Antena Căutare

Diana Munteanu, cea mai norocoasă dintre toate vedetele! A avut parte de sfaturile unui chef, concurent și el

Amna, echipa Neatza – Răzvan, Dani, Amalia, Flavia și Cătălin Oprișan, Florin Ristei, Margherita din Clejani, Nicolai Tand, Liviu Vârciu, Mirela Boureanu Vaida, Cosmin Seleși, Daniela Crudu, Andrei Aradits, Șerban Copoț, Maria Buză, Dima Trofim și Diana Munteanu și-au ascuțit cuțitele, au scos de la naftalină rețete care mai de care mai speciale și și-au condimentat farfuriile cu multă imaginație pentru a arăta că sunt demni să meargă mai departe.

Amna, echipa Neatza – Răzvan, Dani, Amalia, Flavia și Cătălin Oprișan, Florin Ristei, Margherita din Clejani, Nicolai Tand, Liviu Vârciu, Mirela Boureanu Vaida, Cosmin Seleși, Daniela Crudu, Andrei Aradits, Șerban Copoț, Maria Buză, Dima Trofim și Diana Munteanu și-au ascuțit cuțitele, au scos de la naftalină rețete care mai de care mai speciale și și-au condimentat farfuriile cu multă imaginație pentru a arăta că sunt demni să meargă mai departe.

Diana Munteanu e o norocoasă! Pe lângă talentul său culinar, vedeta are un noroc uriaș! Lângă bancul ei de lucru se află Nicolai Tând, chef de meserie, de la care obține cele mai prețioase sfaturi.

Deși rivali în această compețiție, cei doi s-au ajutat reciproc, deși balanța a înclinat, evident, în favoarea Dianei.

Dar ce au avut de spus chefii?

Andrei Aradits e un dulce! Ciocolata de casă i-a făcut pe chefi să exclame: ”Lui i-ai pus mai mult, e discriminare!”... ”Chefilor, nebunilor!” Cei trei s-au stricat de râs când a apărut Cruduța! ” - Daniela, ai curățat branhiile de la pește...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x