Antena Căutare

Valentin Nădrag, eliminat de la "Burlăciţa”! Show-ul de la Antena 1, lider de piaţă

O nouă ediţie a incendiarului reality-show de la Antena 1, "Burlăciţa”, s-a încheiat aseară cu o nouă ceremonie a trandafirului şi, din păcate, cu o nouă eliminare. Valentin Nădrag este cel care a părăsit aseară lupta pentru inima Burlăciţei.

O nouă ediţie a incendiarului reality-show de la Antena 1, "Burlăciţa”, s-a încheiat aseară cu o nouă ceremonie a trandafirului şi, din păcate, cu o nouă eliminare. Valentin Nădrag este cel care a părăsit aseară lupta pentru inima Burlăciţei.

"Nu accept să fiu înşelată” au fost cuvintele cu care Andreea şi-a început discursul înaintea eliminării. Vizibil deranajată de atitudinea concurentului în momentul în care i-a confruntat cu spusele lui Georgel, cum că unii dintre ei, printre care şi Valentin, şi-ar fi dorit să apeleze la serviciile unor dame de companie, pe parcursul şederii lor în America, Andreea a luat decizia de a-l elimina pe Valentin. „Spune ce trebuie, atunci când trebuie, dar asta nu înseamnă că spune ceea ce simte!” a mai spus Andreea, care a continuat: „Dacă simţiţi nevoia să vă retrageţi, o puteţi face oricând!”

Emisiunea de la Antena 1 s-a impus aseară ca lider detaşat de audienţă, atât în rândul publicului comercial, cât şi la nivel urban. Astfel, „Burlăciţa” a înregistrat 8.6% rating şi 20.5%, clasând programul oferit de principalul competitor, Pro Tv, pe poziţia secundă, cu 7.6% rating şi 18% cotă de piaţă.

Ierarhia s-a păstrat şi la nivel urban, „Burlăciţa” înregistrând 7% rating şi 14.8% cotă de piaţă. Peste 1 005 000 de telespectatori la nivel urban urmăreau aseară, în minutul de aur, 22:48, ceremonia trandafirului, la Antena 1, în vreme ce 633 000 de telespectatori urmăreau atunci programul oferit de Pro Tv. „Observatorul dimineţii”, „Mireasă pentru fiul meu”, „Observator 16” şi „Un show păcătos” au ocupat şi ele prima poziţie în topul audienţelor. Astfel, emisiunea prezentată de campionul nopţilor albe, Dan Capatos, a înregistrat aseară 4.1% rating şi 15% cotă de piaţă, fiind urmărită, în medie, de peste 207 000 de telespectatori la nivelul publicului comercial.

Burlăciţa s-a simţit înşelată! Valentin Nădrag a fost eliminat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x