În ediția de Super Neatza din data de 7 decembrie 2022, chef Nicolai Tand a pregătit un delicios desert cu jeleu, numai bun pentru Sărbătorile de iarnă, cu ajutorul nelipsitelor fructe congelate de la Gradena. Ilona Brezoianu a fost norocoasa care a degustat preparatul.
Miercuri, 07.12.2022, 14:19În ediția de Super Neatza din data de 24 noiembrie 2022, chef Nicolai Tand a pregătit foarte repede un sos delicios, guacamole, cu ajutorul legumelor congelate de la Gradena. Gustarea specială este sănătoasă și ușor de preparat pentru o seară cu prietenii.
Marti, 29.11.2022, 17:56În ediția de Super Neatza din data de 29 noiembrie 2022, chef Nicolai Tand a pregătit un delicios desert italian cu ajutorul fructelor congelate de la Gradena. Ramona Olaru și Florin Ristei i-au sărit în ajutor.
Marti, 29.11.2022, 16:02Și în ediția de Super Neatza din data de 17 noiembrie, prietenii lui chef Nicolai Tand i-au sărit în ajutor și l-au scos din încurcătură, ca de fiecare dată.
Luni, 21.11.2022, 14:09În ediția de Super Neatza din data de 16 noiembrie 2022, expertul în organizare Diana Mihăilă a explicat ce este planificarea alimentară și care sunt beneficiile sale.
Luni, 21.11.2022, 13:27Micul dejun este una dintre cele mai importante mese ale zilei atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici. O variantă gustoasă, rapidă și sățioasă este rețeta de tortilla cu legume de la Gradena, pentru doza zilnică de energie.
Joi, 10.11.2022, 18:01În ediția de Super Neatza din data de 2 octombrie 2022, Răzvan a stat de vorbă cu Diana Mihăilă, primul specialist în soluții de organizare din România, despre cum depozitezi, în mod corect, alimentele la frigider sau în congelator.
Miercuri, 02.11.2022, 19:55În ediția de Super Neatza din data de 26 octombrie, chef Nicolai Tand a dezvăluit câteva secrete pentru a găti cel mai bun rizoto cu legume. Toți cei din platou au fost surprinși să afle cât de ușor se prepară felul de mâncare.
Luni, 31.10.2022, 15:25