Antena Căutare

Super Neatza, 10 octombrie 2022. Cum pregătești rețeta simplă și rapidă de mic dejun cu wrap de pui și legume de la Gradena

Micul dejun este una dintre cele mai importante mese ale zilei atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici. O variantă gustoasă, rapidă și sățioasă este rețeta de tortilla cu legume de la Gradena, pentru doza zilnică de energie.

colaj foto nicolai tand gatind la superneatza Galerie
Nicolai Tand a pregătit o rețetă rapidă și gustoasă cu legume Gradena în platoul emisiunii SuperNeatza cu Răzvan și Dani. | Antena 1

În ediția de joi, 10 noiembrie, Nicolai Tand a pregătit în platoul de la SuperNeatza cu Răzvan și Dani, o rețetă simplă și mai ales rapidă de mic dejun cu legume proaspete de la Gradena. Bucătarul le-a arătat atât celor prezenți, cât și celor de acasă trucuri eficiente de preparare a celei mai importante mese a zilei atunci când sunt pe grabă.

Citește și: Orez cu legume în sos de roșii. Rețetă de post

Cum pregătești rețeta simplă și rapidă de wrap de pui cu legume de la Gradena

Timpul este foarte prețios pentru mulți dintre noi. În epoca vitezei, toți alergăm după variante simple și rapide, dar în același timp, sănătoase. Lucurile se complică și mai tare atunci când ești mamică.

Citește și: Cum să pregătești fulgi de ovăz. Rețeta pentru un mic dejun delicios

Atunci când cei mici nu vor să mănânce și joaca e mult mai importantă decât masa, există variante care pot îmbina utilul cu plăcutul. Mai ales dacă cei mici pot fi implicați în procesul de pregătire cu ingrediente proaspete și gustoase.

Citește și: Legume cu linte la tigaie. Rețetă hrănitoare

Nicolai Tand a dat un exemplu de un astfel de preparat chiar în platoul emisiunii, în această dimineață. El a pregătit o tortillia cu iaurt și legumele din sortimentul Amestec European de la Gradena.

„Astăzi folosesc legumele congelate de la Gradena și o să folosesc chiar Amestecul European de produse să fac o mâncare foarte bună. Le folosesc pentru că sunt culese proaspete, spălate pe loc și congelate la o temperatură de minus 40 de grade. Asta înseamnă că nu au nevoie de conservați artificiali și arome artificiale”, a dezvăluit celebrul bucătar în platoul matinalilor.

Citește și: Pilaf aromat cu legume. Rețetă de post hrănitoare

El a mai dezvăluit că rețeta de wrap de pui este una foarte rapidă și este gata în doar câteva minute. Singurele ingrediente sunt tortilla, un iaurt, o lămâie câteva ierburi aromatice și legumele de la Gradena.

„Fac un wrap de pui la care am nevoie de o lipie, am făcut un iaurt cu ierburi și zeamă de lămâie. Acum pun aceste legume trase la tigaie, le-am condimentat cu sare și piper și fac un wrap foarte sănătos și colorat”, a mai adăugat Nicolai.

De asemenea, acesta a mai ținut să demonteze mitul conform căruia amestecul de legume se folosește doar în supe și ciorbe. Astfel, legumele de la Gradena pot adăuga savoare oricărui preparat fiind congelate proasepte și păstrându-și toate proprietățile.

„Acest amestec de legume putem să îl folosim și într-un wrap care e foarte gustos și colorat”, a adăugat acesta.

Cum era de așteptat, wrap-ul de pui cu legume Gradena făcut de Nicolai Tand în platoul Super Neatza cu Răzvan și Dani în ediția de joi, 10 octombrie a trecut și testul gustului.

Regulamentul concursului “Câștigă cu Neatza”. Valoarea totală a premiilor este 12.722,06 lei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x