Antena Căutare

Rebus în tagalog, în cursa pentru ultima șansă! Fiica lui Nico și-a arătat lenjeria intimă, ca să se facă înțeleasă! Video

Cele trei echipe aflate în cursa pentru ultima șansă, în „Asia Express”, sezonul 3, episodul 7, au fost provocate să rezolve un rebus, folosind cuvinte traduse în limba tagalog. Fiica lui Nico și-a arătat lenjeria intimă în timpul competiției.

Nico și fiica ei, Andra, Alex Abagiu și Radu Vlăduț, și Alex Velea și Mario Fresh au dat o luptă acerbă, apelând la ajutorul localnicilor.

Înarmați cu câte două pancarte și un suport de hârtii cu ciorne, cele trei echipe au făcut tot posibilul să se descurce în cursă.

Citește și: Florin Ristei, fermecat de Gina Pistol? Cum s-a dat de gol, înainte de a afla care sunt echipele din cursa pentru ultima şansă!

Mai întâi, au trebuit să găsească răspunsurile la câteva întrebări în română. Apoi, au trebuit să le traducă în engleză și să apeleze la ajutorul localnicilor, pentru a le traduce în tagalog.

Disperată să îi facă pe localnici să înțeleagă ce cuvânt vrea să îi fie tradus pentru rebus, Andra, fiica lui Nico, a arătat o parte din lenjeria ei intimă.

Citește și: Lia Bugnar și Maria Buză au izbucnit în plâns! I-au cântat și i-au oferit un ajutor unei nevoiașe! Moment emoționant! „Este nedrept!” – Video

„Era normal să le arăt oamenilor, pentru că ei în același timp îmi explicau și pantalon, haină”, a explicat fiica lui Nico.

Cum s-au descurcat cele trei echipe la această probă, urmăriți în clipul de mai sus din „Asia Express”, sezonul 3.

Florin Ristei, fermecat de Gina Pistol? Cum s-a dat de gol, înainte de a afla care sunt echipele din cursa pentru ultima... Alex Velea, Mario Fresh și rivalii de la ultima șansă, pe tocuri, cu peruci! S-au transformat în drag queens! „Trebuie s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x