Antena Căutare

Are o firmă de pompe funebre, dar gătește excepțional. Cine este Raluca Pop, blonda din echipa lui chef Scărlătescu

Raluca Pop are 34 de ani și ... o firmă de pompe funebre. ”Toată lumea se sperie când sună și aud o voce de fată. Întreabă: Alo, magazinul cu pompele funebre?. Am găsit soluția să câștig bani și să nu mai muncesc zilnic”, spune Raluca zâmbind.

Raluca Pop are 34 de ani și ... o firmă de pompe funebre. ”Toată lumea se sperie când sună și aud o voce de fată. Întreabă: Alo, magazinul cu pompele funebre?. Am găsit soluția să câștig bani și să nu mai muncesc zilnic”, spune Raluca zâmbind.

”Cum te duci la o sală să faci un botez sau o nuntă, trebuie să și mori la un moment dat. Și atunci trebuie să te și înmormânteze cineva. Este cursul firesc al vieții”.

Deși pare imposibil, există întâmplări amuzante și la pompele funebre: ”O persoană căreia i-a murit bunicul chiar când se pregătea de nuntă i-a rugat frumos să-l îmbălsămeze bine pentru că îl urcă în pod până după nuntă”, a povestit concurenta din echipa lui chef Scărlătescu.

Raluca este frumoasă și de aceea a fost stewardesă timp de 9 ani

”Am mai multe întâmplări funny. După ce am ajuns la București și am debarcat pasagerii, a venit autobuzul să-i ia de la scara avionului. O pasageră a rămas în avion, în picioare pe culoar. Nu cobora. Era revoltată că ea și-a chemat taxiul, nu merge cu autobuzul.”

O altă întâmplare de care Raluca își amintește cu zâmbetul pe buze este cea în care un băiețel minor neînsoțit ”a avut prima lui erecție și nu știa ce se întâmplă”. L-a dus la comandant ”ca să se înțeleagă ca între bărbați” pentru că nici ea nu știa ce se întâmplă. Răspunsul comandantului a fost genial: ”Asta e, închizi ochii, înghiți în sec și aștepți să-ți treacă”.

L-a avut pasager pe chef Cătălin. De două ori chiar. ”N-a băut, n-a mâncat. A stat și s-a uitat tot drumul pe geam pentru că îi era frică. Mereu a stat numai pe ultimul rând și s-a uitat pe geam. Nu a vorbit cu nimeni”. ”Raluca, am fost un nasol?”, a întrebat repede chef Scărlătescu. ”Nuuuu! Doar ușor arogant”, a răspuns concurenta.

A venit la emisiunea ”Chefi la cuțite” pentru a le face o surpriză celor dragi. ”Ei nu știu că sunt aici. Dacă voi câștiga sper să-mi îndeplinesc visul cel mare de a-mi deschide un restaurant micuț unde să gătesc eu. Vreau să fie pe malul mării și să aibă în jur de 5-6 măsuțe”

A făcut naveta trei luni pentru că iubește foarte mult caii

”De când s-a întâmplat cu caii de la Letea am renunțat să mai consum carne. Am participa activ la salvarea cailor de la Letea, fiind voluntar. Era o iapă care trăgea să moară și avea nevoie de perfuzii. Aveam cursă cu avionul și m-am dus la șefa mea și i-am spus că trebuie să mă duc la iapă că moare. A fost înțelegătoare și mi-a dat voie. Așa că trei luni am făcut naveta cu satisfacția că acum caii sunt bine. Au fost cele mai rele imagini pe care le poți vedea cu un animal”, a spus Raluca plângând în hohote.

Pentru ”Chefi la cuțite” s-a pregătit intens, iat pisicile ei au fost foarte încântate să mănănce pește în fiecare seară.

Chef Bontea: ”Este cât se poate de rău. Un pește bine gătit și atât.”

Chef Dumitrescu: ”Apreciez faptul că ai folosit unt. Nu apreciez faptul că nu ai folosit sare”

Chef Scărlătescu: ”De la ultimul scaun din avion ai rămas pe mâna mea.... Arogant, așa, cum sunt eu mi-a plăcut peștele tău”

Raluca Pop a primit câte un cuțit de la chef Dumitrescu și Scărlătescu și așa a trecut de preselecțiile pe nevăzute și a ajuns în echipa lui chef

Scărlătescu, fiind aleasă de acesta în primii doi concurenți.

Vezi aici rețeta de Seabass cu fenicul!

Castigatorii concursurilor noastre etapa de etapa!... Chef Dumitrescu a fost fascinat de farfuria lui: ”O farfurie foarte 2016” și l-a luat în Echipa Neagră. Cine este Daniel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe Marti, 28.05.2024, 12:00
Citește și
x