Live acum
Prime Time 20:00Observator Sport

De la „Rățușca cea urâtă” la o adevărată bombă sexy! La 54 de ani, și-a schimbat complet viața, după ce a fost părăsită pentru că era „o babă urâtă”

Era convinsă că își cunoscuse alesul inimii. A fost distrusă când a aflat secretul cumplit al bărbatului. În loc să îi ceară scuze, iubitul a părăsit-o, spunându-i că este „o babă urâtă”. Cuvintele i-au rămas întipărite în minte și s-au transformat în combustibilul ce a pus în mișcare p schimbare de look spectaculoasă.

La 54 de ani, și-a schimbat complet viața, după ce a fost părăsită

Profimedia

Jo Ann Munz, o femeie de 54 de ani din Las Vegas, SUA, a crezut că trăiește cea mai frumoasă poveste de dragoste a vieții ei. De 18 luni, era fericită alături de bărbatul pe care îl credea alesul inimii.

Prințul s-a transformat într-un broscoi, în momentul în care Jo a aflat că îi ascundea un secret rușinos: era logodit cu o altă femeie.

Cu inima zdrobită, și-a făcut curaj și s-a dus să îl confrunte. În loc regret sau scuze, Jo a primit un tsunami de jigniri.

„Mi-a spus că sunt o babă, că sunt urâtă și penibilă. Nu am să uit niciodată acele cuvinte”, își amintește femeia.

A urmat o perioadă cumplită. Jo ieșea din casă doar pentru a merge la muncă. Nu mai mânca și se gândea la moartea. În doar câteva săptămâni, a slăbit 15 kilograme.

Într-o zi, și-a dat seama că toată suferința pe care a îndurat-o poate duce la ceva bun. Venise momentul unei schimbări radicale.

S-a dus la o clinică de chirurgie plastică și și-a făcut mai multe programări. Aproape 11.000 de dolari mai târziu, era o altă femeie. Jo și-a pus implanturi mamare, injecții cu Botox și a suportat mai multe ședințe de peeling facial.

Femeia și-a schimbat și stilul de viață. Este foarte atentă la ce mănâncă și merge la sale de cinci sau chiar șapte ori pe săptămână

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro