Antena Căutare

Chef Dumitrescu a jurizat primul fel de mâncare gătit de soţia lui de la începutul relaţiei lor: Mâncărică de cartofi

Colegii de platou i-au pregătit lui chef Florin Dumitrescu o surpriză la care nici nu se aștepta. Acesta a degustat pe nevăzute o farfurie gătită chiar de soția lui, Cristina.

Colegii de platou i-au pregătit lui chef Florin Dumitrescu o surpriză la care nici nu se aștepta. Acesta a degustat pe nevăzute o farfurie gătită chiar de soția lui, Cristina.

Ea a gătit exact ca oricare concurent și a trimis în fața celor trei chefi farfurii care ar fi putut oricând să concurenze pentru un loc în etapa următoare a show-ului.

Chefii au degustat și au și jurizat, fără să știe că în spatele ușilor se află chiar Cristina Dumitrescu

"Sunt câteva momente-cheie din viaţa noastră la care de câte ori mă gândesc. I-am gătit primul fel de mâncare pe care l-a gustat vreodată, gătit de mine. Este o mâncare ardelenească de cartofi", povesteşte Cristina.

Nu şi-a dat seama cine a gătit, dar chef Dumitrescu a mâncat toate cele trei porţii: "Este un bărbat, la 50 de ani, pescar-vânător".

Când a văzut-o pe soţia lui, chef Dumitrescu a sărit de pe scaun şi a luat-o în braţe. Nu i-a venit să creadă că este chiar ea.

Georgiana are o poveste cutremurătoare: "Tot ce mi-am propus în viaţă am reuşit singură. Acum, locul meu este aici&... A descoperit bucătăria la 14 ani! „Pentru mine e ca un fel de boală, ca o durere continuă, dar plăcută”!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x