Antena Căutare

Chefi la cuțite 2020. Banda de foc a adus o premieră! Ce scor au avut echipele, după degustare

Situație în premieră, în ediția 36 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”! Banda de foc a scos la iveală un clasament surprinzător, așa că duelul vine cu surprize uriașe!

Sorin Bontea și concurenții din echipa sa, în seoznul 8 „Chefi la cuțite” Galerie
Sorin Bontea și concurenții din echipa sa, în seoznul 8 „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

În ediția 36 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, concurenții din cele trei echipe au primit misiunea de-a găti farfurii savuroase și futuriste, cu rețete venite din anul 2050!

Pentru mulți, aceasta a fost cea mai grea probă de până acum, căci nu e treabă ușoară să pregătești mâncăruri venite parcă din viitor.

Ce echipe intră la duel, în ediția 36 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Proba de gătit pe echipe a devenit și mai grea atunci când frumoasa Gina Pistol a anunțat că juriul din ediția 36 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” este format din ingineri de aeronave, tehnicieni și proiectanți de la Romaero.

citește și: Acuzații grave în echipa lui Sorin Bontea! Un concurent a făcut un gest ce i-a înfuriat pe mulți

în ediția 36 din sezonul al emisiunii „Chefi la cuțite”, Florin Dumitrescu a făcut o combinație de piept de rață cu Sait Jacques, trufe și foie gras, Cătălin Scărlătescu a ales un piept de prepeliță cu o combinație extrem de colorată de piureuri, în timp ce Sorin Bontea a mizat pe un mușchi de vită cu creveți (surf and turf).

citește și: Ce concurent a primit amuleta specială! „Mai mergi și tu pe la biserică, măi băiatule”

Banda a început să meargă și emoțiile au fost uriașe, pe măsură ce voturile au început să iasă la iveală. Totuși, cele trei echipe au trăit o surpriză uriașă, atunci când și-au dat seama că două echipe au avut scor egal. Surpriza a fost uriașă atunci când toți au înțeles că nu două, ci trei echipe intră la duel!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Chefi la cuțite 2020. Cum arată farfuriile din anul 2050, pregătite de Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumit... Chefi la cuțite 2020. Trei echipe intră la duel! Pe cine a salvat Sorin Bontea, cu amuleta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x