Căutare Live

Cea mai bună rețetă de ciorbă de perișoare! Adio, perișoare destrămate!

Cu siguranță ți s-a întâmplat măcar o dată să vrei să faci o ciorbiță delicioasă de perișoare, dar să ai neplăcerea de-a vedea că acestea s-au destrămat!

Cu siguranță ți s-a întâmplat măcar o dată să vrei să faci o ciorbiță delicioasă de perișoare, dar să ai neplăcerea de-a vedea că acestea s-au destrămat!

Secretul e mai simplu decât crezi și, folosind aceste trucuri, cu siguranță nu vei mai da greș niciodată!

Ingrediente pentru rețeta de ciorbă de perișoare:

  • carne tocată de pui/curcan (600-700gr)
  • 3-4 linguri orez basmati
  • sare și piper
  • 2 ouă

Citește și: Una dintre cele mai gustoase şi apreciate ciorbe din bucătăria românilor - Ciorba de perişoare!

Mod de preparare pentru rețeta de ciorbă de perișoare:

În primul rând, folosește o carne tocată slabă (de preferat, pui sau curcan). Între timp pune orezul basmati la fiert, dar suficient cât să fie moale (nu fiert de tot). Adaugă-l peste carne, adaugă două albușuri mici și amestecă totul bine, cu sare și piper după gust.

Citește și: Ciorbă de perișoare ca la mama acasă. Rețetă Chefi la cuțite

Ceapa călită sau chiar crudă poate duce la destrămarea perișoarelor, la fel și carnea prea grasă. Dacă simți compoția prea lichidă, atunci adaugă firimituri de miez de pâine albă.

Poftă bună și...succes!

Ultimele știri