Rețeta de drob de miel este nelipsită de pe mesele de Paște ale românilor. Acest preparat tradițional oferă o adevărat experiență culinară celui care îl gustă. În rândurile de mai jos veți afla secretul prin care se realizează cea mai gustoasă mâncare din această perioadă.
Duminica, 13.04.2025, 08:30
În ediția din 1 decembrie 2021 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, de Ziua Națională a României, echipa matinalilor de la Antena 1 petrece românește cu cele mai delicioase produse tradiționale. Topul celor mai gustoase preparate...
Pentru că se apropie sărbătorile de iarnă, iar acestea înseamnă, printre altele și mese copioase cu preparate tradiționale, la Neatza cu Răzvan și Dani aflăm ce înseamnă un meniu echilibrat, fără să ne privăm de preparatele tradiționale de Crăciun.
Iuliana Dabija spune ce înseamnă un meniu echilibrat, fără să ne privăm de preparatele tradiționale de Crăciun.
Multe rețete din bucătăria românească au ajuns să fie apreciate și peste hotare, iar dintre acestea am făcut un top 10 cele mai îndrăgite preparate culinare tradiționale. Rețete de mâncare tradițională românească.
Marti, 01.12.2020, 14:03
Dacă alţi artişti îşi doresc să plece din România, Pepe nu vrea să audă nici în ruptul capului. Artistul a vorbit ce îl ţine în ţara noastră, dar şi cum ar reacţiona dacă fetele lui i-ar spune într-o zi că vor să se mute departe de...
Sambata, 30.11.2019, 12:36
Cum poţi descoperi mai bine frumuseţea satelor din Transilvania? Ne arată localnicii din Cund, care şi-au deschis porţile caselor şi şi-au aşteptat oaspeţii cu preparate tradiţionale, la un brunch de toamnă.
Sambata, 07.09.2019, 19:32
Agroturismul a devenit cartea de vizită a satelor din Mărginimea Sibiului, iar Sibielul nu face excepţie. Satul cu acoperişuri roşii, clădiri vechi de sute de ani şi bucate delicioase a devenit obiectiv turistic obligatoriu pentru cei pasionaţi...
Sambata, 18.05.2019, 19:37
Dacă v-aţi săturat deja de preparatele tradiţionale din perioada sărbătorilor de iarnă, vă spunem acum despre mâncarea de sezon reinventată cu influenţe exotice! Salata boeuf a fost înlocuită cu ficat de pui şi spumă de cartofi,...
Vineri, 21.12.2018, 07:53
Mai sunt două luni până la Crăciun, dar pregătirile au început deja. Şunca şi cârnaţii sunt puşi din timp în afumători şi lăsaţi în tihnă, să capete savoare, în fum de fag, până de sărbători. Produsele, după reţete străvechi, vor fi scoase la vânzare, la un preţ mai mare decât anul trecut.
Miercuri, 24.10.2018, 20:53
Mai sunt două luni până la Crăciun, dar pregătirile au început deja. Şunca şi cârnaţii sunt puşi din timp în afumători şi lăsaţi în tihnă, să capete savoare, în fum de fag, până de sărbători. Produsele, după reţete străvechi,...
Miercuri, 24.10.2018, 19:40
Au făcut curat, au vopsit ouă şi au pus la punct toate detaliile pentru a primi în casa lor, aşa cum trebuie lumina sfântă.
Duminica, 08.04.2018, 11:02
Dacă vreţi produse tradiţionale de Paşte dar nu aveţi timp să le preparaţi, atenţie de unde le cumpăraţi. În Constanţa, la o patiserie, inspectorii OPC au găsit cozonaci nu doar făcuţi în condiţii improprii, dar şi plini de coloranţi.
Vineri, 06.04.2018, 13:33
În schimb, costiţa afumată cu lemn de brad, muşchiuleţul din porc de Mangaliţa şi slănina ca-n Maramureş şi-au pierdut din popularitate după masa de Crăciun. În târgurile de bunătăţi bate vântul. După ce s-au ghiftuit cu...
Joi, 28.12.2017, 19:21
Chef Scărlătescu a decis că, odată cu venirea toamnei, şi preparatele sale trebuie să fie diferite. A renunţat pentru o perioadă la gătitul scoicilor şi a ales bucatele tradiţionale româneşti!
Sambata, 07.10.2017, 09:45
Când părinţii nu-s acasă, găteşte copilul. Ce dacă are 11 ani? E maestru în bucătărie. Doamnelor, nu fiţi suspicioase. Vă gândiţi că e o exagerare. Nu e. O să vedeţi. Andrei găteşte chiar sofisticat, deşi păstrează preparatele...
Vineri, 18.04.2014, 19:28