Antena Căutare

Lovitură grea la Chefi la cuțite! După un război „sângeros” în bucătărie a venit verdictul! Cine câștigă amuleta?

Pentru amuleta din seara aceasta, chef Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Ctălin Scărlătescu au avut de gătit un preparat cu totul aparte. Aceștia au avut de folosit creier, lamaie și zucchini.

Chefi la cuţite, lupta pentru amuletă. Tema întrecerii: creier, lamaie și zucchini. Iată care dintre chefi a fost declarat câştigător

Pentru amuleta din seara aceasta, chef Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Ctălin Scărlătescu au avut de gătit un preparat cu totul aparte. Aceștia au avut de folosit creier, lamaie și zucchini.

Deși preparatele lor sunt diferite, în această seară s-au sincronizat și au ajuns să aibă aceleași gusturi, ceea ce a dus la o luptă strânsă.

A șasea amuletă de la Chefi la Cuțite dă chefului care o cștigă o super putere: în confruntări, poate îngheța cu ea activitatea echipei adverse timp de 15 minute.

Gina nu a gustat de data aceasta dată din preparatele chefilor pentru că din copilărie nu a avut o relație bună cu creierul și astfel că de această dată a stat deoparte.

Lovitură grea la Chefi la cuțite! După un război „sângeros” în bucătărie a venit verdictul! Cine câștigă amuleta?

Anne Ampawan a fost invitatul care a jurizat preparatele chefilor și a ales cine primește amuleta specială.

Aceasta a gustat din cele trei farfurii și în final a ales pe cea care i-a plăcut cel mai mult, chiar dacă, forțată de împrejurări, Anne a gustat pentru prima data creier.

Farfuria care i-a plăcut cel mai mult a fost aceea a lui Sorin Bontea, astfel că el este cheful care a primit amuleta din această seară.

Lovitură grea la Chefi la cuțite! După un război „sângeros” în bucătărie a venit verdictul! Cine câștigă amuleta?

Sunteți pregătiți?! S-a întors Candoi și reacția chefilor a fost de milioane! „Cine e copilul?”... Așa arată o eroină! S-a apucat de gătit la 16 ani, când i-a murit tatăl! Rahela Pîslaru, moment emoționant la Chefi la c...
Procrastinarea poate fi un semn al problemelor serioase de sănătate. Află explicațiile specialiștilor
Procrastinarea poate fi un semn al problemelor serioase de sănătate, spun experții. Însă ce...
Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2023. Peștii au parte de câștiguri financiare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2023 vine cu vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Ultimele știri
x