Antena Căutare

Chefi la Cuțite, 6 aprilie 2021. Liviu Vârciu și nea Marin, față în față cu chefii: "O să vedeți ceea ce n-ați văzut niciodată"

De la Poftiți pe la noi, direct în platoul Chefi la Cuțite. Liviu Vârciu și nea Marin le-au făcut o surpriză celor trei jurați ai emisiunii și au pregătit cum au știut ei mai bine un preparat din pește.

liviu varciu si nea marin imbracati in sorturi negre gatesc peste in bucataria chefi la cutite Galerie
Liviu Vârciu și nea Marin, invitați speciali la Chefi la Cuțite sezonul 9

Liviu Vârciu și Marin Barbu au colaborat ca niciodată pentru a face impresie în episodul din 6 aprilie 2021 de la Chefi la Cuțite. Cei doi au improvizat cu pește și au inventat o rețetă cu nume aparte: Ciclon Baribas neîntâlnit.

"Tatăl și fiul" s-au jucat cu sosurile și condimentele din bucătăria show-ului culinar și, cu toate că nu i-au convins pe Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu să le dea cuțit, cei doi au făcut dezvăluiri inedite în studioul emisiunii.

Nea Marin a povestit la Chefi la Cuțite cum s-a îmbolnăvit de Covid-19

Fanii lui Marin Barbu, prezentatorul emisiunii "Poftiți pe la noi", a avut Coronavirus în vara lui 2019. Coregraful și dansatorul a dat detalii despre cum și când a luat virusul.

"Datorită acestui copil al meu, eu m-am dus la Năvodari, unde și-a deschis o cherhana și, în lume multă, cred că de acolo l-am luat", a povestit nea Marin.

"Pentru prima dată în viața mea m-am speriat atât de tare încât, când am plecat de la Techirghiol, am ieșit în giratoriu la Constanța și, în loc să o iau spre București, am luat drumul spre Tulcea. Mă duceam de nebun înapoi la Năvodari. M-am testat, pozitiv, de bună voie, nesilit de nimeni, m-am dus direct și m-am internat în spital", a povestit.

Citește și: Liviu Vârciu, mesaj emoționant pentru Nea Marin. Ce urare i-a făcut "fiul", la ceas aniversar, renumitului coregraf

Nea Marin a explicat că a stat 6 zile internat și că atât el, cât și soția, au avut imunitatea bună și au trecut rapid cu bine peste acest moment din viața lor.

"M-a sunat de la Matei Balș și mi-a zis că are analizele mai bune decât ale mele", a completat Liviu Vârciu, care are o relație foarte apropiată cu Marin Barbu și îl consideră tatăl său adoptiv.

Nea Marin, cu mâna ruptă după ce a scăpat de Coronavirus

"După Covid, când am zis că sunt bine, m-am dus să fac un bine la un prieten, să-l ajut să pună un acoperiș și am căzut într-o pivniță. Mi-am rupt mâna", a explicat prezentatorul Poftiți pe la noi, care a fost mai degrabă asistentul lui Liviu Vârciu.

În timpul petrecut în bucătăria Chefi la Cuțite, dansatorul a ajutat la tăiat, curățat, însă nu a putut să se miște cu aceeași agilitate cu care și-a obișnuit admiratorii.

Ritmul nu și l-a pierdut însă, nea Marin făcând câțiva pași de dans pentru cei trei chefi.

Citește și: Larisa, fiica lui Nea Marin, în lacrimi. Ce a povestit despre copilăria ei

Sorin Bontea și Marin Barbu, protagoniști într-un film produs de Liviu Vârciu

Cu ocazia apariției în episodul din 6 aprilie 2021 de la Chefi la Cuțite, publicul a aflat că atât Chef Sorin Bontea, cât și nea Marin, vor apărea într-un film produs de Liviu Vârciu.

Pelicula va apărea pe marile ecrane atunci când restricțiile de Coronavirus se vor relaxa: "Chiar ai jucat mai bine decât mulți actori care există aici. "Zăpadă, ceai și dragoste", începe secvența cu domnul Sorin Bontea, aici de față", a spus Liviu.

Cheful s-a caracterizat drept un "actor de mare perspectivă", însă mai în glumă, mai în serios, starul l-a laudat pentru contribuția lui în lung-metrajul de comedie.

Cel mai tare show culinar este duminică de la 20:00 și luni și marți de la 20:30. Poți să vezi episoade integrale din Chefi la Cuțite pe Antena Play.

Chefi la cuțite, 6 aprilie 2021. Maria Burlacu a dezvăluit cine a câștigat amuleta 18. Verdictul ei i-a surprins pe toți... Chefi la cuțite, 6 aprilie 2021. George Petcu a surprins cu stilul lui aparte și o combinație inedită de gusturi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x