Maioneza cu iaurt pentru salata de boeuf este o variantă mai ușoară și mai sănătoasă a maionezei tradiționale, ideală pentru a îmbogăți gustul acestui preparat clasic. Iaurtul adaugă o notă proaspătă și o textură mai fină, înlocuind parțial uleiul și reducând astfel greutatea maionezei.
Joi, 15.05.2025, 08:05Salata de boeuf este un preparat clasic care se potrivește perfect cu diverse feluri de mâncare, transformând orice masă într-un festin echilibrat și savoaros. Datorită texturii sale cremoase și a gustului delicat, salata de boeuf se combină minunat cu fripturi suculente de pui, porc sau vită.
Duminica, 11.05.2025, 08:05Salata de boeuf este un preparat emblematic al meselor festive, apreciat nu doar pentru gustul său clasic și echilibrat, ci și pentru potențialul său estetic. Modul în care este decorată o poate transforma într-un adevărat punct de atracție vizuală.
Sambata, 10.05.2025, 09:05Dacă nu vrei să dai greș cu salata de boeuf, trebuie să știi că există un ingredient care nu are ce căuta în compoziția ei. Multe gopodine îl folosesc fără să își dea seama că, de fapt, îi strică gustul.
Joi, 21.12.2023, 17:46Ediția din 21 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani. Cătălin Rizea a gătit ”Salată de boeuf cu pui. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: șuncă, cașcaval, ouă, ciuperci, pui, cartofi albi ,cartofi violeți, ouă de prepeliță, ceapă, ardei căpia, țelină, morcov,
Ediția din 21 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani. Cătălin Rizea a gătit ”Salată de boeuf cu pui. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: șuncă, cașcaval, ouă, ciuperci, pui, cartofi albi ,cartofi violeți, ouă de...
Drăghici Viorel Gheorghe vrea să câștige marele premiu cu celebra salată de boeuf. Vezi ce spun cei trei jurați.
A început etapa degustări preparatelor pregătite de Aurel Alexandrescu. Mihaela Iordache refuză să mănânce salată de boeuf pentru că nu vrea să se îngrașe.
Elena Gheorghe a fost dată de gol de mama ei! Ca o bubulină, gospodină, artista face mâncare divină!
Joi, 20.06.2019, 15:10Masa de Crăciun. Cât te costă în 2018 și ce meniu poți să alegi
Luni, 17.12.2018, 13:12Masa de Crăciun. Rețetă salată de boeuf ca la mama acasă. O salată mult apreciată de români, nelipsită de la Masa de Crăciun și An Nou, tradițional românească. Află rețeta și toate secretele de bucătărie pentru o salată de boeuf reușită, doar de a1.ro
Luni, 10.12.2018, 16:29Atunci când vine vorba de salat boeuf părerile sunt împărţite. Noi am făcut un experiment. Aşa că am mers la un supermarket, am cumpărat ingredientele, să vedem exact cât ne costă şi care variantă este mai avantajoasă!
Joi, 21.12.2017, 10:19Ingredientele necesare sunt: 700g rasol de vită sau alt tip de carne de vită cu os, 350g morcovi, 500g cartofi, 150g rădăcină de păstârnac, 100g rădăcină de țelină, 100g rădăcină de pătrunjel, 150g ceapă, 100g mazăre boabe, 150g...
Joi, 21.12.2017, 10:08Se apropie perioada Crăciunului și tot mai multe gospodine se gândesc deja la minunățiile culinare pe care le vor pune pe masă. Totuși, care este secretul pentru o salată de boeuf perfectă?
Vlăduţ, bucătarul priceput de la „Neatza”, a început săptămâna în forță, cu un preparat extrem de căutat mai ales în perioada sărbătorilor de iarnă!
Nu există masă de Sărbători în casele românilor făra tradiționala salata de boeuf. Indiferent de ingredientele folosite, deliciosul preparat rămâne sănătos până într-un anumit punct. Unde greșim?
Sambata, 03.12.2016, 11:32Așteptarea este grea, iar emoțiile sunt uriașe. După degustare, urmează jurizarea. Nici pentru chefi nu este ușor, căci să alegi atât de repede presupune o responsabilitate foarte mare.
Mamă, ce emoții am!”, așa începe degustarea mult râvnitei salate de boeuf. Unele sunt mai arătoase, altele mai gustoase. Însă acest preparat va face diferența între cei pentru care provocarea ”Chefi la cuțite” se oprește aici și cei...
Mamă, ce emoții am!”, așa începe degustarea mult râvnitei salate de boeuf. Unele sunt mai arătoase, altele mai gustoase. Însă acest preparat va face diferența între cei pentru care provocarea ”Chefi la cuțite” se oprește aici și cei cărora li se oferă încă o șansă de a ajunge în una dintre cele trei echipe.
O nouă probă care le va testa și mai mult abilitățile de bucătari concurenților rămași. Precizie, rapiditate, eficiență, tehnică, gust, acestea sunt doar câteva dintre calitățile pe care chefii Dumitrescu, Bontea și Scărlătescule...
Preparatele din perioada sărbătorilor de iarnă pot duce la creşterea nivelului de colesterol şi a greutăţii, datorită conţinutului ridicat de grăsime
Vineri, 04.12.2015, 14:41