Dezvăluirea a apărut în revista Hello, după o controversă pe tema unui produs alimentar pe bază de orez, lansat pe piaţă de Oliver. Bucătarul a dat noului produs numele unei mâncări tradiţionale din Jamaica, deşi reţeta acesteia. NU...
Marti, 04.09.2018, 07:57Cea mai nouă variantă de a face turism este cel. cultural-literar. Ce înseamnă asta? Ei bine, înseamnă să descoperi oraşe şi locuri în care au trăit şi creat, la un moment dat, autorii cărţilor care v-au inspirat şi v-au marcat viaţa....
Miercuri, 20.06.2018, 13:32O femeie de 36 de ani din localitatea Dancu a ajuns la spital cu arsuri de gradul unu şi doi pe aproximativ 5% din suprafaţa corpului după ce un borcan pus la fiert a explodat. Gospodina a vrut să pregătească pentru iarnă compot. Însă, după...
Joi, 14.06.2018, 07:36Florin Călinescu şi-a descoperit o pasiune pentru arta culinară. Celebrul prezentator s-a apucat serios de gătit, iar cu preparatele sale le dă gata pe toate gospodinele din România!
Marti, 19.12.2017, 10:00Astăzi, unul dintre cei doi finaliști se va bucura de premiul cel mare de 50.000 de euro, în timp ce locul doi va avea ocazia să studieze la una dintre cele mai prestigioase școli culinare din lume, Alma, din Italia
Luni, 04.05.2015, 13:10Ce au în comun muzica, sportul şi afacerile cu bucătăria? Răspunsul e simplu. Pasiunea. Au demnostrat-o cinci vedete care au gătit aseară la o gală culinară organizată de un hotel din Capitală
Marti, 10.12.2013, 16:29Fiecare tara are curiozitatile sale culinare, motivul principal fiind faptul ca alimentatia unui popor tine de cultura sa. Astfel, daca in Thailanda, insectele sunt considerate adevarate delicatese, la noi in tara, lucrurile stau cu totul altfel.
Vineri, 18.10.2013, 18:04A fost o demonstratie culinara de exceptie, aseara, la Ambasada Statelor Unite de la Bucuresti. Unul dintre cei mai iscusiti chefi din capitala a gatit cele mai delicioase preparate din fructe de mare, dar. in stil traditional american.
Joi, 30.05.2013, 16:24Mircea Badea vorbeste despre emisiunea culinara care debuteaza luni, la Antena 1, Top Chef.
Luni, 05.11.2012, 11:14Un restaurant din Lyon a pornit o adevarata revolutie in bucataria frantuzeasca. A trecut pe planul doi branzeturile, fois-gras-ul sau sosurile rafinate. Iar meniul afisat la usa seamana mai mult cu afisul unei gradini zoologice. Bucatarii de aici ii...
Joi, 22.04.2010, 07:29