Din când în când, la cererea matinalilor, Vlăduț prepară o ruladă aperitiv, din aluat opărit, pe care o combină de fiecare dată altfel, iar de această dată a pregătit o rulada cu cașcaval și sos Chutney pe care a denumit-o "Rulada cu noroc".
Joi, 04.02.2021, 14:16Pentru un platou cu aperitive festive, cu siguranță vor impresiona aceste delicioase choux-uri aperitiv cu cremă de brânză și somon afumat.
Marti, 05.01.2021, 10:17Pentru reușita eclerelor, prăjiturile îndrăgite de toți iubitorii de desert, trebuie să găsim rețeta optimă și să învățăm cum se prepară corect cojile pentru eclere.
Joi, 16.04.2020, 08:29Eclere cu cremă de mascarpone și sos caramel, un desert pe care îl vei adora de la prima degustare.
Marti, 14.05.2019, 20:48Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un desert deosebit denumit "Bomboloni", care sunt de fapt niște delicioase gogoși din aluat opărit umplute cu cremă de vanilie.
Vineri, 15.03.2019, 08:45Se apropie 1 martie, sărbătoarea mărțișorului, iar gospodinele se vor întrece în a prepara diverse rețete în culorile mărțișorului: alb + roșu. Una dintre aceste rețete de mărțișor ar putea fi rețeta Choux a la creme cu căpșuni.
Marti, 26.02.2019, 09:07Nu pot lipsi nici de pe mesele sărbătorilor de iarnă, mult iubitele eclere cu cremă de vanilie și glazură de ciocolată!
Luni, 24.12.2018, 09:42Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o delicioasă rețetă din aluat opărit cu cașcaval și bacon pe care a denumit-o "Rulada "Mariuca"".
Marti, 27.03.2018, 08:31