Antena Căutare

Articole despre imobiliare

Ce preferă românii- apartamente noi sau vechi?

În ceea ce privește achiziționarea unui nou apartament se iau în considerare mai mulți factori, unul dintre cele mai importante ține de vechimea blocului și de capacitatea sa de a rezista la cutremure.

Marti, 17.01.2017, 11:04

Piața imobiliară din Timișoara este în continuă creștere

În momentul de față se remarcă o continuă dezvoltare a pieței imobiliare din Timiș. Iată care sunt cele mai populate zone:

Luni, 16.01.2017, 15:56

Cele mai căutate terenuri din capitală

Achiziționarea unui teren este o decizie foarte importantă pentru cei care vor să își construiască o locuință sau pentru dezvoltatorii imobiliari. Iată care sunt criteriile de selecție pentru un teren din București:

Luni, 16.01.2017, 14:31

Avantaje și dezavantaje ale creditului ipotecar

Creditele ipotecare sunt un ajutor financiar pe care îl primești de la o bancă pentru a putea achiziționa sau renova un imobil. Iată care sunt avantajele și dezavantajele unui astfel de credit:

Luni, 16.01.2017, 12:28

Unde se găsesc cele mai ieftine apartamente de închiriat din București

Prețul chiriilor în București a crescut destul de mult în ultima perioadă, cu toate acestea, tot mai mulți români caută chirii ieftine, iată unde se găsesc cele mai ieftine apartamente de închiriat în capitală:

Luni, 16.01.2017, 11:40

Cum să aranjezi oglinzile în casă pentru a avea noroc

Experții Feng Shui au lansat tot felul de superstiții despre oglinzi, iată cum trebuie să fie aranjate oglinzile în casă pentru a avea un an prosper presărat cu noroc:

Vineri, 13.01.2017, 11:45

Care sunt minusurile pe care trebuie să le înfrunți după achiziționarea unei locuințe

Atunci când îți cumperi o locuință este bineînțeles un lucru bun pentru tine și familia ta și vei avea parte de multe beneficii de pe urma acestei tranzacții, dar în viață plusurile atrag după ele și minusuri. Iată care sunt dezavantajele de care vei avea parte după ce îți cumperi o locuință:

Miercuri, 11.01.2017, 17:02

Cum să îți vinzi locuința rapid

Dacă îți dorești să îți vinzi locuința și nu vrei să pierzi mult timp cu vizionări și cu persoane care îți pot da bătăi de cap, uite câteva sfaturi care te vor ajuta să scurtezi timpul de vânzare al unui imobil la jumătate:

Miercuri, 11.01.2017, 16:21
Programul prima casă le bagă bețe în roate dezvoltatorilor

Programul prima casă le bagă bețe în roate dezvoltatorilor

Programul Prima Casă a acaparat aproape toată piaţa de creditare ipotecară. El a condus la reducerea numărului de ani necesari pentru cumpărarea unei locuinţe dintr-un salariu mediu de la 22 de ani, cât era în 2008, la şapte ani în prezent. Tot programul a oprit prăbuşirea preţurilor.

Luni, 09.01.2017, 13:09
Păcălelile imobiliare de pe Internet

Păcălelile imobiliare de pe Internet

Internetul este plin de capcane. Uneori putem fi păcăliţi fără să ne dăm seama. De exemplu, unii agenţi imobiliari folosesc tot felul de trucuri pentru a-şi atrage clienţii. Promovează pe site-uri anunţuri pentru apartamente care s-au dat...

Duminica, 08.01.2017, 19:42

5 soluții prin care iți poti reduce la jumătate costurile de renovare

Renovarea locuinței este un proiect important care îți consumă timp și bani, dar la finalul căruia vei avea satisfacția unei case ca în reviste în care să poți spune, cu adevărat, că te simți ca acasă! Poate că aștepți momentul potrivit să începi renovarea sau încă mai trebuie să strângi un buget consistent, însă cu cât amâni mai mult, cu atât vei plăti mai mult.

Joi, 05.01.2017, 12:16

Avantaje-dezavantaje ale mutatului la țară

Mutatul de la traiul liniștit și fără de griji de la oraș la traiul de la țară, nu este un pas ușor de făcut. Pe lângă aerul curat și liniștea unei vieți la țară departe de zarva orașului se numără și unele dezavantaje care îi pot da înapoi pe mulți. Iată care sunt avantajele și dezavantajele unei vieți departe de marile orașe:

Joi, 05.01.2017, 11:34

De ce este mai rentabil să cumperi un imobil decât să îl inchiriezi?

Creșterea constantă a prețurilor la închirierea diferitelor imobile i-a determinat pe tot mai mulți oameni să își cumpere propria casă, mult mai devreme decât au plănuit inițial. Iată care sunt avantajele de care te bucuri dacă îți cumperi o locuință:

Miercuri, 04.01.2017, 16:34

Ce aleg studenții-chirie la garsonieră sau apartament?

Cei mai mulți studenți aleg să se mute cu chirie într-o garsonieră sau într-un apartament cu 2 camere pe care aleg să îl împartă cu alți colegi. De la an la an, prețul chiriilor crește, conform specialiștilor. În topul orașelor universitare cu cele mai mari prețuri se află București, Cluj-Napoca, Timișoara.

Miercuri, 04.01.2017, 10:08

Ce trebuie să iei în calcul atunci când te muți de la apartament la casă

Atunci când te hotărăști să dai viața de la bloc în schimbul celei de la casă cu siguranță îți dorești o reală schimbare, iată câteva aspecte pe care trebuie să le iei în calcul pentru a face mutarea mult mai ușoară:

Vineri, 16.12.2016, 16:23

Cum alegi un teren pentru viitoarea ta casă?

Atunci când te hotărăști să alegi un teren pentru a-ți construi o casă trebuie să ai în vedere mai mulți factori atât externi cât și interni, iată care sunt aceștia:

Marti, 06.12.2016, 15:56
2016, cel mai bun an imobiliar

2016, cel mai bun an imobiliar

2016 va intra în istorie drept cel mai de succes an, în domeniul imobiliar. Peste 700 de mii de români s-au mutat în casă nouă. Iar specialiştii spun că trendul va continua şi în 2017, mai ales după ce plafonul pentru programul "Prima casă"...

Joi, 01.12.2016, 07:40

4 motive pentru care este bine să îți vinzi locuința iarna

Te-ai decis să îți scoți locuința la vânzare însă ai auzit tot felul de păreri conform cărora iarna nu este cea mai bună perioadă în care să vinzi? Ei bine aceștia se înșeală!Un grup de cercetători americani au descoperit 4 motive pentru care este bine să îți scoți casa la vânzare în această perioadă.

Vineri, 18.11.2016, 14:01

Apartamente la mansardă vs. apartamente la parter. Uite de ce trebuie să îți cumperi un apartament la ultimul etaj al blocului

Dacă vă doriți un apartament ieftin trebuie să luați în seamă o locuință situată la mansarda blocului. Pe lângă prețul de achiziție un asemenea apartament prezintă și ale plusului pe care le veți descoperi in continuare.

Joi, 27.10.2016, 12:30

Vrei să îți construiești de la zero propria casă? Uite ce implică

Dacă dorești să te muți într-o nouă casă, probabil ți-ai pus întrebarea dacă este mai rentabil să cumperi un teren pe care să construiești sau este mai ieftină varianta de a cumpăra o locuință gata construită.

Joi, 20.10.2016, 16:04
2016 este cel mai bun an de după Revoluţie pentru piaţa imobiliară!

2016 este cel mai bun an de după Revoluţie pentru piaţa imobiliară!

Românii s-au înghesuit să cumpere locuinţe şi au stabilit un nou record: aproape jumătate de milion de case vândute din ianuarie şi până acum. Însă cererea mare are efecte: preţurile locuinţelor au urcat cu 10 procente în ultimul an.

Vineri, 05.08.2016, 19:32
Programul "Casa verde" revine pe piața imobiliarelor

Programul "Casa verde" revine pe piața imobiliarelor

Statul mai face o încercare să ne convingă să investim în locuinţe eco. Relansează programul Casa Verde. După cinci ani de pauză, Ministerul Mediului a găsit din nou bani pentru sisteme de încălzire care folosesc energii regenerabile.

Marti, 26.07.2016, 19:35
Dezvoltatorii au construit un complex imobiliar dedicat exclusiv chiriilor

Dezvoltatorii au construit un complex imobiliar dedicat exclusiv chiriilor

Românul are în sânge instinctul de proprietar. Aşa se face că, mulţi se înhamă la rate pe zeci de ani, doar pentru a simţi că locuinţa în care stau le aparţine. Specialiştii îi avertizează că imposibilitatea plăţii unei rate poate...

Duminica, 03.07.2016, 19:36
Locuințe la preț de mașină

Locuințe la preț de mașină

Locuinţele sunt la mare căutare zilele acestea, deşi mulţi analişti anunţau prăbuşirea pieţei imobiliare după adoptarea legii dării în plată. Iar dezvoltatorii se bat în oferte.

Sambata, 16.04.2016, 19:44
Legea dării în plată se va aplica doar pentru cei care au credite imobiliare de cel mult 150 de mii de euro

Legea dării în plată se va aplica doar pentru cei care au credite imobiliare de cel mult 150 de mii de euro

Doar românii care au credite imobiliare de cel mult 150 de mii de euro vor putea beneficia de legea dării în plată. Aşa au decis senatorii care au votat, astăzi, în unanimitate, documentul.

Luni, 29.02.2016, 19:38
Avansul pentru împrumuturile imobiliare a fost majorat

Avansul pentru împrumuturile imobiliare a fost majorat

Încă o bancă din România a decis să restricţioneze creditele pentru locuinţe. Avansul pentru împrumuturile imobiliare a fost majorat. Clientul trebuie să plătească acum cel puţin o treime din valoarea casei.

Vineri, 12.02.2016, 21:54
Avansul pentru împrumuturile imobiliare a fost majorat

Avansul pentru împrumuturile imobiliare a fost majorat

Încă o bancă din România a decis să restricţioneze creditele pentru locuinţe. Avansul pentru împrumuturile imobiliare a fost majorat. Clientul trebuie să plătească acum cel puţin o treime din valoarea casei

Vineri, 12.02.2016, 19:51
Revoltă în regatul tranzacţiilor imobiliare! Sute de oameni au primit somaţii plată anulate

Revoltă în regatul tranzacţiilor imobiliare! Sute de oameni au primit somaţii plată anulate

Sute de oameni au primit somaţii pentru plata contribuţiilor la sănătate din vânzarea caselor şi terenurilor, deşi acestea au fost anulate de Casa de Asigurări.

Duminica, 17.01.2016, 19:36
Milionarul Remus Truică şi Dan Andronic, patronul de la Evenimentul Zilei, şi-au petrecut prima noapte după grati

Milionarul Remus Truică şi Dan Andronic, patronul de la Evenimentul Zilei, şi-au petrecut prima noapte după grati

Prinţul Paul şi Prinţesa Lia dau mâine socoteală într-unul dintre cele mai mari tunuri imobiliare - dosarul retrocedărilor ilegale de 136 de milioane de euro! Se pare că sunt suspecţi în caz - oricum, DNA a făcut primele reţineri....

Joi, 10.12.2015, 19:08
Îți cauți o locuință? Variantele corecte le găsești pe Lajumate.ro

Îți cauți o locuință? Variantele corecte le găsești pe Lajumate.ro

Românii sunt în căutare de case confortabile în permanență. Pentru a-ți găsi o locuință pe placul tău nu ezita să apelezi la site-ul de anunțuri Lajumate.ro

Marti, 17.11.2015, 22:07
Lucian Bute investește în imobiliare

Lucian Bute investește în imobiliare

Lucian Bute a păşit în alt ring, cel al afacerilor imobiliare. Mister K.O. ar fi investit trei milioane de euro în 24 de apartamente din Montreal pe care le-a închiriat,au aflat reporterii Spy News.

Vineri, 07.08.2015, 08:04
Culisele unei afaceri de milioane

Culisele unei afaceri de milioane

După ce a dat tunuri imobiliare impresionante în cartiere de lux ale Bucureştilor, precum Floreasca, Moşilor şi zona Circului şi a făcut milioane de euro din afacerile cu pământ, celebrului samsar de drepturi litigioase Gheorghe Stelian i s-a...

Duminica, 05.04.2015, 19:34
Tunuri imobiliare în centrul Capitalei

Tunuri imobiliare în centrul Capitalei

Celebrul Gheorghe Stelian, omul-cheie în afacerile imobiliare ale cuplului Udrea-Cocoş, pare să fi pus mâna pe cele mai bune zone centrul şi nordul Bucureştilor.

Sambata, 04.04.2015, 19:28
Anamaria Ferentz: ”În America am lucrat în imobiliare”

Anamaria Ferentz: ”În America am lucrat în imobiliare”

Anamaria Ferentz afirmă la ”Un show păcătos” că în America a lucrat în imobiliare

Miercuri, 03.12.2014, 00:38
Regele Imobiliarelor, Eduard Uzunov, agresat în trafic

Regele Imobiliarelor, Eduard Uzunov, agresat în trafic

Regele Imobiliarelor, Eduard Uzunov, a fost agresat în trafic de un şofer nervos. Supărat că nu a plecat la timp de la semafor, agresorul s-a îndreptat către maşina milionarului şi a început să îl lovească.

Marti, 01.07.2014, 19:21
Cum arată o vilă de 7 milioane de euro

Cum arată o vilă de 7 milioane de euro

Criza a venit şi nu a mai plecat, dar când vine vorba de lux, preţurile nu mai ţin cont de nimic. 7,5 milioane de euro. Este preţul cu care se vinde cea mai scumpă vilă din ţară. Vorbim despre o clădire cu 38 de camere, situată în centrul...

Vineri, 20.06.2014, 19:35
Ups, a comis-o! "Prințesa imobiliarelor", scandal cu polițiștii!

Ups, a comis-o! "Prințesa imobiliarelor", scandal cu polițiștii!

Fiica "Reginei Imobiliarelor" i-a pus pe jar azi-noapte pe poliţiştii bucureşteni! Bolidul de lux pe care-l conducea a fost dat în urmărire generală după ce a lovit un alt autoturism.

Luni, 26.05.2014, 10:52
"Prinţesa Imobiliarelor", căutată de poliţişti

"Prinţesa Imobiliarelor", căutată de poliţişti

Fiica "Reginei Imobiliarelor", i-a pus pe jar azi-noapte pe poliţiştii bucureşteni! Bolidul de aproape două sute de mii de euro pe care-l conducea a fost dat în urmărire generală după ce a lovit un alt autoturism.

Luni, 26.05.2014, 07:24
INTERVIU ÎN EXCLUSIVITATE! Ştefan Bănică Jr., despre scandalul Ivanof: "E grav. E o realitate total deformată!”

INTERVIU ÎN EXCLUSIVITATE! Ştefan Bănică Jr., despre scandalul Ivanof: "E grav. E o realitate total deformată!”

Ştefan Bănică dă cărţile pe faţă! De câteva zile, este acuzat în presă de către un fost prieten că l-ar fi ţepuit cu peste un milion de euro. Totul a pornit de la un bloc, ridicat pe terenul lui Ştefan Bănică. Artistul a vorbit ÎN EXCLUSIVITATE, la Acces Direct, despre această afacere!

Vineri, 16.05.2014, 18:18
La un pas de sinucidere din cauza mafiei imobiliare

La un pas de sinucidere din cauza mafiei imobiliare

O femeie, victimă a mafiei imobiliare apropiate familiei Băsescu, a încercat să îşi pună capăt zilelor pe treptele judecătoriei din Piteşti. Paznicii au reuşit să o oprească la timp iar o ambulanţă a dus-o pe femeie la spital. Antena 3 a...

Vineri, 16.05.2014, 17:05
Exclusiv! Dezvăluiri explozive despre membrii reţelei mafiei imobiliare

Exclusiv! Dezvăluiri explozive despre membrii reţelei mafiei imobiliare

Bianca Nae, şef Departament Investigaţii Antena 3, a făcut dezvăluiri explozive despre membrii reţelei mafiei imobiliare. Doi foşti consilieri juridici din Primăria Capitalei au făcut, nu de puţine ori, pact cu mafia mobiliară. Uitau să...

Marti, 13.05.2014, 22:41
Sinteza Zilei: 10 întrebări incomode pentru Traian Băsescu

Sinteza Zilei: 10 întrebări incomode pentru Traian Băsescu

Radu Tudor i-a adresat preşedintelui Traian Băsescu, zece întrebări cu privire la filiera mafiei imobiliare instrumentata de avocata graţiată Nicoleta Constantin Mărăcine şi judecătoarea Stoican.

Miercuri, 02.04.2014, 23:12
Sinteza Zilei: Oana Stancu, despre complicităţile regimului Băsescu în mafie

Sinteza Zilei: Oana Stancu, despre complicităţile regimului Băsescu în mafie

Oana Stancu a intervenit în legătură directă la Sinteza Zilei, unde a vorbit despre mafia imobiliară şi afacerea explozivă de zeci de milioane de euro în care este implicat Gheorghe Ştefan, zis Pinalti, dar şi despre cazul Rudnap, bomba...

Marti, 01.04.2014, 23:00
Sinteza Zilei: Cine este avocata Nicoleta Constantin Mărăcine, înainte să fie condamnată

Sinteza Zilei: Cine este avocata Nicoleta Constantin Mărăcine, înainte să fie condamnată

După dezvăluirea făcută seara trecută de Mihai Gâdea, Radu Tudor a continuat noutăţile explozibile în legătură cu avocatul mafiei imobiliare, care a fost graţiată de două ori de Traian Băsescu, Nicoleta Constantin, fostă Mărăcine,...

Marti, 01.04.2014, 22:16
Vrei să-ţi iei o casă? Bucureştiul a înregistrat cel mai mare declin al preţurilor locuinţelor

Vrei să-ţi iei o casă? Bucureştiul a înregistrat cel mai mare declin al preţurilor locuinţelor

Capitala a înregistrat cel mai mare declin al preţurilor locuinţelor, în timp preţurile locuinţelor din Timişoara au scăzut cel mai puţin în ultimii şase ani, arată Mediafax care citează imobiliare.ro.

Marti, 01.04.2014, 12:11
EXCLUSIV: Mafia imobiliară trage pe sfoară ţăranii români!

EXCLUSIV: Mafia imobiliară trage pe sfoară ţăranii români!

Au primit un leu pe metrul pătrat de pământ, în timp ce samsarii au pus mâna pe terenuri de o sută de ori mai scumpe. Pământuri de milioane de euro, la şoseaua de centură a Sucevei, au ajuns în proprietatea oportuniştilor

Luni, 10.03.2014, 23:02
Mariana Roşca: "Am făcut 1 milion de dolari din imobiliare"

Mariana Roşca: "Am făcut 1 milion de dolari din imobiliare"

Mariana Roşca susţine că a făcut un 1 milion de dolari, în Liban, din imobiliare.

Luni, 24.02.2014, 18:21
Cât costă și cum arată cel mai scump apartament din România! (FOTO)

Cât costă și cum arată cel mai scump apartament din România! (FOTO)

Cel mai scump apartament disponibil la vânzare în şase din cele mai importante oraşe din ţară este un penthouse cu şase camere, situat lângă parcul Herăstrău din Bucureşti. Locuinţa are şase camere şi o suprafaţă utilă de 330 de metri pătraţi.

Joi, 13.02.2014, 14:58
Inna îşi investeşte banii în imobiliare

Inna îşi investeşte banii în imobiliare

Inna pare să aibă fler în afaceri. Frumoasa cântăreaţă îşi investeşte banii în imobiliare. Ea şi-a cumpărat un apartament în centrul Capitalei, pe care a plătit o sumă consistentă: 120 de mii de euro. Bruneta mai are un apartament la...

Duminica, 09.02.2014, 14:15
Care au fost cele mai active judete pe piata imobiliara anul trecut

Care au fost cele mai active judete pe piata imobiliara anul trecut

Numărul tranzacţiilor imobiliare a crescut cu 17% anul trecut, comparativ cu 2012, la 824.989 operaţiuni, cele mai multe înregistrându-se în Bucureşti şi cele mai puţine în judeţul Teleorman, potrivit datelor Agenţiei Naţionale de Cadastru şi Publicitate Imobiliară

Joi, 06.02.2014, 17:33

Ultimele știri

x