Antena Căutare

Super Neatza, 29 noiembrie 2022. Cum să prepari un delicios desert Panna Cotta cu ajutorul fructelor congelate de la Gradena

În ediția de Super Neatza din data de 29 noiembrie 2022, chef Nicolai Tand a pregătit un delicios desert italian cu ajutorul fructelor congelate de la Gradena. Ramona Olaru și Florin Ristei i-au sărit în ajutor.

colaj Galerie
Super Neatza, 29 noiembrie 2022. Cum să prepari un delicios desert Panna Cotta cu ajutorul fructelor congelate de la Gradena | Antena 1

În ediția de marți, 29 noiembrie 2022, chef Nicolai Tand a propus o rețetă pentru un desert italian renumit și anume, Panna Cotta, în prepararea căruia s-a folosit de fructele congelate de la Gradena. Iar, pentru că această perioadă nu este tocmai sezonul fructelor, bucătarul nostru de la Super Neatza a apelat tocmai la fructele congelate marca Gradena:

„Bade, vreau să știu, îți plac fructele? Știi că merg foarte bine cu deserturile, pentru că desertul e dulce și fructul aduce un pic de aciditate. Cică acum nu prea e sezonul, dar astăzi noi avem norocul să gătim cu fructe congelate de la Gradena și o să fac un desert bade, un Panna Cotta, cel mai simplu desert.”, a spus chef Nicolai Tand.

Citește și: Super Neatza, 17 noiembrie 2022. Rețeta delicioasă de supă minestrone à la chef Nicolai Tand cu legume congelate de la Gradena

Cum pregătești Panna Cotta, un renumit desert italian cu fructele congelate de la Gradena

În ediția Super Neatza din data de 29 noiembrie, chef Nicolai Tand a pus în aplicare replica „ziua bună se cunoaște de dimineața” și a venit cu ideea de a prepara un desert italian fresh cu ajutorul fructelor de la Gradena: celebrul Panna Cotta.

Citește și: Panna Cotta cu mango și căpșuni. Spectacol de culoare și savoare la pahar

Înainte de a începe ansamblarea desertului, chef Nicolai Tand a prezentat pungile congelate de la Gradena, deoarece fiecare are un sortiment diferit de fructe, tocmai pentru a ajuta la diversificarea rețetei, atât din punct de vedere estetic, cât și al papilelor gustative:

„Uite și numele e fain, cu zvâc, aste-s fructe albăstrui așa un pic, cu alint, cu bineț și o să facem niște rânduri separate, pe care o să punem peste Panna Cotta, care e albă și o să avem straturi colorate”, a explicat chef Nicolai Tand.

Citește și: Ce se întâmplă dacă mănânci desert în fiecare zi. Iată ce spun medicii

Pentru că sunt un produs la îndemână și 100% natural, chef Nicolai Tand le recomandă pentru orice rețetă de prăjituri și deserturi, considerând că pungile congelate de la Gradena nu ar trebui să lipsească din congelatorul nimănui:

„Ce-i fac la acestea este că sunt culese proaspăt, spălate și congelate la minus 40 de grade, ceea ce înseamnă că își păstrează toate proprietățile și nu le mai adaugă nimic ca să reziste. Deci sunt cele mai bune posibile./Le ții la congelator, le-ai scos, ceea ce fac eu acuma.”, a spus chef Nicolai Tand.

Pentru mai multe informații, Florin Ristei le recomandă telespectatorilor să intre pe pagina web gradena.ro.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x