Antena Căutare

Rețeta Gazpacho de pepene roșu, sau Supă rece de pepene roșu. Gustoasă, revigorantă și hidratantă, perfectă pentru o zi de vară, caniculară!

Gazpacho, renumita supă rece de legume din bucătăria Spaniei, a devenit popular în toate bucătăriile lumii, iar rețeta poate fi diversificată după gusturile fiecăruia. Este ideală pentru zilele caniculare de vară și se poate prepara chiar și din pepene roșu.

Rețeta Gazpacho de pepene roșu, sau Supă rece de pepene roșu. Gustoasă, revigorantă și hidratantă, perfectă pentru o zi de vară, caniculară! Galerie
Gazpacho de pepene roșu

Gazpacho, renumita supă rece de legume din bucătăria Spaniei, a devenit popular în toate bucătăriile lumii, iar rețeta poate fi diversificată după gusturile fiecăruia. Este ideală pentru zilele caniculare de vară și se poate prepara chiar și din pepene roșu.

Sigur o să îndrăgiți rețeta Gazpacho de pepene roșu, pentru că este gustoasă, răcoroasă, hidratantă și nu necesită multe ingrediente!

Pepenele roșu are foarte multe beneficii asupra organismului, fiind recomandat și în dietele pentru slăbire, așa că aveți toate motivele sa testați aceasta delicioasă supă rece de pepene roșu!

Rețeta Gazpacho de pepene roșu - Ingrediente


  • 1 pepene roșu
  • 1 castravete
  • 2-3 roșii
  • 1 ardei roșu
  • câteva frunze de busuioc proaspete
  • câteva frunze de mentă
  • 1-2 linguri ulei de măsline
  • sare și piper, după gust
  • zeamă de lime

Rețeta Gazpacho de pepene roșu - Preparare

Se taie pepenele roșu în cuburi mici și se îndepărtează semințele.

!CITEȘTE: Dieta cu pepene roșu, cea mai rapidă și delicioasă dietă de vară!

Se spală și se curăță castravetele, roșiile și ardeiul și se toacă în cuburi.

Jumătate din acestea se trec prin blender împreună cu ¾ din cuburile de pepene roșu, ulei de măsline, zeamă de lime, Frunze de busuioc și de mentă și se transformă într-un smoothie delicios. Se asezonează cu cu sare și piper, după gust.

Supa de pepene roșu se dă la frigider pentru cel puțin 30 de minute, înainte de a fi servită.

Se porționează în cupe, se decorează cu restul cuburilor de legume și pepene roșu și se servește rece, pe tot parcursul zilei, dar recomandat ar fi să fie servită dimineața, până în ora 10, pentru revigorarea și hidratarea organismului.

Rețeta Gazpacho de pepene roșu, sau Supă rece de pepene roșu. Gustoasă, revigorantă și hidratantă, perfectă pentru o zi de vară, caniculară!

Gazpacho de pepene roșu

Din aceeași categorie de supe reci, puteți încerca și Rețeta Gazpacho de castraveți cu avocado!

Rețetă de mini tarte cu cremă de ciocolată și fructe. Un desert simplu și delicios, pentru omul pofticios.... Cum se face dulceață de mure, una dintre cele mai îndrăgite dulcețuri , în rândul consumatorilor?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x