Florentina Lazăr este eliminată din competiţia culinară "Top Chef".
Luni, 16.12.2013, 10:55Florentina Lazăr a preparat orez cu anghinare, nucă şi mascarpone cu cremă de ţelină.
Luni, 16.12.2013, 10:50Istvan Veres, Florentina Lazăr şi Mirela Ivașcu sunt concurenţii car intră la duel.
Luni, 16.12.2013, 10:40Florentina Lazăr a gătit tartă cu dovlecel și ricotta.
Luni, 16.12.2013, 09:45Paul Purice şi Florentina Lazăr au intrat la duel.
Luni, 11.11.2013, 23:10O rețetă savuroasă ce ne amintește de copilărie.
Luni, 11.11.2013, 12:42O rețetă specială cu ingrediente speciale.
Luni, 11.11.2013, 12:26Sarmaua a trimis-o pe Florentina Lazăr la duel. Concurenta se va confrunta cu Paul Purice.
Luni, 11.11.2013, 12:10Florentina Lazăr si Paul Purice se intălnesc in duel. Cei doi concurenți au avut de pregatit un "starter"
Luni, 11.11.2013, 12:10Duelul lor este legat de povestea lui Nicolai Tand, mai exact de momentul in care acesta si-a deschis restaurantul din Romania, La Cantine De Nicolai. Dupa ce a parasit localul din inima Parisului, juratul nostru s-a hotarat sa isi faca propriul restaurant in inima Bucurestiului. "In Franta nu am plecat cu studii, am dormit in case parasite., pe sub poduri , primul meu dus acolo facandu-l intr-un garaj, ca in filme. Asa am inceput sa caut de munca prin restaurante si am nimerit la "La Cantine de Faubourg", unde am pornit de jos. Am vrut cu orice pret sa reusesc".
Luni, 21.10.2013, 21:42Al cincilea duel de la Top Chef a fost castigat de Florentina Lazar.
Luni, 21.10.2013, 11:40Florentina Lazar este unul dintre cei 24 de bucatari talentati ce pasesc lunea aceasta in cel de-al doilea sezon al celei mai savuroase competitii culinare, Top Chef, emisiune ce ia startul in aceasta seara la Antena 1. Florentina este din Timisoara, are 31 de ani si de cand se stie i-a placut sa gateasca. Ba mai mult, si-a dus pasiunea la rang de arta si a facut o multime de sacrificii pentru asta: „Am renuntat la adolescenta si, in prezent, la o viata de familie, dar nu regret nicio secunda!” Prietenii insa i-au ramas alaturi si ii trec des pragul restaurantului in care activeaza de mai bine de 12 ani, ajungand la statutul de Chef de Partie.
Luni, 21.10.2013, 11:19