Antena Căutare

Burlăcița vrea să știe totul despre el! Andreea Mantea, întâlnire cu familia unui concurent

Au trecut două luni de când Andreea Mantea a început marele drum în căutarea iubirii. Din 20, au mi rămas doar șapte burlaci.

Au trecut două luni de când Andreea Mantea a început marele drum în căutarea iubirii. Din 20, au mi rămas doar șapte burlaci.

De acum înainte, întâlnirile au o importanță mult mai mare. Așă că e pregătită să le acorde mai multă atenție concurenților. Silviu este, astăzi, invitat la o întâlnire privată. Înainte de a pleca, el se lovește de glumele adversarilor.

Andreea Mantea l-a așteptat în port cu o surpriză.

”Este ultima mea încercare de a-l face pe Silviu să vadă ce cred eu că e cel mai important pe lumea asta”, a spus Andreea, referindu-se la copii. Ea a aflat că Silviu nu își dorește un copil, iar ea a vrut să îi arate că acest lucru contează extrem de mult într-o relație.

Burlăcița i-a adus la întâlnire pe fratele lui Silviu, alături de soție și copii. Concurentul nu a fost prea încântat de surpriză.

PRO sau CONTRA aventuri de-o noapte!? Ce spune Andreea Mantea despre celebrul "one night stand"!... A scos-o din sărite pe burlăcița Andreea Mantea! Un concurent a plecat de la întâlnirea cu ea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x