Fotoreportaj Asia Express, episodul 13. Drumul împăraților nu-i deloc ușor! Momentele dificile trăite de echipă

În episodul cu numărul 13 al seriei de fotoreportaje realizate de fotograful Andrei Pungovschi, oamenii din spatele camerelor au fost surprinși în ipostaze dificile.

Echiupa Asia Express are de-a face cu momente extrem de dificile în timpul filmărilor

Andrei Pungovschi

Alături de concurenții care au pornit pe „Drumul împăraților” în Asia Express, oamenii din spatele camerelor de filmat depun un efort intens pentru a surprinde cele mai bune cadre și pentru a realiza cel mai bun show TV. De asemenea, alături de echipa Asia Express se află fotograful Andrei Pungovschi care surprinde detalii importante ale competiției, amănunte care nu se văd la TV.

În episodul cu numărul 13 al fotoreportajului Asia Express, fotograful Andrei Pungovschi a surprins operatori alergând în timp ce cărau camerele de filmat, membri ai echipei strecurându-se în locuri strâmte, pentru a prinde cele mai bune cadre, sau operatori care își trăgeau sufletul, răpuși de obosală.

Astfel, Andrei Pungovschi a surprins detalii importante din culisele show-ului.

Hai să (re)vezi episodul 1, episodul 2, episodul 3, episodul 4, episodul 5 și episodul 6 și episodul 7, episodul 8, episodul 9, episodul 10, episodul 11 și episodul 12 ale fotoreportajului Asia Express.

Cine este Andrei Pungovschi. Fotograful surprinde imagini din culisele Asia Express

Andrei Pungovschi este unul dintre cei mai celebri fotografi români, care s-a remarcat prin prisma pasiunii și perseverenței de care a dat dovadă, reușind să vorbească prin imagini.

Pasiunea lui Andrei Pungovschi pentru fotografie s-a dezvoltat în 2006, când a petrecut un an la University of Missouri, unde a studiat noțiuni de fotojurnalism. Mai târziu, a devenit colaborator al agenției France Presse în România și parte a echipei Decât O Revistă. De-a lungul tipului, fotografiile lui au apărut în diverse publicații străine, printre care The New York Times, The Guardian, Süddeutsche Zeitung, Esquire Romania, The Associated Press. Din anul 2007, a predat câțiva ani fotojurnalism, iar în 2011, a câștigat o bursă de la Fundația Rosalynn Carter, în urma căreia a realizat un proiect despre costurile sociale ale anxietății.

Citește și: Adriana Trandafir și Maria Speranța, momente de maximă dificultate la Asia Express. Prin ce au trecut cele două

Fotografiile sale au fost premiate la concursuri internaționale, printre care Pictures of The Year International, National Press Photographers Association, The Missouri Press Association, în SUA, BursaPhotoFest în Turcia.

În anul 2021 Andrei Pungovschi a realizat fotoreportaje în Asia Express, sezonul 4.

Ce vedete au pornit pe Drumul Împăraților

Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital, sunt cele nouă perechi dornice de aventură și adrenalină. Drumul Împăraților trece prin Turcia, Georgia, Azerbaijan și continua cu două destinații surpriză. Telespectatorii și fanii reality-show-ului de la Antena 1 sunt în permanență ținuți la curent cu ce se întâmplă acolo atât pe TV, cât și în online, pe a1.ro, în secțiunea Jurnal de Asia și pe conturile de socializare ale emisiunii.

Citește și
Lidia Buble a încercat să le fure mașină lui Lorelei și lui Zarug. Ce s-a întâmplat după acest moment
Lidia Buble a încercat să le fure mașină lui Lorelei și lui Zarug. Ce s-a întâmplat după acest moment
iUmor începe sâmbătă, 25 septembrie, la Antena 1. Primele declarații ale Deliei despre noul sezon
iUmor începe sâmbătă, 25 septembrie, la Antena 1. Primele declarații ale Deliei despre noul sezon
Mireasa 2021, sezonul 4. Victor și Andrada, atingeri interzise la ceas de seară. Cei doi "nu-și mai pot controla trăirile"
Victor și Andrada de la Mireasa, atingeri interzise la ceas de seară. Cei doi "nu-și mai pot controla trăirile"
Victor și Andrada de la Mireasa, atingeri interzise la ceas de seară. Cei doi "nu-și mai pot controla trăirile"
Mai multe articole

Citește și: Primul mesaj al lui Răzvan Fodor, după ce Irina Fodor s-a întors din Asia Express - Drumul Împăraților

Sezonul 4 Asia Express este prezentat de Irina Fodor.

Ultimele știri