Antena Căutare

Cu batic înflorat, tușa Didina din Șopârlița: „Am venit, mamă, să concurez. Dă-i, dară, zâc, că sunt bună. C-am mai fost și io pe la pomeni de-am mai gătit!”

Cu batic înflorat, Tușa Didina din Șopârlița, a venit în fața chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, încrezătoare în ceea ce pot face mâinile ei dibace.

Cu batic înflorat, Tușa Didina din Șopârlița, „bucătăreasa comunei”, a venit în fața chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, încrezătoare în ceea ce pot face mâinile ei dibace.

Cu primarul și un alt consătean, George Ghiță a lu’ Porumbelu’ priceput într-ale „gurii”, femeia ce știe, știe bine.

„Am venit, mamă, să concurez. Dă-i, dară, zâc, că sunt bună. C-am mai fost și io pe la pomeni de-am mai gătit!”, s-a prezentat tușa Didina. Apoi ciorba de raci, o bunătate oltenească, a fost devorată de cei trei chefi!

Tușa Didina a chiuit și a dansat, a adus voie-bună de la ea din sat și le-a câștigat inimile chefilor și ale telespectatorilor!

A luat cuțitul câștigătir și a fugit cu el direct în Șopârlița!

De trei ori „DA”! De data asta, Chef Scărlătescu s-a înșelat amarnic: „E stewardesă toată ziua!”... A luat cuțitele și a fugit cu ele direct în Șopârlița! Domnu’ primar a fost votat și de chefi! „Murăturile tradiționale ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x