Antena Căutare

Statul Islamic a publicat lista cu numele soldaților pe care îi va ucide. Au făcut publice adresele și numerele acestora de telefon

Statul Islamic are în plan să ucidă mai mulți soldați americani, după ce Statele Unite au bombardat mai multe poziții ale grupării teroriste, iar recent au efectuat primele raiduri în Libia. 

Statul Islamic are în plan să ucidă mai mulți soldați americani, după ce Statele Unite au bombardat mai multe poziții ale grupării teroriste, iar recent au efectuat primele raiduri în Libia.

Pe lista jihadiștilor se numără 700 de soldați americani și au dat ordin ca extremiștii loiali grupării să “ucidă câinii”, relatează The Washington Time, scrie libertatea.ro.

Îi vrem morți. Răzbunare pentru musulmani. Ucideți câinii!”. Pe lângă numele soldaților, jihadiștii au publicat și adresele acestora, precum și numele de telefon și adresele oficiale de email.

Turiștii își pot lua adio! Lacătele dragostei de pe podurile Parisului vor rămâne doar o amintire: "Declarați-vă dr... Atac cu cuțitul la Londra: un mort și cel puțin șase răniți: "Una din posibilităţile investigate este terorismul&qu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x