Antena Căutare

Lovitură grea la Chefi la cuțite! După un război „sângeros” în bucătărie a venit verdictul! Cine câștigă amuleta?

Pentru amuleta din seara aceasta, chef Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Ctălin Scărlătescu au avut de gătit un preparat cu totul aparte. Aceștia au avut de folosit creier, lamaie și zucchini.

Lovitură grea la Chefi la cuțite! După un război „sângeros” în bucătărie a venit verdictul! Cine câștigă amuleta? Galerie
Chefi la cuţite, lupta pentru amuletă. Tema întrecerii: creier, lamaie și zucchini. Iată care dintre chefi a fost declarat câştigător

Pentru amuleta din seara aceasta, chef Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Ctălin Scărlătescu au avut de gătit un preparat cu totul aparte. Aceștia au avut de folosit creier, lamaie și zucchini.

Deși preparatele lor sunt diferite, în această seară s-au sincronizat și au ajuns să aibă aceleași gusturi, ceea ce a dus la o luptă strânsă.

A șasea amuletă de la Chefi la Cuțite dă chefului care o cștigă o super putere: în confruntări, poate îngheța cu ea activitatea echipei adverse timp de 15 minute.

Gina nu a gustat de data aceasta dată din preparatele chefilor pentru că din copilărie nu a avut o relație bună cu creierul și astfel că de această dată a stat deoparte.

Lovitură grea la Chefi la cuțite! După un război „sângeros” în bucătărie a venit verdictul! Cine câștigă amuleta?

Anne Ampawan a fost invitatul care a jurizat preparatele chefilor și a ales cine primește amuleta specială.

Aceasta a gustat din cele trei farfurii și în final a ales pe cea care i-a plăcut cel mai mult, chiar dacă, forțată de împrejurări, Anne a gustat pentru prima data creier.

Farfuria care i-a plăcut cel mai mult a fost aceea a lui Sorin Bontea, astfel că el este cheful care a primit amuleta din această seară.

Lovitură grea la Chefi la cuțite! După un război „sângeros” în bucătărie a venit verdictul! Cine câștigă amuleta?

Sunteți pregătiți?! S-a întors Candoi și reacția chefilor a fost de milioane! „Cine e copilul?”... Așa arată o eroină! S-a apucat de gătit la 16 ani, când i-a murit tatăl! Rahela Pîslaru, moment emoționant la Chefi la c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x