Antena Căutare

Chefi la cuțite 1 decembrie 2020. Ce relație e între Lavinia Ilcău și Paul Maxim, de fapt! Maria Șandru a auzit totul

Sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost unul cu adevărat spectaculos încă din primele degustări pe nevăzute. Acum, concurenții rămași în competiție se apropie cu pași repezi de finală și fiecare bucătar își face propriile strategii pentru victorie. Totuși, în echipa lui Cătălin Scărlătescu există și o posibilă idilă! Care este relația dintre Lavinia Ilcău și Paul Maxim?

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

În ediția 38 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au reîntâlnit în bucătărie pentru a afla de la frumoasa Gina Pistol ce temă a pregătit pentru cel de-al unsprezecelea battle culinar!

Emoțiile sunt extrem de mari, mai ales că în ediția anterioară a îndrăgitului show culinar de la Antena 1 eliminat a fost chiar Vincent Lointier din echipa lui Florin Dumitrescu, un bucătar francez cu o vastă experiență.

Ce relație este între Lavinia Ilcău și Paul Maxim, în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Chefi la cuţite, din nou lider de audienţă. Competiția continuă cu noi provocări, Gina le va face o nouă surpriză... Chefi la cuțite 1 decembrie 2020. Gina Pistol, cea mai senzuală apariție de până acum! Ce detaliu i-a uluit pe toți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x