Antena Căutare

Cine este Cristian Mitrea, bărbatul care a cucerit-o pe burlăcița Andreea Mantea!

Dintre toți cei 20 de aspiranți la inima Burlăciței, Cristian Mitrea a fost cel care a cucerit-o complet pe Andreea Mantea. După 12 ediții incendiare, pline de emoții și pasiune, cei doi sunt, în sfârșit, împreună.

Din toți cei 20 de aspiranți la inima Burlăciței, Cristian Mitrea a fost cel care a cucerit-o complet pe Andreea Mantea. După 12 ediții incendiare, pline de emoții și pasiune, cei doi sunt, în sfârșit, împreună.

Cristian Mitrea, în vârstă de 33 de ani, a pășit încrezător în competiție. Încrederea, calmul și simțul umorului i-au fost atuuri încă de la început.

Cristi este o fire jovială, ambițioasă și luptătoare. A terminat facultatea de Drept, dar nu profesează în domeniu. Cu toate că muncește mult, reușește să se dedice și pasiunii pentru sport, făcând în fiecare zi antrenamente și participând la diferite competiții interne și internaționale. Este practicant de jiu jitsu brazilian și MMA de patru ani, câștigător de concursuri internaționale în domeniu.

Când a intrat în competiție, a declarat că femeia ideală pentru el ar trebui să fie ca o ”cafea bună – dulce-amăruie, inteligentă, să aibă umor, să fie cu picioarele pe pământ și cu o doză de nebunie copilărească”. Cu siguranță, Andreea Mantea a îndeplinit toate aceste calități.

Vezi AICI toate momentele lui Cristian Mitrea de la Burlăcița!

Burlăcița Andreea Mantea și-a găsit jumătatea! El este cel care a cucerit-o!... EXCLUSIV! Andreea Mantea, despre relația cu Cristian Mitrea: ”Ne-am făcut un tatuaj amândoi!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x