Antena Căutare

Andreea Mantea a cedat: „Uneori îmi vine să îl strâng de gât!

Bătălia pentru inima frumoasei Burlăciţe Andreea Mantea e tot mai aprigă, iar emoţiile şi starea de nervozitate îşi fac loc nu doar printre concurenţi, ci şi în inima Andreei.

Bătălia pentru inima frumoasei Burlăciţe Andreea Mantea e tot mai aprigă, iar emoţiile şi starea de nervozitate îşi fac loc nu doar printre concurenţi, ci şi în inima Andreei.

Burlăciţa a decis ca în ediţia difuzată joia aceasta, de la 20:30, la Antena 1 să îl invite la o întâlnire privată pe Gabi, controversatul concurent care a jignit-o pe Andreea în primele episoade ale show-ului, spunând despre ea că este scundă, atunci când nu credea că nu e nicio cameră prin zonă. „Mi-a trebuit ceva timp ca să îl iert total”, povesteşte acum burlăciţa, care a decis totuşi să îi mai acorde o şansă.

Din păcate, Gabi nu a ştiut să profite deloc de compania Andreei sau de romantica plimbare cu barca, reuşind să o scoată din minţi pe burlăciţă cu întrebările lui: „Recunosc că nu mă aşteptam la o asemenea atitudine şi că nu foarte multe persoane au reuşit să mă aducă într-o asemenea stare”, a mărturisit aceasta, care a completat râzând „Uneori îmi vine să îl strâng de gât!”.

Care au fost gesturile lui Gabi care au adus-o pe Andreea într-o asemenea stare, rămâne de văzut joia aceasta, de la 20:30, la Antena 1.

Andreea Mantea, copleşită de atenţie: Care a fost cea mai "nebunească" declaraţie de dragoste ce i-a fost făcu... Andreea Mantea, pregătiri EXTREME pentru show-ul Burlăciţa: La ce TRUCURI a apelat vedeta ca să arăte FABULOS!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x