Antena

Te cunosc de undeva! 7 mai 2022. Maria Buză și Paula Chrilă devin Tina Turner & Rod Stewart. Show de excepție

Paula Chirilă și Maria Buză au interpretat Tina Turner & Rod Stewart - It Takes Two în a doua ediție din 6 aprilie 2022 la Te cunosc de Undeva! Cele două actrițe și personalități de televiziune au făcut un show de excepție transformându-se în două personalități uriașe ale muzicii internaționale.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Sambata, 07 Mai 2022, 20:37 | Actualizat: Sambata, 07 Mai 2022, 20:38
Galerie de imagini
Paula Chirilă și Maria Buză au interpretat Tina Turner & Rod Stewart - It Takes Two în a doua ediție din 6 aprilie 2022 la Te cunosc de Undeva! Cele două actrițe și personalități de televiziune au făcut un show de excepție transformându-se în două personalități uriașe ale muzicii internaționale.
Antena 1/ Te cunosc de Undeva!

Paula Chirilă și Maria Buză nu au avut o misiune deloc ușoară în a doua ediție a show-ului Te cunosc de Undeva! Atât din punct de vedere vocal, cât și a mișcării scenice, cele două au fost o provocare mare, însă ceea ce au reușit să facă în doar ă săptămână i-a lăsat muți pe toți cei din platou.

Maria Buză și Paula Chirilă au strălucit în a doua ediție a sezonului 17 Te cunosc de Undeva! Cu interpretarea piesei It Takes Two, de Tina Turner & Rod Stewart

Senzaționalul s-a împletit cu carisma într-un show care a adus în fața tuturor legende muzicale precum Tina Turner și Rod Stewart, cei pe care i-au interpretat.

Paula Chirilă: “Nu știu ce să zic cred că ruleta ne face niște farse văd că îmi a dat în continuare Travesti chiar și unei jumătăți din cuplu”.

Tina Turner gravitează pe scenă în jurul lui Rod Stewart. Până și antrenorii au recunoscut că este un personaj greu de interpretat Tina Turner o legendă a muzicii care a devenit cunoscută în anii maturității.

Paula Chirilă: “Este o transformare foarte grea și nu mai vorbim de provocarea vocală și pentru Rod Stewart și pentru Tina Turner”. Cert este că a fost cu totul o provocare de la dans până la cântat și mai ales interpretarea personajelor care au atât postură cât și mimică complexe.

“Vuvuzelele teatrului românesc”, așa cum Adriana Trandafir le-a numit, a spus că le iubește foarte mult pe Maria Buză și pe Paula Chirilă și le vede făcând un show de excepție pe scenă transformărilor Te cunosc de undeva!

Cele două au făcut un show complet unde vocea și mișcarea scenică au fost împletite spre perfecțiune.

Jurizarea cuplului Maria Buză și Paula Chirilă, care a interpretat It Takes Two, de Tina Turner & Rod Stewart, în 7 mai 2022

Juriul au avut o părere unanimă și anume: interpretarea este excepțională! Pline de haz, așa cum ne-au obișnuit din emisiunile în care au participat în trecut, cele două par să fuzioneze foarte bine împreună, indiferent de provocarea pe care o au.

Recomandari A1

"Așa cum spuneau un celebru regizor, tinerețea artistică niciodată nu pleacă și pentru voi două în calitate de concurente cât și pentru personajele voastre, tinerețe artistică niciodată nu pleacă! Totul pentru binele spectacolului! Am crezut că nu o să vă iasă și sunt mândră de voi că sunteți atât de ambițioase și atât de tehnice, până la urmă, că ați luat-o matematic. Mă bucur că nu ați cântat la unison și că ați cântat divizat pentru două persoane care nu sunt muziciene, au gândit ca doi muzicieni! Sunt foarte mândră de voi! Bravo!", a spus Ozana Barabancea.

"Au avut coregrafie, dar nu a avut sincron. La un moment dat, Maria, te-ai pierdut un pi,c ai intrat în plus, apoi îți ai revenit, dar mi-a plăcut mișcarea ta din picioare, așa cum face Tina ,un joc de picioare foarte alert. Foarte bine! Voi sunteți muncitoare, noi știam lucrul acesta și sunt convinsă că veți face personaje și mai bune decât cele de astăzi", a spus Andreea Bălan.

"Ați avut personaje ceea ce pentru mine a fost o încântare! Vă mulțumesc frumos!", a spus Cristi Iacob.

"Cea mai bună Tina Turner pe care am văzut-o până acum la Te cunosc de Undeva!", a spus Aurelian Temișan.

Sezonul 17 al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, aduce surprize mari

Cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva! Aduce mari surprize telespectatorilor. Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Pepe și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan promite să fie unul spectaculos, cu multă voie bună și transformări fabuloase. Începând din acest sezon, Pepe se alătură spectaculosului joc al transformărilor, de data aceasta în calitate de prezentator, alături de Alina Puşcaş, pe scena spectaculosului joc al transformărilor.

Pentru prima oară în istoria acestui show, 8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor şi vor face spectacol, la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara. Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim, Jazzy Jo şi Zarug, Ana şi Monica Odagiu, Maria Buză şi Paula Chirilă, Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu, Emi şi Cuza şi Carmen Chindriş şi Romică Ţociu vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 17-lea sezon al show-ului.

Pe aceeași temă

Începând din acest sezon, actriţa Adriana Trandafir se va alătura echipei transforming show-ului, în calitate de profesor de actorie şi le va împărtăşi concurenţilor din secretele pe care ea a avut ocazia să le descopere de-a lungul timpului. Începând din acest sezon, juraţii Te cunosc de undeva! nu vor mai fi implicaţi în pregătirea momentelor, pentru ca surpriza în timpul performării pe scenă să fie una şi mai mare.

Mai mult, unul dintre cei mai cunoscuţi profesori de canto din România, Crina Mardare, se alătură show-ului Te cunosc de undeva!. Astfel, începând din acest sezon, artista le va fi alături celor opt cupluri de concurenţi la antrenamentele de canto şi le va împărtăşi din trucurile ei pentru ca transformările să fie cât mai apreciate atât de către juraţi.

Pe aceeași temă

Care vor fi următoarele transformări pe care le-a pregătit ruleta personajelor pentru cele opt cupluri de concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor afla în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, în cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!, prezentat de Alina Pușcaș și Pepe.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place!

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Whatsapp LinkedIn
te cunosc de undeva sezonul 17 te cunosc de undeva 2022 alina puscas andreea balan aurelian temisan cristi iacob andreea balan ozana barabancea
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Filmul SF The Pod Generation, cu Emilia Clarke și Chiwetel Ejiofor în rolurile principale, e disponibil acum în AntenaPLAY. Descoperă povestea fascinantă a comediei romantice.
Stirile zilei Apartamentele pe care le putem cumpăra şi cu 15% reducere. Cum a reuşit Cătălina să obţină locuinţa visurilor ei: "Plus foarte multe facilităţi"
Citește și
Te cunosc de undeva! 9 iulie 2022. Cine a câștigat Finala Te cunosc de Undeva! Emi și Cuza au obținut...
Te cunosc de undeva! 9 iulie 2022. Imagini din culisele finalei. Cum a arătat transformarea concurenților...
Te cunosc de undeva! 9 iulie 2022. Emi și Cuza au cântat spectaculos piesa "My Way", în interpretarea...
Te cunosc de undeva! 9 iulie 2022. Ana și Monica Odagiu au cântat alături de Mahala Rai Banda, celebra...
Video recomandate
Video
Citește și
Drob de pui cu ouă de prepeliță. Rețetă pentru masa de Paște Catine.ro
Țara în care Burak Özçivit visează să joace. Declarația a fost primită cu uimire Happy Channel
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat... Libertatea.ro
De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun... Ziare.com
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă AntenaSport
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român le-a... Elle
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea... Spynews.ro
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO BZI
De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu... BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos HelloTaste.ro
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște 2024. Lista liberelor Antena3.ro
Ingrediente comune din alimentele cumpărate ar duce la diabet, susțin experții. Se găsesc inclusiv în pâine useit
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu... Catine
Dosarul Mineriadei | Procurorii au mers acasă la Ion Iliescu Wall-Street
Familia Regală Britanică traversează o perioadă dificilă. Planurile pentru înmormântarea Regelui Charles III... Kudika
Zodiile născute pentru a înota în bani. Au un noroc fantastic, toţi cei din jur se miră de cât de bine le merge Playtech
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent Redactia.ro
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor Observator
La ce se folosește botoxul. Întrebuințările pe care le poate avea în medicină MediCOOL
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă HelloTaste
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal! ProSport
FBI-ul, în alertă! Temutul Nat Mincă „zguduie” Los Angeles-ul, iar vrăjitoarea Vanessa face „FARMECE” în... Gandul
Cod roșu la Casa Regală a Marii Britanii! Starea Regelui Charles e din ce în ce mai rea, s-a avansat cu planurile... CanCan
Sângerările nazale la copii: cum să le gestionezi corect DeParinti
Machine Gun Kelly și-a sărbătorit cea de-a 34-a aniversare. Printre invitați s-a numărat și fosta lui... ZUTV
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime UseIT
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște Hello Taste
Ultimele știri
Te cunosc de undeva! 27 aprilie 2024. Andreea Bălan și Alina Pușcaș au strălucit în ținute superbe pe scena emisiunii
Care e cea de-a doua mare pasiune a lui Puya, după muzică. Puțini știu acest lucru despre artist
Ce nume se sărbătoresc de Florii. Cui să îi spui „La mulți ani” astăzi, de onomastică
Ce se întâmplă în aceste momente cu Regele Charles al III-lea. Care e starea lui de sănătate și ce decizie a luat Majestatea Sa
Cât de mult s-a schimbat Cosmin de la Mireasa. Fostul soț al Mirunei, poză după antrenamentul din sală. Cum arată acum
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
Bia Khalifa are probleme cu legea. Ce fapte a comis fosta concurentă iUmor
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au revăzut la Tribunal! Ce au spus unul despre celălalt și care e situația între ei în prezent
Schimbarea de look neașteptată pe care Doamna Anina de la Mireasa și-a făcut-o recent. A surprins pe toată lumea cu rezultatul
Vincenzo Aiello, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite, s-a căsătorit. Cine e soția lui
Mai multe