"Ceea ce contează pentru mine este plăcerea clienților atunci când gustă, de exemplu, o mâncare din legume crocante", spune chef Yumbi, care lucrează în bucătăria deschisă larg privirilor din restaurantul său 'Re-Source' din Kinshasa
Miercuri, 01.04.2015, 08:40Descoperirile arheologice ne spun multe despre modul în care egiptenii se închină, sărbătoresc sau îi plâng pe cei decedați, însă tot aceste descoperiri ne dau indicii și despre cum și ce mânca această civilizație complexă
Joi, 12.03.2015, 14:12Ai auzit de Carme Ruscalleda? În universul gastronomic, ea este ca o SuperNova - impresionantă! Are 7 stele Michelin și nu se oprește aici!
Joi, 05.03.2015, 12:38Există ceva mai bun decât un bol mare de paste cu sos? Puține feluri de mâncare pot fi atât de plăcute, iar povestea din spatele clasicelor sosuri carbonara sau bolognese sunt mai simple decât ați crede. Sosurile pentru paste italiene au o istorie bogată, ce poate fi urmărită cu secole în urmă, până în Roma antică
Joi, 05.03.2015, 11:43Astăzi sunt unele dintre cele mai comune alimente de pe masa oamenilor, însă în trecut au fost considerate interzise. Fiecare are povestea sa și ascunde secrete nebănuite
Miercuri, 04.03.2015, 11:06