Antena Căutare

Articole despre umplutura

Găteşte sarmale întoarse. Umplutura de carne devine înveliş!

Găteşte sarmale întoarse. Umplutura de carne devine înveliş!

Sarmalele sunt nelipsite de pe masa de sărbători şi nu este om care sa nu le îndrăgească. Însă nimeni nu a încercat să le reinventeze. Şi pe bună dreptate! Nu aşa a gândit şi un bucătar din Albă, care găteşte sarmale întoarse, în...

Joi, 22.12.2016, 20:09
Neatza| Reteta lui Vladutz: Clatite picante

Neatza| Reteta lui Vladutz: Clatite picante

Vladutz a vrut sa schimbe putin registrul, sa imbine desertul cu mancarea de baza si a gatit clatite picante. Vezi mai jos cum poti prepara reteta

Vineri, 01.11.2013, 09:36
5 aperitive care taie pofta de mancare

5 aperitive care taie pofta de mancare

In timpul sarbatorilor de iarna toata lumea se ingrasa cateva kilograme. Mesele lungi, vizitele numeroase si cozonacii nelipsiti de Craciun devin marii dusmani ai siluetei.

Sambata, 26.11.2011, 00:00
Desert: Eclere de casa

Desert: Eclere de casa

Pune-ti sortul de bucatarie si pregateste o tava de eclere nemaipomenite.

Miercuri, 09.11.2011, 00:00
Reteta zilei: Piept de curcan cu umplutura de castane

Reteta zilei: Piept de curcan cu umplutura de castane

Curcanul si-a castigat reputatia de a se usca, asa ca puteti folosi un truc: lasati carnea la saramura. Se marineaza carnea intr-o solutie cu sare, care o face sa ramana frageda. Nu va faceti griji, nu va creste cu mult continutul de sare. Impreuna cu umplutura din ciuperci salbatice aromate cu trufe, aceasta reteta devine un fel principal impresionant.

Vineri, 04.11.2011, 00:00
Reteta: Placintele cu pui si sunca

Reteta: Placintele cu pui si sunca

Aceste placintele pe baza de paine sunt foarte usor de transportat - ideale pentru un picnic.

Luni, 31.10.2011, 00:00
Reteta zilei: Curcan la cuptor cu sofran

Reteta zilei: Curcan la cuptor cu sofran

Daca preferati mancarea usor picanta, incercati acest curcan fript, suculent, cu sofran, umplutura de couscous si carnaciori harissa. In ciuda aromelor orientale, se potriveste perfect in meniul de sarbatoare.

Luni, 24.10.2011, 00:00
Reteta zilei: Galuste umplute cu legume

Reteta zilei: Galuste umplute cu legume

Galustele nu sunt doar acele bilute consistente din supa. In China, sunt consumate in sute de feluri - picante, dulci, crocante sau umplute. Sunt un deliciu in orice fel le-ai consuma.

Vineri, 16.09.2011, 00:00
Reteta: Tarta calda cu Gruyere, rosii si mustar

Reteta: Tarta calda cu Gruyere, rosii si mustar

O tarta delicioasa, care iti aduce la masa rafinamentul bucatariei frantuzesti.

Marti, 06.09.2011, 00:00
x