Antena Căutare

Cum arată Gina Pistol la 10 zile după ce a născut. Prin ce a trecut prezentatoarea imediat după ce a adus-o pe lume pe fetița sa

Gina Pistol a devenit mamă pentru prima dată în urmă cu zece zile, de atunci, viața sa s-a schimbat radical, iar timpul îi este dedicat fetiței sale, Josephine. Prezentatoarea TV a povestit prin ce a trecut la numai câteva zile după ce a născut.

Gina Pistol a adus pe lume primul său copil Galerie
Gina Pistol, apariție la zece zile după ce a născut. Cum arată prezentataoarea TV? | Antena 1

Gina Pistol a devenit mamă, iar atenția sa îi este îndreptată cu totul către copilul ei, mai ales că cea mică are doar câteva zile de când a venit pe lume. Prezentatoarea TV a apărut de curând pe instastory și a povestit de ce a lipsit atât de mult din mediul online.

Din imagini se poate observa că Gina se află într-o stare foarte bună și este cu zâmbetul pe buze,: "M-am întors, bine, nu pentru mult timp! N-am avut nici timp și nici stare să stau pe Instagram pentru că am fost ocupată 26 din 24 de ore. Vă mulțumesc mult de tot pentru mesaje! Sunt bine, m-am recuperat foarte repede după operație, doar că, na, nu e ușor deloc!"

Marți, pe 9 martie, Gina Pistol a născut o fetiță sănătoasă, iar după naștere fericitul tătic a împărtășit vestea cu toți fanii săi, postând un video emoționant. De câteva zile ei se bucură enorm de micuța lor, al cărei nume are o însemnătate specială.

Citește și: Gina Pistol și fiica ei, prima plimbare ca fetele. Cum s-au fotografiat recent cele două

"Jos pălăria în fața tuturor mamelor! Nu e deloc ușor, mai ales la început. Adică tot ce citești în cele nouă luni de sarcină, tot ce ți se spune la spital de către moașe, de către pediatru, uiți! În momentul în care pășești în casă, uiți tot!", a mai spus Gina Pistol pe story.

Vezi în GALERIA FOTO cum arată GINA PISTOL la zece zile după naștere

Prin ce a trecut Gina Pistol în primele zile după ce a născut

Sarcina și nașterea fetiței sale i-au adus cele mai minunate sentimente Ginei Pistol, care mărturisește cu multă emoție ceea ce simte de când își poate ține în brațe propriul copil: "E minunat sentimentul când devii mamă, este minuant! Uiți de tot greul", a adăugat prezentatoarea TV.

Citește și: Primele imagini cu Gina Pistol după ce a născut. Cum arată simpatica prezentatoare după ce ea și bebelușul au fost externați

De asemenea, este foarte mândră de ajutorul pe care i-l oferă tatăl copilui ei: "Dar suntem bine și zic că facem o treabă bună. Oricum, mare ajutor am din partea lui Andrei, se descurcă foarte bine, incredibil de bine!", spune Gina cu zâmbetul pe buze.

Însă momentul nașterii nu a fost unul dintre cele mai ușoare, după spusele Ginei. Primele zile după ce a adus-o pe lume pe fetița sa au fost grele, deși recuperarea a mers bine: "Fizic, după operație mi-am revenit cam din a treia zi pentru că primele două zile n-au fost cele mai drăguțe din viața mea. Să vă spun sincer, chiar n-au fost", mai spune Gina Pistol pe Instastory.

Numele complet al fetiței Ginei Pistol și a lui Smiley

Cum fetița lor mult dorită trebuia să poarte un nume pe măsură, Gina Pistol și iubitul ei au ales un prenume special pentru frumoasa micuță.

Bebelușul Ginei Pistol se numește Josephine Ana Maria, a anunțat prezentatoarea pe Instagram.

Alături a postat și o imagine de la prima ecografie a micuței, lângă care a scris: ”Josephine, ne-am îndrăgostit iremediabil de primul ei zâmbet”.

Citește și: Gina Pistol împărtășește primele sentimente care o copleșesc de când a devenit mamă

Care este semnificația numelui Josephine

Josephine are origini ebraice și totodată franțuzești. Forma de masculin a numelui este Iosif, care înseamnă „Dumnezeu va da”.

În Biblie, Iosif este tatăl vitreg al lui Iisus și soțul Fecioarei Maria. Tot în Sfânta Scriptură este consemnat faptul că Iosif era un evreu bogat, care l-a dat pe Iisus jos de pe cruce și l-a înmormântat.

Mai departe, legenda spune că același Iosif, adică Sfântul Iosif din Arimateea, ar fi dus Sfântul Graal în Marea Britanie.

Conform specialiștilor, persoanele care poartă numele Josephine sunt misterioase, oarecum timide și indecise.

Chefi la cuțite este lider de audiență. Chef Cătălin Scărlătescu, surpriză de proporții la apariția finilor săi în compe... Actorul Marius Damian îi ia la „roast” pe chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, la Chefi la cuțite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x