Antena Căutare

Samuel Neamţi îşi caută perechea, după o dezamăgire în dragoste: "Viitoarea mea soţie s-a îndrăgostit de un coleg de muncă şi au plecat împreună!"

Chefi la cuțite. Ediția 7, 30 octombrie 2019. Primul concurent care sparge gheața în ediția 7 din sezonul 6 "Chefi la cuțite" este Samuel Neamţi. Tânărul are 29 de ani, iubește bucătăria, motiv pentru care a ales să se facă bucătar. 

Chefi la cuțite. Ediția 7, 30 septembrie 2019. Primul concurent care sparge gheața în ediția 7 din sezonul 6 "Chefi la cuțite" este Samuel Neamţi. Tânărul are 29 de ani, iubește bucătăria, motiv pentru care a ales să se facă bucătar.

Dincolo de pasiunea sa pentru gătit, Samuel are o poveste de viață ce pare desprinsă din telenovele. Urma să se căsătorească, își găsise aleasa și erau fericiți împreună.

Chefi la cuțite. Ediția 7, 30 septembrie 2019. Doar că nunta n-a mai avut loc, iar Samuel s-a refugiat în bucătărie. "Viitoarea mea soţie s-a îndrăgostit de un coleg de muncă şi au plecat împreună!", a povestit concurentul din Brașov.

Samuel s-a prezentat în fața chefilor pentru a-și confirma încă o dată talentul în bucătărie. A gătit Mille-feuille din brânză de capră cu tartar de roşii cherry și își dorește să ajungă în echipă la chef Sorin Bontea.

CONCURS! Răspunde la o întrebare despre Chef Scărlătescu și poți câștiga o super tigaie Regis Stone Copper Pan 28 CM... Bontea, din nou câștigător! Chef Jakob Hausmann a jurizat lupta din bucătărie pentru cea de-a şaptea amuletă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x