Antena Căutare

Chefi la cuțite 1 decembrie 2020. La un pas de bătaie! Concurenții conduși de Sorin Bontea și Florin Dumitrescu s-au certat

Situație fără precendent în istoria emsiiunii „Chefi la cuțite”! În ediția 38 din sezonul 8 al îndrăgitului show culinar, unii dintre concurenți au fost la un pas să se ia la bătaie în cămară.

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Emoțiile și tensiunile au început să atingă cote uriașe în ediția 38 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

De data aceasta, Gina Pistol a anunțat cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu că tema pentru cea de-a unsprezecea confruntare culinară este Business Class.

citește și: Ce relație e între Lavinia Ilcău și Paul Maxim, de fapt! Maria Șandru a auzit totul

Echipele conduse de Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, la un pas de bătaie la „Chefi la cuțite”

Tema nu este una noua în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, doar că, de data aceasta, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au libertatea de a-și exprima propria viziune despre Business Class.

Florin Dumitrescu și echipa sa, în ediția 38 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Florin Dumitrescu și echipa sa, în ediția 38 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Florin Dumitrescu și echipa sa, în ediția 38 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Cei care fac degustarea sunt chiar angajați ai aeroportului „Henry Coandă”, așa că orice detaliu contează și poate face diferența dintre o victorie colosală sau un duel dureros, unde un concurent va fi eliminat.

citește și: Gina Pistol, cea mai senzuală apariție de până acum! Ce detaliu i-a uluit pe toți

La scurt timp de la anunțarea probei, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au început să se sfătuiască fiecare cu echipa sa de bucătari, pentru a decide ce preparat este mai potrivit. Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au ales să facă o rețetă pe bază de file de pește alb și aici a intervenit competiția.

citește și: Concurentul eliminat e Alberto Chelu din echipa lui Florin Dumitrescu

Știind că în cămară stocul de pește alb este limitat, Florin Dumitrescu i-a dat lui Alberto Chelu misiunea de-a face tot ce îi stă în putință pentru a pune mâna pe ingredientul mult dorit. Nici bucătarii din echipa lui Sorin Bontea nu s-au lăsat mai prejos și au fost gata să fure startul și să fugă spre cămară. Spiritele s-au aprins imediat și astfel au ieșit la iveală detalii incredibile despre rivalitățile dintre bucătari.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Chefi la cuțite 1 decembrie 2020. Cătălin Scărlătescu, decizie neașteptată pentru echipa sa! Ce a anunțat... Chefi la cuțite 1 decembrie 2020. Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, complot uriaș împotriva lui Florin Dumitrescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x