Antena Căutare

Cum arăta Claudette (Claudia Radu) de la Chefi la Cuțite în copilarie. Fanii au avut parte de o surpriză când au văzut-o

Claudia Radu, semifinalista sezonului 8 Chefi la cuțite, a împărtășit cu urmăritorii ei de pe rețelele sociale o imagine din copilărie.

Claudia Radu, în competiția Chefi la cuțite Galerie
Claudia Radu, semifinalista Chefi la cuțite sezonul 8, a postat pe Instagram o fotografie cu ea, de la vârsta de 7 ani | A1.ro

Claudette (Claudia Radu) a postat pe Instagram o fotografie de pe vremea când avea numai 7 ani.

„Știi că se apropie sărbătorile când te apucă nostalgia”, a descris Claudia Radu fotografia din copilărie, când purta o rochie albastră cu volane, potrivit modei vremii.

Urmăritorii Claudiei nu au ezitat să reacționeze și să remarce cât de draguță era Claudia în copilărie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Acum, Claudia Radu are 28 de ani și se poate lăuda cu o performanță impresionantă în cadrul sezonului 8 Chefi la cuțite. Fără studii de gastronomie, dar pasionată de gătit, Claudia Radu și-a „depășit condiția de gospodină” în cadrul competiției Chefi la cuțite, reușind să realizeze preparate care i-au uimit pe cei trei chefi.

Claudia Radu, parcurs impresionant în competiția Chefi la cuțite

Florin Dumitrescu a ales-o în echipa „Bulinelor”, impresionat fiind de gustul mâncării preparate de Claudia. Concurenta a evoluat pe parcursul competiției și a reușit să fie printre ultimii trei membri rămași în competiție, ai echipei lui Dumitrescu. Așadar, în semifinală, Roxana Blenche Claudia Radu și Kani l-au reprezentat pe chef Dumitrescu.

Citește și: Claudia Radu de la „Chefi la cuțite”, dezvăluire neașteptată! Ce a recunoscut: „E ziua confesiunilor. Nu mai puteam să stau”

În Finală, Roxana Blenche s-a confruntat cu Ionuț Belei și Maria Șandru, din echipa lui Sorin Bontea.

Potrivit formatului emisiunii, Roxana Blenche a trebuit să-și aleagă o echipă alături de care să gătească în FInală, iar Claudia nu a lipsit din echipa Roxanei.

Chiar dacă nu a câștigat Roxana Blenche, Claudia i-a mărturisit acesteia pe rețelele sociale că o admiră extrem de mult și că a fost onorată să gătească alături de ea.

Citește și: Mesajul emoționant transmis de Claudia Radu, după eliminarea de la Chefi la Cuțite: "haideți să fim realiști"

Claudia Radu, mărturisiri emoționante după Finala Chefi la cuțite 2020

„Nu a fost să fie pentru noi... Rezultatul nu schimbă însă cu nimic tot ceea ce este și reprezintă Roxana Blenche, un bucătar extraordinar și un om cu o inimă mare și iubitoare. Roxana Blenche , sunt mândră că am fost în echipa cu tine și îți mulțumesc că mă inspiri și pentru tot ajutorul acordat. Și pentru noi ești câștigătoarea supremă. Te iubesc”, a scris Claudia Radu, după Finala Chefi la cuțite.

De asemenea, Claudia Radu a rememorat întâmplările de la Chefi la cuțite și le-a mulțumit celor care au avut încredere în ea:

„Stau și mă uit la toate pozele astea superbe... și nici acum, la câteva luni după ce am terminat filmările și după difuzarea sezonului, nu îmi vine să cred că am trecut prin această experiență minunată.

Citește și: Ce mesaj a postat Roxana Blenche pe Facebook, după finala „Chefi la cuțite”! „Azi mă ridic”

Mulțumesc din suflet, chef Florin Dumitrescu , pentru că m-ai luat în echipa ta și pentru încrederea acordată pe tot parcursul competiției. Dacă înainte te îndrăgeam, acum că te-am descoperit și ca om te iubesc de-a dreptul. Mulțumesc, chef Sorin Bontea, pentru cuvintele frumoase si pentru fiecare dată când mă „descopereai" în toate farfuriile de gospodină, am râs copios acasă. Multumesc, chef Cătălin Scărlătescu pentru cuvintele frumoase si pentru „senzaționalul" acordat pentru farfuria cu noodles, m-ai uns la pipotă. #scarlatescupresedinte. Multumesc, Gina Pistol, pentru încurajarea și cuvintele frumoase și pentru faptul că am descoperit în tine un om extraordinar. Mă bucur din suflet pentru tine și Andrei. Mulțumesc întregii echipe care face posibilă această emisiune, sunteți extraordinari și țineți-o tot așa”, a scris Claudia Radu, una dintre semifinalistele lui chef Florin Dumitrescu.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO.

Primele declarații făcute de Chef Cătălin Scărlătescu despre actuala iubită. Mulți se întrebau dacă e sau nu într-o rela... Chef Sorin Bontea, alături de fiica lui de Crăciun. Imaginea care i-a încântat pe fani: „A venit Moșul”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x