Antena Căutare

Chefi la cuțite, 4 octombrie 2022. Ce avantaj puternic aduce amuleta 15. Chefilor nu le-a venit să creadă

Chefii au avut încă un motiv de luptă în bucătărie! Chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu au scos toate „armele” la bătaie pentru amuleta cu numărul 15 din sezonul 10 Chefi la cuțite, difuzată pe 4 octombrie 2022.

Gina Pistol și chefii în bucătăria Chefi la cuțite Galerie
Chefii au avut încă un motiv de luptă în bucătărie | Antena 1

Chef Florin Dumitrescu, chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu au fost puși din nou la încercare în ediția 15 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe data de 4 octombrie 2022. Jurații show-ului culinar au fost invitați în bucătărie pentru a afla toate detaliile despre noul joc de amuletă.

Gina Pistol le-a pregătit chefilor o surpriză de proporții uriașe în ceea ce privește miza și tema amuletei 15. Prezentatoarea TV i-a anunțat pe aceștia că trebuie să gătească într-un mod neaștepat, cu 10 culori în farfurie.

Vestea i-a luat prin surprindere pe jurații show-ului culinar. Acestora nu le-a venit să creadă când au aflat gradul de dificultate al probei.

„Trebuie să lucrezi cu foarte multe ingrediente, e o probă complicată”, a spus chef Florin Dumitrescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 3 octombrie 2022. Ce avantaj extraordinar primește cel care câștigă cele mai multe jetoane la jocurile de culise

„Destul de complicat! Sezonul 10 la noi este un sezon special.”, a mai adăugat chef Sorin Bontea.

Cine va juriza preparatele chefilor la amuleta 15 din sezonul 10 Chefi la cuțite, de pe 4 octombrie 2022. Ce miză a pus în joc Gina Pistol

Gina Pistol nu a uitat să-i anunțe pe chefi că va analiza atent toate culorile din farfurie alături de juratul jocului de amuletă. Prezentatoarea TV le-a mărturisit că Loren Manoiu le va degusta preparatele.

De asemenea, jurații show-ului culinar au rămas uimiți de miza puternică pe care a pus-o în joc Gina Pistol. Cel care va câștiga amuleta 15 îi va putea lega doi câte doi pe concurenții echipelor adverse, inclusiv cu chef-ul, dacă există număr impar.

Citește și: Chefi la cuțite, 3 octombrie 2022. Cine a câștigat amuleta 14. Care a fost verdictul final al Simonei Pope

„Vai de capul meu, e nasoală tare! Trebuie să iau amuleta că altfel nu am nicio șansă, proba e pierdută”, a spus chef Sorin Bontea.

„E o amuletă hăzoasă, dar nu cu un haz drăguț. E un haz care te va face să pierzi proba cu siguranță, este foarte greu să livrezi lucrând legat la mână”, a mai mărturisit chef Cătălin Scărlătescu.

„E ca nebuni!”, a mai zis chef Florin Dumitrescu.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii vor avea parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 4 octombrie 2022. Naomi Hedman, logodnica lui Florin Ristei, a luat o decizie importantă. Ce i-au propu... Chefi la cuțite, 4 octombrie 2022. Cine a câștigat amuleta 15. Ce s-a întâmplat în culise, după anunțarea verdictului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x