat , gandindu-ma la ce o fi in inimioara ei. I-am explicat ca unele sunt articole inspirate sau rescrise după interviuri si apariții mai vechi , înainte ca Dumnezeu sa o aducă in familia noastră.

I-am explicat ca am așteptat ca ea sa fie suficient de matura încât să nu o afecteze nimic, totodată din respect pentru dreptul ei la intimitate.

Voiam sa fiu sigura ca este decizia ei de a fi cunoscută public, de a avea acces la ceea ce spune lumea. Iar cu cateva săptămâni in urma a venit la mine si mi-a spus: "Mami, sunt pregătită sa afle lumea despre mine".

I-am spus asta tatalui ei si împreună am decis ca, dupa șase ani de când Elena a stat ferită de gandurile lumii, este suficient de matură să treacă prin aceste lecții puternice de viață .

Mi-as dori ca lumea sa fie respectuoasa si blândă , asa cum merită suflețelul ei cald, bun, sensibil si luminos, asa cum toti prietenii de familie, cat si cei din media care știau de draga noastră , au păstrat discreția și au protejat mediul nostru de familie”, a scris ea într-o postare pe rețeaua socială.

Whatsapp LinkedIn
paula seling elena fiica adoptata
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ și Porsche Supercup™ de la Monaco 2024 sunt LIVE online în AntenaPLAY. În perioada 23-26 mai, urmărește pe canalele dedicate.
Stirile zilei 20 de judeţe intră de la 10.00 sub avertizare de ploi, grindină şi vijelii. Vreme severă până joi dimineaţă
Citește și
Rețeta inedită de șnițele de post a Paulei Seling. E foarte simplă și ai nevoie de doar trei...
Paula Seling, mărturisiri emoționante despre Elena, fetița pe care a adoptat-o. Cum a reacționat când...
Super Neatza, 8 martie 2024. Paula Seling, dezvăluiri despre decizia de a adopta un copil: Este sufletul...
Fiica Paulei Seling s-a întâlnit cu Dorian Popa, iar imaginile au devenit virale. Cum a decurs totul a...
Video recomandate
Video
Citește și
Sparanghel la cuptor. Rețetă simplă și sfaturi pentru preparare Catine.ro
De ce gemenii Victoriei Ruffo au ales să stea departe de lumina reflectoarelor. Ce relație au cu mama lor Happy Channel
Politicianul român care va avea pensie de 5.800 de euro plătită de UE. Câți bani vor încasa Traian Băsescu,... Libertatea.ro
O însoțitoare de bord a dezvăluit de ce pasagerii unui avion nu trebuie să adoarmă niciodată înainte... Ziare.com
Cât de frumoasă şi ce studii are unica fiică a lui Sabin Ilie. Melissa întoarce toate privirile AntenaSport
Fiica Danei Rogoz a împlinit 4 ani. Actrița a dezvăluit noi imagini ADORABILE cu Lia: „Câtă frumusețe și... Elle
Marius Elisei, absent total din viața fiicei sale! Ce spune Oana Roman despre relația dintre Isabela și tatăl ei... Spynews.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au... BZI
Este vestea momentului despre marele maestru: Medicii au explicat care este starea lui Florin Piersic BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Turte la tigaie din aluat simplu de pâine, simple și rapide HelloTaste.ro
Documentul din care pensionarii pot afla ce pensie vor primi și ce punctaj au obținut după recalculare Antena3.ro
Lucruri pe care Mark Zuckerberg nu irosește banii. De ce le evită unul dintre cei mai bogați oameni din lume useit
Horoscopul zilei de 22 mai 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Românii vor putea merge în Turcia doar cu buletinul din această vară Wall-Street
Cele mai răvășitoare 30 de citate de dragoste din romane Kudika
Rugăciune puternică către Sfinții Constantin și Elena. Te ferește de necazuri Playtech
Imagini rare cu fiul cel mare al Corinei Caciuc și al lui Reghecampf. Ce imagine fabuloasă au postat cei doi Redactia.ro
Locul unic din România, considerat raiul iubitorilor de trasee montane. Drumul până la el ne poartă prin aproape... Observator
Câtă cofeină conține ceaiul verde. Poți bea ceai verde dacă ai tensiunea mare? MediCOOL
Tort cu două tipuri de mousse, unul de ciocolată și altul de căpșuni HelloTaste
Unde s-a refugiat și ce s-a ales de Maria, femeia de care a divorțat Mihai Neșu, după ce a fost părăsită de... ProSport
Două zodii vor trece prin clipe de coșmar în luna iunie! NIMIC nu le merge bine! Gandul
Imagini controversate din Iași, devenite virale. Gestul rușinos făcut de această blondă, în autobuz CanCan
Responsabilități pe care un copil nu e recomandat să le aibă. Aceste lucruri i-ar putea afecta viața la maturitate DeParinti
Taylor Swift a avut o mușcătură pe gât la spectacolul ei din Suedia, după ce a petrecut câteva zile cu Travis... ZUTV
Internetul se schimbă pentru totdeauna. Ce se va întâmpla cu Google UseIT
Cheesecake inimioară cu căpșuni. Rețetă de desert fără coacere Hello Taste