Sarmalele sunt nelipsite de pe masa de sărbători şi nu este om care sa nu le îndrăgească. Însă nimeni nu a încercat să le reinventeze. Şi pe bună dreptate! Nu aşa a gândit şi un bucătar din Albă, care găteşte sarmale întoarse, în...
Joi, 22.12.2016, 20:09Vladutz a vrut sa schimbe putin registrul, sa imbine desertul cu mancarea de baza si a gatit clatite picante. Vezi mai jos cum poti prepara reteta
Vineri, 01.11.2013, 09:36In timpul sarbatorilor de iarna toata lumea se ingrasa cateva kilograme. Mesele lungi, vizitele numeroase si cozonacii nelipsiti de Craciun devin marii dusmani ai siluetei.
Sambata, 26.11.2011, 00:00Pune-ti sortul de bucatarie si pregateste o tava de eclere nemaipomenite.
Miercuri, 09.11.2011, 00:00Curcanul si-a castigat reputatia de a se usca, asa ca puteti folosi un truc: lasati carnea la saramura. Se marineaza carnea intr-o solutie cu sare, care o face sa ramana frageda. Nu va faceti griji, nu va creste cu mult continutul de sare. Impreuna cu umplutura din ciuperci salbatice aromate cu trufe, aceasta reteta devine un fel principal impresionant.
Vineri, 04.11.2011, 00:00Aceste placintele pe baza de paine sunt foarte usor de transportat - ideale pentru un picnic.
Luni, 31.10.2011, 00:00Daca preferati mancarea usor picanta, incercati acest curcan fript, suculent, cu sofran, umplutura de couscous si carnaciori harissa. In ciuda aromelor orientale, se potriveste perfect in meniul de sarbatoare.
Luni, 24.10.2011, 00:00Galustele nu sunt doar acele bilute consistente din supa. In China, sunt consumate in sute de feluri - picante, dulci, crocante sau umplute. Sunt un deliciu in orice fel le-ai consuma.
Vineri, 16.09.2011, 00:00O tarta delicioasa, care iti aduce la masa rafinamentul bucatariei frantuzesti.
Marti, 06.09.2011, 00:00