Antena Căutare

Nico și fiica ei au părăsit „Asia Express”! Alex Velea și Alexandru Abagiu și coechipierii au fost drag queens și au vărsat lacrimi!

„Asia Express”, sezonul 3, episodul 7. Nico și fiica ei, Alexandra, căreia ea îi spune Andra, au fost eliminate din competiție. Alex Velea și Alexandru Abagiu au fost drag queens, alături de coechipieri, și au vărsat lacrimi! Maria Buză i-a cântat unei nevoiașe.

Nico și fiica ei au părăsit „Asia Express”! Alex Velea și Alexandru Abagiu și coechipierii au fost drag queens și au vărsat lacrimi!
Nico și fiica ei, eliminate din „Asia Express”, sezonul 3.

Lia Bugnar și Maria Buză au izbucnit în plâns, la „Asia Express”, sezonul 3, pe „Drumul Comorilor”. Au fost emoționate profund. Maria i-a cântat unei femei nevoiașe.

Florin Ristei s-a dat de gol că a fost fermecat de Gina Pistol, în „Asia Express”, sezonul 3, când a văzut-o pregătită să anunțe care sunt echipele din cursa pentru ultima şansă - Nico şi fiica ei, Andra, Alex Velea şi Mario Fresh, Alex Abagiu și Radu.

Cele trei echipe aflate în cursa pentru ultima șansă, în „Asia Express”, sezonul 3, episodul 7, au fost provocate să rezolve un rebus, folosind cuvinte traduse în limba tagalog.

Alex Velea, coehipierul său, Mario Fresh, și rivalii lor din cursa pentru ultima șansă, s-au transformat în drag queens, în „Asia Express”, sezonul 3, episodul 7.

Alex Velea a cerut un sutien, pe stradă, în Manila. Articolul de lenjerie initimă i-a fost necesar în cea de-a doua probă din cursa pentru ultima șansă.

Apoi, concurenţii aflați în cursa pentru ultima șansă, în „Asia Express”, sezonul 3, episodul 7, au fost puşi să facă o procesiune în jurul unei biserici, cu lumânări aprinse, și să învețe o rugăciune. Deloc ușor!

Alex Abagiu a izbucnit în plâns în „Asia Express”, după ce, în ultima misiune din cursa pentru ultima șansă, a ajuns în locuințele unor familii sărace.

Și Alex Velea a vărsat lacrimi în „Asia Express”, sezonul 3, episodul 7, când a ajuns în situația de a oferi ajutor unor oameni sărmani.

Din păcate, ancora a fost roșie, în „Asia Express”, sezonul 3, episodul 7. Nico și fiica ei, Andra, au fost eliminate, după ce au pierdut cursa pentru ultima șansă.

Ancora a fost roşie! Nico şi Andra părăsesc „Asia Express”! Cum au reacționat când au fost eliminate - Video... Nico și Andra părăsesc competiția Asia Express! Ce l-a dărâmat sufletește pe Alex Velea? Emisiunea, lider detaşat de aud...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x