Antena Căutare

Chefi la cuțite 2020, sezonul 8, ediția 39. Cele mai gustoase rețete și cele mai frumoase farfurii

Pentru că se apropie cu pași repezi finala Chefi la cuțite, sezonul 8, concurenții au dat tot ce e mai bun din experianța lor și au reușit să creeze cele mai gustoase rețete și cele mai frumoase farfurii din sezonul 8 Chefi la cuțite, în ediția 39.

Cremă de lobodă cu sote de lobodă Galerie
Cremă de lobodă cu sote de lobodă, Saint Jacques, calcan și spumă de lobodă, gătită de Ionuț Belei la Chefi la cuțite

Foarte grea decizia celor trei jurați, din sezonul 8 Chefi la cuțite, ediția 39, în a hotărî care este cea mai slabă farfurie din confruntarea individuală a concurenților, pentru că au avut de-a face cu cele mai gustoase rețete și cele mai frumoase farfurii de până acum, din acest sezon.

În ediția 39 a sezonului 8 Chefi la cuțite au intrat la duel concurenți din toate echipele: cei patru concurenți rămași în concurs din echipa lui Chef Sorin Bontea, trei concurenți din echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu și doi concurenți din echipa lui Chef Florin Dumitrescu.

Îndrăgita prezentatoare Gina Pistol i-a pus pe concurenții intrați la duel să scrie pe un bilețel de hârtie, ingredientul pe care l-ar dori vedetă în rețeta preparată.

Însă, bilețelele au fost puse într-un bol și fiecare concurent intrat la duel a extras ingredientul cu care a gătit rețeta.

Și pentru că bucătăria Lidl este generoasă și se găsesc foarte multe ingrediente gustoase și sănătoase de la branduri extrem de apreciate, concurenții au ales dintre acestea: lapte, linte roșie, noodles, piept de rață, fasole, somon, dovleac.

Citește și: Chefi la cuțite 2 decembrie 2020. Roxana Blenche și-a folosit amuleta! Pe cine a „lovit”

Care au fost cele mai gustoase rețete și cele mai frumoase farfurii din sezonul 8 Chefi la cuțite, în ediția 39?

Deja nu mai este o surpriză că Ionuț Belei face cele mai frumoase și gustoase farfurii, dar ceea ce a putut pregăti dintr-un ingredient banal - loboda, a cam stins lumina celor trei chefi. A preparat o interesantă și foarte spectaculoasă rețetă de cremă de lobodă cu sote de lobodă, Saint Jacques, calcan și spumă de lobodă. El a primit punctajul maxim dar și amuleta.

Cremă de lobodă cu sote de lobodă

Cremă de lobodă cu sote de lobodă, Saint Jacques, calcan și spumă de lobodă, gătită de Ionuț Belei la Chefi la cuțite

Citește și: Chefi la cuțite 2 decembrie 2020. Ionuț Belei a câștigat o amuletă puternică! Ce bonus îi aduce

Piept de rață cu piure de rădăcinoase albe, piure shiitache, mix de ciuperci și sos cu legume coapte, este rețeta care a primit tot punctaj maxim și a fost gătită de Roxana Blenche, având ca ingredient vedetă rața.

Piept de rață cu piure de rădăcinoase albe

Piept de rață cu piure de rădăcinoase albe, piure shiitache, mix de ciuperci ș isos cu legume coapte, rețeta Roxanei Blenche la Chefi la cuțite

Lintea roșie a fost ingredientul vedetă din farfuria Mariei, care a ales să gătească o foarte interesantă și gustoasă rețetă de cremă de linte roșie cu chiftea vegetariană.

cremă de linte roșie cu chiftea vegetariană

Cremă de linte roșie cu chiftea vegetariană gătită de Maria Șandru la Chefi la cuțite

Claudia Radu a fost foarte fericită când a extras ca ingredient principal noodles, pentru că, spune ea, gătește cel mai des cu acest ingredient. Ea a preparat o rețetă de noodles cu vită și legume, pe cât de simplă, pe atât de gustoasă, dar și spectaculoasă în farfurie.

noodles cu vită și legume

Noodles cu vită și legume este rețeta Claudiei Radu la Chefi la cuțite

Ingredientul principal extras de Luca a fost dovleacul, iar el a ales să gătească o rețetă de piure de dovleac cu Saint Jacques și creveți, sos de pere, citrice și porumb, destul de apreciată de simpaticii jurați.

Piure de dovleac cu Saint Jacques și creveți

Piure de dovleac cu Saint Jacques și creveți, sos de pere, citrice și porumb gătit de Adrian Luca la Chefi la cuțite

Din ingredientul principal fasole, Robert Vasiliu a gătit o rețetă foarte gustoasă și interesantă de mușchi de vită cu sote de fasole, sos de fasole cu foie gras, funghi porcini la cuptor și praz marinat.

Mușchi de vită cu sote de fasole

Mușchi de vită cu sote de fasole, sos de fasole cu foie gras, funghi porcini la cuptor și praz marinat, gătit de Foca la Chefi la cuțite

Laptele a fost ingredientul extras de Silviu Constan alias Foca, iar rețeta gătită de ele a fost un desert din copilărie: Lapte de pasăre cu vanilie și semințe de rodie.

Chefi la cuțite 2020, sezonul 8, ediția 39. Cele mai gustoase rețete și cele mai frumoase farfurii

Lapte de pasăre

Tot piept de rață a extras și Cătălin Rizea, care a ales să gătească rețeta: Piept de rață cu sos de portocale, piure de țelină, boabe de porumb și fan de praz, foarte apreciată de cei trei chefi.

Piept de rață cu sos de portocale

Piept de rață cu sos de portocale, piure de țelină, boabe de porumb și fan de praz gătit de Cătălin Rizea la Chefi la cuțite

Lavinia Ilcău a fost al treilea concurrent care a extras piept de rață ca ingredient vedetă, iar ea a ales să gătească o rețetă destul de gustoasă de Piept de rață cu piure de cartofi dulci, piure de păstârnac și sos de grapefruit, însă puțin sub celelalte două rețete cu același ingredient ptincipal.

Citește și: Chefi la cuțite 2 decembrie 2020. Lavinia Ilcău, diva lui Scărlătescu, a fost eliminată

Chefi la cuțite 2020, sezonul 8, ediția 39. Cele mai gustoase rețete și cele mai frumoase farfurii

Piept de rață cu piure de cartofi dulci, piure de păstârnac și sos de grapefruit, rețeta Laviniei Ilcău la Chefi la cuțite

Cuvintele rostite de cei trei chefi la vederea și degustarea celor mai gustoase rețete și celor mai frumoase farfurii din sezonul 8 Chefi la cuțite, în ediția 39, au fost: ”wow”, ”senzațional”, ”interesant”, ”foarte gustoasă” și multe alte superlative.

Rețetă de tort festiv cu ciocolată și cremă de vanilie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Zaid Mohannad, super interviu despre experiența de la Chefi la Cuțite Zaid Mohannad, super interviu despre experiența de la Chefi la Cuțite Miercuri, 25.10.2023, 17:30
Ai un 2024 fabulos în AntenaPLAY
Video recomandate
Medicool sezonul 6, 24 februarie 2024. Metalele grele ascunse în alimente
Medicool sezonul 6, 24 februarie 2024. Metalele grele ascunse în alimente Sambata, 24.02.2024, 13:00
Bogdan Alexandrescu (Dexter) de la Chefi la cuțite a devenit tată în urmă cu puțin timp. Primele imagini cu fetița sa

Bogdan Alexandrescu (Dexter) de la Chefi la cuțite a devenit tată în urmă cu puțin timp. Primele imagini cu fetița sa

Bogdan Alexandrescu (Dexter) de la Chefi la cuțite a devenit tată pentru prima oară. El și soția sa, Georgiana, au publicat mai multe imagini înduioșătoare cu micuța lor pe contul personal de Instagram.

Vineri, 23.02.2024, 18:01
Elena Matei, fosta concurentă de la Chefi la cuțite, a anunțat sexul bebelușului. Ce videoclip înduioșător a publicat pe internet

Elena Matei, fosta concurentă de la Chefi la cuțite, a anunțat sexul bebelușului. Ce videoclip înduioșător a publicat pe internet

Elena Matei, fosta concurentă din sezonul 9 Chefi la cuțite, a anunțat sexul bebelușului. Tânăra este mai fericită ca niciodată de când a aflat că este însărcinată. Iată ce videoclip înduioșător a publicat în mediul online.

Marti, 20.02.2024, 11:55
Marian Cocoș, fost concurent la Chefi la cuțite, a murit. Mesajele emoționante transmise de foștii colegi de echipă

Marian Cocoș, fost concurent la Chefi la cuțite, a murit. Mesajele emoționante transmise de foștii colegi de echipă

A murit Marian Cocoș, fost concurent Chefi la Cuțite. În sezonul 2 îi încânta pe colegi și telespectatori cu priceperea și perseverența lui. Mesajul durerors prin care a fost anunțată pierderea antrenorului de box.

Joi, 15.02.2024, 15:41
Un fost concurent de la Chefi la cuțite a rămas fără „casă”. Ce anunț a făcut în mediul online

Un fost concurent de la Chefi la cuțite a rămas fără „casă”. Ce anunț a făcut în mediul online

Un fost concurent a dezvăluit că este pe cale să rămână fără „casa” care l-a găzduit în ultimii ani. Acesta este nevoit să o scoată la vânzare și a apelat la ajutorul internauților.

Vineri, 02.02.2024, 12:40
Ultimele știri
x