Antena Căutare

Articole despre bate

Bataie cu bate si cutite in Galati!

Bataie cu bate si cutite in Galati!

Centrul Galatiului s-a transformat ieri intr-un ring de lupta. Doua grupuri rivale s-au batut in plina zi cu bate, pietre si cutite, fara nicio emotie ca erau oameni in jur. Oricum toata lumea a impietrit de spaima, mai ales ca trecatorii spun ca au auzit si focuri de arma.

Joi, 03.06.2010, 00:00
Haos in bar

Haos in bar

Un bar din orasul Anina a devenit in acest weekend scena unui adevarat razboi. Proprietarii si angajatii spun ca au fost batuti cu bate si pietre de catre cativa indivizi care fac parte dintr-un temut clan de rromi din oras.

Luni, 31.05.2010, 12:26
Razboi intre rromi

Razboi intre rromi

Scandal cu bate, sabii si pistoale aseara intr-un cartier marginas din Mangalia. Doua familii de rromi s-au razboit din cauza unui conflict mai vechi si doar mascatii au reusit sa-i linisteasca. Chiar si asa 8 oameni au fost raniti si au ajuns la...

Vineri, 21.05.2010, 06:37
VIDEO Scandal cu bate, sabii si pistoale in Mangalia

VIDEO Scandal cu bate, sabii si pistoale in Mangalia

Scandal cu bate, sabii si pistoale aseara intr-un cartier marginas din Mangalia. Doua familii de rromi s-au razboit din cauza unui conflict mai vechi si doar mascatii au reusit sa-i linisteasca. Chiar si asa opt oameni au fost raniti si au ajuns la spital plini de sange.

Vineri, 21.05.2010, 00:00
Andreea Balan bate tot

Andreea Balan bate tot

Nu va puneti cu Andreea Balan! Stie sa se apere. Paparazzi au surprins-o zilele trecute, facandu-si cumparaturile in zona Dorobanti. A iesit din magazin cu sacosele in maini si, cand sa se urce in masina, a fost abordata de un cersetor. Acum. daca omul...

Marti, 06.04.2010, 19:44

Ultimele știri

x